עבור לתוכן

תיכנות לרשת ללא סוקטים בשפת c

Featured Replies

פורסם

היי מה המצב??

רציתי לדעת אם יש דרך לתכנת לרשת בשפת c ללא תמיכת הסוקטים של הווינדוס ??

אני מיתכוון האם אני יכול לתכנת תוכנה שתעבוד ללא הווינדוס אבל שתאפשר לי גישה לאינטרנט ??

תודה

פורסם

לא.

כלומר... אולי כן, אני לא בטוח, אבל האם אתה באמת רוצה לתכנת לבד את פרוטוקול TCP/IP? רק זה ייקח לך חודש לפחות...

בקיצור, גם אם הדבר אפשרי (לדעתי לא) - רד מזה, זה חסר תועלת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

האם יש אפשרות להוריד קטע כזה מוכן מהאינטרנט ולשנות אותו לפי הצרכים שלי??

ואם כן מאיפה ??

חשבתי על משהו בקשר ללינוקס

פורסם

כמו שנאמר אתה יכול לתכנת את כל פרוטוקול TCP IP מחדש.

אם אתה רוצה לכתוב תוכנית שעובדת ברשת ללינוקס יש גם שם API כמו של וינדוס (אני באמת לא זוכר בע"פ את שמות הפונקציות אבל גוגל כן...)

בעקרון אני די בטוח שאפשר למצוא קוד מקור של TCP IP שמישהו כתב איפושהו השאלה היא עד כמה אתה סומך על משהו כזה שיהיה נטול באגים

פורסם

לצערי אני לא יודע לעזור לך, אבל אני חייב לשאול - "למה לעזאזל?!"

פורסם
  • מחבר

בשביל פרוייקט קטן שאני עושה

יש לכם אולי מושג מה בידיוק לחפש בגוגל???

פורסם

מה רע במקורי של הלינוקס?

פורסם

שכח מזה

גם אם תצליח לתכנת את הקוד של TCP/IP הוינדוס לא יתן לך לגשת ישירות לכרטיס רשת ויחסום אותך

זה לא הולך לקרות

אם אתה רוצה שזה יפעל על כל פלטפורמה תעבור ל-JAVA

פורסם
  • מחבר

זה לא אמור לעבוד בווינדוס זה אמור להיות עצמאי

יש לכם מושג מה אני אמור לחפש בגוגל ??

אני מיתכוון למונח של החיפוש

פורסם

ב- linux הגישה לזה קצת יותר פשוטה, אבל גם ב- windows 2000 אתה יכול לעבוד עם raw sockets.

העניין הוא שאתה צריך להכיר TCP/IP ברמה די טובה כדי לעשות דבר כזה (למשל מתי ואיך משתמשים SYNים, FINים ו-Ackים וייצר אותם בעצמך).

פורסם

עצמאי באיזה צורה ? שהרי גם ככה מחשב שתרצה לגשת לרשת דרכו צריך להיות בעל היכול לעשות כן לפני כן.... אם אתה מנסה לעבור על FIREWALL או DIALER או משהו בסגנו, עדיף לחפש פתרונות לעשות את הדברים האלו ולא לכתוב מחדש את ה TCP/IP STACK או משהו בסגנון...

גם בלינוקס, קשה להמליץ על מה שאתה רוצה בלי להבין למה אתה רוצה (שם למשל יש לך את כל הקוד של מה שאתה רוצה בקוד הפתוח של ה KERNEL, אתה יכול לשנות ולקמפל לפי הצורך)...

פורסם

בכל ספר רשתות טוב יש תרשים על הדבר הזה מתי ליצור ACKים וREQ וכו. יש לי שם של ספר באחת המחברות שלי אני אחפש אותו ויקשום כאן אם אתה רוצה.

פורסם

זה הרבה מעבר לשלושת הדגלים

זה לטפל בגודל חלון

בבקרת גודש

בזיהוי חבילות שאבדו

בהתאוששות במקרה שאבדה חבילה

זה ממש לא פרוטוקול פשוט למימוש

פורסם

זה לא כאאאזה נורא לממש TCP IP... אם הוא רוצה לממש למה לא? יקח כמה חודשים אבל עדיין...

לגבי מה לחפש בגוגל - אם אתה רוצה להשתמש פשוט בממשק של לינוקס המקביל ל API של חלונות תחפש אני מניח משהו בסגנון של LINUX NETWORK PROGRAMMING אמור אני מניח לתת דברים די סבירים...

אם אתה רוצה מימוש של TCP IP אני מניח שלחפש משהו בסגנון של TCP IP SOURCE CODE יתן לך פחות או יותר משהו :)

פורסם

זה לא כאאאזה נורא לממש TCP IP... אם הוא רוצה לממש למה לא? יקח כמה חודשים אבל עדיין...

אהא... זה לא נורא לממש כלום בעצם...

לגבי מה לחפש בגוגל - אם אתה רוצה להשתמש פשוט בממשק של לינוקס המקביל ל API של חלונות תחפש אני מניח משהו בסגנון של LINUX NETWORK PROGRAMMING אמור אני מניח לתת דברים די סבירים...

אם אתה רוצה מימוש של TCP IP אני מניח שלחפש משהו בסגנון של TCP IP SOURCE CODE יתן לך פחות או יותר משהו :)

TCP/IP STACK אבל גם זה לא יעזור לו בכלום בלי משהו מעבר לזה (כמו למשל בלינוקס, זה כבר מגיע עם אחר בפנים, ו..) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים