עבור לתוכן

איך אפשר לגבוה????

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהמקרה שלי הוא דוגמה טובה לחוסר עידוד הגדילה עקב שינה לא מרובה וחוסר עיסוק בספורט סדיר במהלך גיל ההתבגרות

אני מאמין שהייתי יכול להגיע ל185 כמו שני האחים שלי שהלכו מכון כושר\כדורסל מגיל 16 והקפידו לישון הרבה. לעומת זאת,  אני ישנתי הרבה לילות מתחת ל8 שעות ולא עסקתי אף פעם בספורט רציני...והנה, אני "רק" 173, ובנוסף לזה האחים שלי היו נראים כבר די דומה להיום בגיל 18 כבר ואני עדיין נראה כמו ילד.

אבל שוב, זה לא נמוך בצורה קיצונית, והסיכוי שלך לגדול שווה בערך לסיכוי שלך לא לגדול. כמו שאמרו כאן, אתה יכול לעזור לזה ע"י עשיית ספורט, תזונה נכונה ושינה מרובה.

אגב אני חושב שיש קשר בין מידת הרגל לבין הגובה, לפחות סטטיסטית: לרוב האנשים שבטווח הממוצע - בין 170 ל180 יש להם מידה 42\43

בהצלחה!  :xyxthumbs:

• תגובות 68
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיי עם השטויות! אתם לא יכול לשחק אותה מדענים שיכולים לשנות גנים! אתם תגדלו בדיוק, אבל בדיוק כמו שמוכתב לכם בגנים! אם יהיה עיקוב מסוים כתוצאה מסטרואידים או בגלל שתרימו משקולות זה לא משנה! לגובה הסופי שלכם כולכם תגיעו ובמיוחד אם העיקוב הוא חוסר שינה! אז אם לא תגבהו 8 ס"מ בלילה של 12 שעות שינה ותשנו רק 6 שעות אז לאחר יומיים תשלימו את הגובה של ה8... אני סתם נותן דוגמאות אני לא רציני ביחס למספרים אז שלא יבואו ביציאות עלי...

הגנים הכתיבו לכם איך תראו והדרך היחידה לשנות את זה זה להזריק הורמוני גדילה וכדומה אבל אני בטוח שזה לא הכי בריא. עוד דרך היא נגיד לדוגמת הסיניות שבשביל להקטין את הרגליים הן מלפפות מגיל קטן מסביב לרגליים שלהן תחבושות כדי להגביל את הגדילה שזה משהו אחר בגלל שהתחבושות נמצאות עליהן כמעט 24 שעות כל השבוע במשך כל החיים שלהן כמעט.

בקיצור, תפסיקו לפנטז ותחיו עם מה שקבלתם מה', לא חשוב אם אתה גבוה יותר או אם גבוהים חיים יותר זמן או לא יודע כי הסטטיסטיקות מעפנות ואף פעם לא מדויקות הכול חרא אחד גדול וזיוני שכל! זה נכון שהלב מתאמץ יותר  אבל הביולוגיה של האדם כ"כ חכמה שהיא תתאים את הלב של האדם הגבוה כך שהוא יהיה חזק יותר משל האדם הנמוך שצריך לב פחות גדול או לא יודע, שוב, הכול תלוי בגנים שלכם שמורכבים לא רק מההורים אלא גם מהסבא של הסבתא של האחות של הסבתא של האמא של האמאמאמאמא של הסבתא שלכם. הגנטיקה ממש קשה להסברה ובעלת הסתברויות עם מספרים בעלים לפחות אלף אפסים אחרי הנקודה [שבר אסטרונומי] שתצאו גבוהים או נמוכים ולא כדאי לכם להיכנס לזה!

ד"א, סתם סקרנות - מה הסיכונים ותופעות הלוואי שנגרמות כתוצאה משימוש בהורמוני גדילה ? זה גם מגדיל את הלב, הכבד והמוח? אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי אבל אם העצמות גדלות ואיתן כל השרירים הורידים וכדומה אז איך זה ששאר הגוף כמו המוח לא גדלים?

עריכה :

קצת הגזמתי בהודעה שלי בקשר לזה שרובכם מדברים שטויות כי גם אני לא מבין גדול בזה אז סליחה אם פגעתי במישהו או עצבנתי כי כשקראתי עכשיו את ההודעה שלי ראיתי שיצאתי לא בסדר אז סליחה כי אין לי כוח לערוך הכול :-\

פורסם

למדתי קצת על גוף האדם בווינגיט שלמדתי להיות מדריך כושר אבל אני רחוק מלהיות רופא כדי לדעת מה בידיוק עושים הורמוני גדילה

מה שבטוח זה שהם עוזרים בגדילה אבל אני לא מאמין שהם מגדילים תמוח סך הכל לאלברט היה מוח גדול (גם במובן הפיזי)והוא לא היה איזה ענק

דרך אגב לכל אחד יש הורמוני גדילה השאלה באיזה כמות ומתי הם פועלים כי שהעצמות מסימות ליגדול הורמוני גדילה לא יעזרו

פורסם

האמת שלמי שיושן הרבה יש יותר הורמון גדילה אנושי (hGH(, זה אומר שהוא יגדל יותר מהר אבל לא אומר שיגדל יותר ממה שהוא צריך... למרות שזה כן תלוי בכמה תממש את הפונטציאל שלך, יש אנשים שלא ממשים את הפוטנציאל כתוצאה מחוסר בהורמון גדילה וטסטוסטרון... קיצר, תישן 9-10 שעות בלילה ואל תביא הרבה ביד...במיוחד אם אתה מתאמן...

בבשר אדום יש גם חלבונים מיוחדים שנותנים לבע"ח... למרות שלא כדאי לך, זה גם יכול לגרום לך לגדול...

דרך אגב, ברור שלא תגבה יותר ממה שכתוב לך בגנים...

פורסם

האמת שלמי שיושן הרבה יש יותר הורמון גדילה אנושי (hGH(, זה אומר שהוא יגדל יותר מהר אבל לא אומר שיגדל יותר ממה שהוא צריך... למרות שזה כן תלוי בכמה תממש את הפונטציאל שלך, יש אנשים שלא ממשים את הפוטנציאל כתוצאה מחוסר בהורמון גדילה וטסטוסטרון... קיצר, תישן 9-10 שעות בלילה ואל תביא הרבה ביד...במיוחד אם אתה מתאמן...

בבשר אדום יש גם חלבונים מיוחדים שנותנים לבע"ח... למרות שלא כדאי לך, זה גם יכול לגרום לך לגדול...

:silly: ?

תשן ותאכל טוב ,אל תעשן ותקווה שנועדת להיות 1.80+

אם אתה מתכוון להיות רכז אז תפצה על החסרון בגובה במהירות ( שזה משהו שאפשר לשפר אותו )

פורסם

לא יודע אם שמתם לב, אבל בבוקר אתם גבוהים בכמה סנטימטרים יותר, בגלל שכל המפרקים השתחררו בשינה ועדיין לא התכווצו (לפחות זה נראה לי ההסבר, אבל בקשר לגובה - אתה באמת גבוה יותר בבוקר)

יש אפשרות להזריק הורמוני גדילה, אבל נותנים לכאלה שלא קרובים לממש את הפוטנציאל שלהם. מקסימום 1.65.

אני יודע שבודיבילדינג אפילו יכול ליצור הורמוני גדילה טבעיים.

פורסם

כולכם תגיעו לגובה שלכם בסופו של דבר,אבל עדיין העניין של הרמת משקולות עושה לי סיבוך במוח לא יודע אם היא טיפה עוצרת את הגובה או לא,איזה עצלנים

אנחנו צריכים ללכת לרופא או משהו פעם אחת ולבדוק.

פורסם

יש לי תיאוריה מעניינת, שפצעים מגלידים, הגוף גובהה, גודל ומתפתח כשהאדם ישן. תגידו שזה שטויות אבל אני יוכיח לעולם פעם שזה נכון ;D

פורסם

יש לי תיאוריה מעניינת, שפצעים מגלידים, הגוף גובהה, גודל ומתפתח כשהאדם ישן. תגידו שזה שטויות אבל אני יוכיח לעולם פעם שזה נכון ;D

לא הבנתי כלום :s05:

פורסם

דיברנו על החדר כושר והסברנו מיליון פעם שאימון מישקולות נכון לא עוצר תגדילה

פורסם

דיברת על גדילה מהירה יותר או גדילה של יותר ממה שהגנים הכתיבו לך אבל לא ציינת שום דבר בקשר לזה שמישהו אולי לא ימצה את הגובה שלו עד הסוף, כלומר, לא יגבה לגובה שהיה אמור. אם מישהו ישן 4 שעות ביום, מביא ביד 8 פעמים ביום ומתאמן שעה ביום מגיל 14 עד 18, הוא לא יגבה לגובה שהיה אמור? או שאולי אחרי שהוא יחזור לחיים נורמאלים הוא ישלים את המחסורים?

ולא, אני לא שואל בשביל עצמי אני שואל בשביל להעשיר את הידע, אני לא ישן 4 שעות ובמיוחד שלא מביא ביד בהפרש של פחות משלושה שבועות.

פורסם

דיברת על גדילה מהירה יותר או גדילה של יותר ממה שהגנים הכתיבו לך אבל לא ציינת שום דבר בקשר לזה שמישהו אולי לא ימצה את הגובה שלו עד הסוף, כלומר, לא יגבה לגובה שהיה אמור. אם מישהו ישן 4 שעות ביום, מביא ביד 8 פעמים ביום ומתאמן שעה ביום מגיל 14 עד 18, הוא לא יגבה לגובה שהיה אמור? או שאולי אחרי שהוא יחזור לחיים נורמאלים הוא ישלים את המחסורים?

ולא, אני לא שואל בשביל עצמי אני שואל בשביל להעשיר את הידע, אני לא ישן 4 שעות ובמיוחד שלא מביא ביד בהפרש של פחות משלושה שבועות.

:screwy:

פורסם

מה? זה הגיוני! תחשוב על זה שאדם ממוצע ישן 9 שעות בערך, אני דיברתי על מישהו שישן 4 שעות אז תחשוב אתה לבד מה הוא עושה בחמש שעות הנותרות :xyxthumbs:

שמעו, שאלתי את אחותי שעשתה קורס מדריכים לג'ודו בחופש ולמדה את כל זה, והיא אשרה לי שאם בן אדם ישן 3 שעות ביום מגיל 10 עד 20 הוא לא ישלים את הגובה שהפסיד אחרי גיל 20.

פורסם

איך אוננות קשורה לגדילה? מה שנפלט בסופו של דבר זה קצת מים וחלבון. אוננות זה דבר מעולה ובריא.

חיפשתי גם ב- jackinworld.com ולא מצאתי שום דבר בנוגע להשפעה של אוננות על הגביהה.

פורסם

"יש אנשים שלא ממשים את הפוטנציאל כתוצאה מחוסר בהורמון גדילה וטסטוסטרון"

ולכל מי ששואל, לפי מה שידוע לי, אוננות מבזבזת טסטוסטרון... תבדקו בגוגל, זה הכל שם... למרות שאני חושב שסקס לא...

קיצר אחי אין לך מה לעשות הרבה, תשמור על סגנון חיים בריא וזהו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים