פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים ואחרי שהוא מימש בעצמו TCP שיממש בעצמו גם ריבוי Threads כיוון שחייבים ליצור חוט שיטפל בחבילות נכנסות.וכמובן שטיפול בחוטים שונה בין וינדוס ליוניקסקיצור אין לזה סוף.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים הוא לא רצה לממש חוטים מקביליות תהליכים הוא חיפש לממש רק את החלק של ה TCP IP STACK זה דברים שונים... ברור שאם הוא רוצה למממממש הכל מ א' עד ת' הוא יגיע לזה שהוא כותב פקודה פקודה באסמבלי למשך 300 השנה הבאות בערך אבל אם הוא רוצה לממש TCP IP בעצמו זה אפשרי לחלוטין - מן הסתם יקח זמן אבל.
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים זה לא אמור לעבוד בווינדוס זה אמור להיות עצמאי יש לכם מושג מה אני אמור לחפש בגוגל ??אני מיתכוון למונח של החיפושבשביל לממש IP Stack אתה חייב ריבוי תהליכים (או איזשהי רמה של מקביליות)איך תעשה כזה דבר בלי להיות תלוי במערכת ההפעלה?
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים בשביל לממש IP Stack אתה חייב ריבוי תהליכים (או איזשהי רמה של מקביליות)איך תעשה כזה דבר בלי להיות תלוי במערכת ההפעלה?אתה אף פעם לא חייב ריבוי תהליכים בשביל למממש משהו. כן, רוב הסיכויים שריבוי תהליכים יצור תוכנה טובה, נכונה ויפה יותר, אבל חייב?אם נניח יש לי תוכנה שנראית כך:while ( 1 ){ handle_incoming_packets(); handle_outgoing_packets(); rest_of_program();}מדוע שזה לא יעבוד?אל תשכח שהדרייבר של כרטיס הרשת כבר מממש buffering, כך שאין לך ממש שיקולי realtime (בגבולות הסביר, כמובן).ולשאלה המקורית - אני ממליץ לך לקחת פשוט TCP\IP stack מוכן שמיועד לסביבת embedded בסיסית. למשל, uIP.
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר UnsignedInteger : תרשום בבקשה את שם הספר אני מיתכוון לבנות מערכת בסיסית מאוד בדומה למה ש-SamurAchzar רשם בתגובה שלו אני מחפש מערכת כזאת כדי לראות איך הם טיפלו בפאקטים , עדיף כמה מערכות כאלה כדי לקבל "השראה" ולבנות אחד כזה משלי הכי פשוט שאני אוכל בלי סיבוכיםאז אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאודתודה
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים http://www.google.co.il/search?hl=en&hs=1b2&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&q=tcp/ip+stack+source+code&spell=1הלינקים הראשונים מציאים קוד למערכת פשוטה כזו.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1584502843/102-7512843-7995349?v=glanceספר שקיבל ביקורות טובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.