פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אז ככההאוורסט אומר שלי שהמעבד שלי הוא מסוג DH E6האם זה אומר שהמעבד עצמו מסטפינג E6, או שמא זה רק קוד של הסדרה או משהו כזה?איך אני יכול לזהות מאיזה סטפינג הוא? (דרך תוכנה, או רק על המעבד עצמו - ואם כןאיך "לפענח" את הקוד)
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אף תוכנה לא יכולה לזהות את הסטיפינג של המעבד שלך אתה צריך לראות את זה כתוב על המעבד עצמו מקוונה שהבנת
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים סטפינג זה מושג שמשמש ל2 דברים:1. השבוע בו יוצר המעבד שלך (ואת זה שום תוכנה לא יכולה לקרוא אלא זה כתוב פיזית על המעבד שלך בשורה השנייה בצורת 05xx כאשר xx זה השבוע)2. ה Rev של המעבד, כלומר הגירסה, כמה שינויים הוא עבר מתחילת דרכווזה ה E6 שראית
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אף תוכנה לא יכולה לזהות את הסטיפינג של המעבד שלך אתה צריך לראות את זה כתוב על המעבד עצמו מקוונה שהבנת cpu-z מזהה במעבדים מסויימים את הסטפינג והrevision
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים בשביל לדעת את סטפינג , אתה אמור לראותו פיזית על המעבד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר אז בעצם מה ה"קוד" של הE6 המוצלח?כדי שאני אדע, אם המעבד שלי מוצלח או לאוזה שכתוב ליDH E6, מה זה אומר?
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים BW על המעבד (איפה שהכיתוב הכחול בתמונה) מייצג את הגרסא E6.E6 זה אותו E3 (שניהם ליבת VENICE) , רק שתוקנו מספר באגים קטנים בבקר של הE6 לעומת הE3 , לא משמעותי אבל לא אומר שהוא יותר מוצלח מהE3.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.