פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים רציתי לשאול בקשר לקירור של טרמלטייק לפני שאני קונהאיך פועלת החבילה :x blower2 +smartfan II+ fan speed controllerhttp://www.thermaltake.com/dcfans/525drivebay/a1869.htmכדאי לקנות?הבלואר ששאוב אויר פועל בצורה טובה או סתם זבלעזבו עכשיו תרעש זה לא מעניין אותי
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים הבלוואר לא שווה, יחסית חלש לכמות הרעש (אני יודע שזה לא מפריע לך) הסמארט פאן טוב ניתן לרכוש אותו בנפרד
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים סט מיותררררררררררררהסמארט פאן היום לדעתי לא שווה קניה, פעם התלהבו ממנו כי הוא חזק מאוד, אבל היום הרוב מחפשים את השקט וכבר אין התלהבות ממארזים שנשמעים כמו אוטו זבל, לך על משהו יותר איכותי שזורק פחות אוויר אבל עדיין כמות מספקת עם רמת רעש נמוכה כמו הסיילנט קט 92ממ עם מתאם 80ממ.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים למה?27CFM ב 21DBA זה לא הכי טוב אבל זה לא רע..נכון ש120MM ההבדל יותר גדול והם יוצאים מעולים 78CFM ב 21DBA, יש גם את הקולרמאסטר..
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים 27CFM בבערך 25DBA אמיתי (הספירת DBA של TT שקרית בכל המאוררים).הקולרמאסטר ב 25DBA היו עושים 32CFM.בקיצור המאוררים האלה חלשים יחסית לרעש שלהם, לא מוצלחים במיוחד לא בתור שקטים ולא בתור מקררים.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים תלוי מה מחפשים שקט או קירור.לשקט הסיילנט קט בעל יחס הכי טוב, הקולרמאסטר עם המיסב ריפל כבר לא נמכרים.לקירור ועדיין לא הרבה רעש, הוואנטק UV בלי LED בעל יחס לא רע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.