פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים שלום!קניתי את זה :http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zapמה אתם אומרים על זה? זה בטוח?השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים זה מצויין אבל אסור בשום מקרה להפעיל את זה הפוךבמקרה כזה הספריי הופך לספריי של איזה מינוס 20 מעלות ומקפיא הכלתנסה את זה על היד ותקבל כוייה"הנוזל" הזה זה אדים שזה הקפיאכל עוד תקפיד להפעיל את זה רק בכיוון הנכוך בלי שום שיפוע לא תהיה בעיה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים זה לא מנקה, זה סתם מזיז אבקזה טוב בשביל להגיע לאזורים שלא היית יכול להגיע אליהם סתם ככה כמו גופי קירורכדאי לעבוד עם זה במקביל לשואב אבק, ככה שהשואב שואב את הענני אבק שהדבר הזה מרים.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים בוא נגיד לך ככה,יש לי אותו את אותו ספריי לחץ אוויר,והוא הוריד לי 6 במעבד , 7 בכרטיס מסך , 10 בהארד דיסק , 7 בלוח אם (מעלות כמובן), אני מקפיד לנקות את המחשבאיתו כל הזמן אני לא יכול לנקות את המחשב בלי הספריי הזה אני משתמש בו 80 אחוז מהניקיון שלי בתוך המארז. זה יעיל וזה שימושי , אגב זה בקושי מקפיא לא צריך לגזים אחרי איזה שתיים שלוש ריסוסים אתה תרגיש את הבקבוק קר כזה אבל אל תדאג זה לא עושה כלום.מנקה אבק בצורה יעילה. אגב קניתי אותו לפני שבוע היום גמרתי אותו אני כל 4 ימים עושה ואני לא מפחד שזה נגמר למרות שזה יחסית יקר אתה צודק.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים תנסה להחזיק את המכיל הפוך וללחוץ עליו ותראה מה זה מקפיא (נסה לשים את היד 2 שניות קרוב ותקבל כווית קור)צריך להזהר עם זה כי זה יכול לעשות נזק רציני לחומרה
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים להרים את האבק עם נייר? פרק את 2 צידי המארז, והשתמש בספרי אויר על מנת להעיף את האבק החוצה, שם תאסוף אותו עם שואב אבק (למרות שאישית אין לי רתיעה משואב אבק במחשב).
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לא מסוכן להשתמש בשואב אבק בתוך המחשב?רק אם אין לך מושג מה אתה עושה ואתה סתם לא זהיר...
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים אכן כן הדאסטר הזה דיי יעיל ומקפיא ... אם אתה תשתמש בו על היד לאיזה 10 -20 שניות רצוף בוא נגיד שמשהו יקפא שם ... ( אבל למה שתעשה את זה? )אגב יש לי פה קצת סטוקים של הספריי הזה אם מישהו רוצה אני מוכן למכור קצת במחיר זעום ... (לפרטי בבקשה)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר מותר לרסס עם הספריי כרטיסים כגון: כרטיס קול, רשת , מסך?או שעדיף לעבור על הכרטיסים עם מברשת/מיכחול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.