פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים שלוםראיתי בנעה כל מיני סוגי משחות - מה זה כל המשחות האלה? COMPOUND זה דבק או משחה ? וראיתי שיש גם קרמיקה?אני שואל מכיוון ויש לי היכרות כבר עם MX1 ןAS5 אבל השתמשתי לאחרונה עם משחה שקיבלתי עם הבלוק מים שלי והתאהבתי בה - נוחה והורידה לי את המעלות יותר מהAS (במראה היא דומה לAS אבל קצת יותר נוזלית מהAS)
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים יותר נוזלית מהAS? אולי אתה מתבלבל בינה לבין ה MX?Thermal Adhesive -> דבק טרמיThermal Compound -> משחה טרמית
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים מחבר לא התבלבלתי היא יותר נוזלית ממנו וגם נמרחת מצויין - הצלחתי בלי בעיה למרוח שכבה דקה כל כך - מדהים - אבל זאת לא השאלה מה אלו שאר המשחות שיש שם? קרמיק וכו'...
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים משחות על בסיס חומרים קרמיים או סיליקוניים אבל ה AS5 וה MX1 יותר טובות כי הם מבוססות כסף שמוליך חום (וגם חשמל) בצורה טובה יותר.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לא יודע מה איתכם הנסתי עם שתיהן ולמרות החסרונות של הAS5 היא יותר טובה לדעתי
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים אם מדברים על משחות טרמיות אז.... אני מחר מתכוון להזמין מפנדה lanparty+as5 !!!! המשחה הזאת מוליכה??? כמה לשים?? באיזה שיטה למרוח??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.