עבור לתוכן

מה הטמפ' המומלצת למעבד הנל?

Featured Replies

פורסם

51734336.CPU.JPG

ללא מאמץ הוא עומד על 45-48 .

זה תקין?

תודה רבה

פורסם

מעלות לא רעות, האמת לא משהו לחורף אבל בכל זאת לא נורא, אני הייתי ממליץ לפתוח את המארז ולבדוק שכל המאווררים פועלים טוב...

פורסם

יש לי את אותו מעבד רק במהירות 2.66

ללא מאמץ המעבד עומד על 36-7 מעלות

במאמץ מגיע ל45...

פורסם

לא טוב.

היה לי נורת'ווד 2.6-יותר מהיר משלך...והטמפ' שךו היתה 30 במנוחה ובסביבות ה-40 במאמץ...

עכשייו אני עם פרסקוט 3.2 ומקבל 50 במנוחה ו 55 במאמץ [לעיתים שואף ל 58]...סבבה אבל המאוורר סטוק מרעיש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם

שאלה נוספת.

כדאיי לרכוש את המוצר הבא:

SonicTower CL-P 0071

תודה רבה

פורסם

תודה רבה לכם

שאלה נוספת.

כדאיי לרכוש את המוצר הבא:

SonicTower CL-P 0071

תודה רבה

כן הוא מקרר טוב מאוד רק תבדוק אם הוא נכנס למארז שלך ויש לך קירור מצויין :xyxthumbs:

פורסם

אם הוא לא עושה אוברקלוק אין צורך...

פורסם

נראה לי עדיף לך big typhoon יחסית באותו מחיר

פורסם

נראה לי עדיף לך big typhoon יחסית באותו מחיר

צודק (מניסיון)

:xyxthumbs:

פורסם

לא צודק ולא כלום אם הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק הוא לא צריך להחליף לשום קירור ותפסיקו לגרום לאנשים סתם לקנות קירור ללא צורך.

פורסם

טמפ' לא משהו,במאמץ זה יגיע לך ל56-60 ואז יהיו ריסטים (תנסה במשחקים כבדים)

אני עם אותו מעבד בדיוק ואני על 34 במנוחה מדי פעם שממש קריר 30 ככה,במאמץ 46..

תנסה לעשות מה שעשיתי זה הוריד לי 15-20 מעלות,תקנה ספריי לחץ אוויר תנקה את המחשב זה אמור להוציא אבק תעשה על הכרטיס מסך מאוררים מעבד

הארד דיסק,אחר כך תקח אזיקונים ותסדר את הכבלים אחד אחד,ואם בא לך תקנה איזה מאורר ג'נרי כמו שאני קניתי ב20 שקל תכוון אותו אל המעבד או הכרטיס מסך,

ובקיצור תסדר את זרימת האוויר במארז.

אני עכשיו על 31 במנוחה,אחרי ניקוי עם ספריי לחץ אוויר את כל המארז,אגב אני משאיר את המארז פתוח זה עוזר בהרבה החסרון שיכנס טיפה יותר אבק.

פורסם

לא צודק ולא כלום אם הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק הוא לא צריך להחליף לשום קירור ותפסיקו לגרום לאנשים סתם לקנות קירור ללא צורך.

אני לא אומר שהוא צריך לקנות קירור (למרות שלא יזיק) פשוט אם מצעים לו כבר קירור אז אני מציע משהו יותר טוב באותו מחיר..

פורסם
  • מחבר

טמפ' לא משהו,במאמץ זה יגיע לך ל56-60 ואז יהיו ריסטים (תנסה במשחקים כבדים)

אני עם אותו מעבד בדיוק ואני על 34 במנוחה  מדי פעם שממש קריר 30 ככה,במאמץ 46..

תנסה לעשות מה שעשיתי זה הוריד לי 15-20 מעלות,תקנה ספריי לחץ אוויר תנקה את המחשב זה אמור להוציא אבק תעשה על הכרטיס מסך מאוררים מעבד

הארד דיסק,אחר כך תקח אזיקונים ותסדר את הכבלים אחד אחד,ואם בא לך תקנה איזה מאורר ג'נרי כמו שאני קניתי ב20 שקל תכוון אותו אל המעבד או הכרטיס מסך,

ובקיצור תסדר את זרימת האוויר במארז.

אני עכשיו על 31 במנוחה,אחרי ניקוי עם ספריי לחץ אוויר את כל המארז,אגב אני משאיר את המארז פתוח זה עוזר בהרבה החסרון שיכנס טיפה יותר אבק.

וואלה אחי עשיתי את מה שאמרתה כבר ממזמן , ואך הלו התוצאות. :'(

פורסם

אם לא שמת לב , יש סטיקי לטמפרטורות מומלצות למעבדים השונים ושלך נמצא שם.

לא סתם אומרים "תעשה חיפוש" ::)

פורסם
  • מחבר

שו אדה זה סטיקי?!?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים