עבור לתוכן

האם קיימת גירסה חינמית או נסיונית של microsoft visual c++ 6.00?

Featured Replies

פורסם

וקומפלייר מתאים?

אולי גירסה לסטודנטים?

פורסם

לא, אבל יש של Visual Studio Express (2005).

פורסם
  • מחבר

לא, אבל יש של Visual Studio Express (2005).

מה זה אומר?

אני כרגע מתחיל את צעדי הראשונים בלימוד תיכנות בכלל דרך C++ של מיקרוסופט. האם זו אותה סביבת עבודה? אותם פקודות? אותו תחביר? אותו מבנה/רעיון?

פורסם

פקודות ותחביר הן של C++, לא משהו ספציפי של Visual C++. באותה מידה אתה יכול לתכנת בכל סביבת תכנות אחרת, כגון dev-cpp או אפילו עם notepad.

פורסם

יש הרבה מהדרים של C/C++ (עקרונית הם של C++ בעיקר אבל C++ פשוט מוסיפה הרבה דברים לC וכול פקודה של C עובדת בC++)

יש גם חינמיים (ואללה שכחתי את השם שלו)

העניין הוא שמה שבבדיקה של התרגלים שאתה מגיש (אני בדיוק מתחיל תכנות 1 בבן גוריון) נבדקים בVISUAL C++ או יותר ספציפי במהדר C של MICROSOFT ויש טיפה שינוי בין המהדרים השונים (לדוגמא- שארית של מספר שלילי, המהדר של MICROSOFT יתן מספר שלילי ויש מהדרים שיתנו מספר חיובי, עניין של הגדרה בלבד) ודבר כזה יכול לגרום לציון נמוך יותר מכיוון שהמהדר שלך יצר תוכנית מצויינת מהTEXT שנתת לו אבל במהדר אחר זה אולי יהיה קצת שונה ולא "תקין" לפי דרישות התרגיל

לכן כדי לשאוף ל100 ( ;D ) עדיף להשתמש באותם כלים שיבדקו לך את התרגיל

פורסם
  • מחבר

יש הרבה מהדרים של C/C++ (עקרונית הם של C++ בעיקר אבל C++ פשוט מוסיפה הרבה דברים לC וכול פקודה של C עובדת בC++)

יש גם חינמיים (ואללה שכחתי את השם שלו)

העניין הוא שמה שבבדיקה של התרגלים שאתה מגיש (אני בדיוק מתחיל תכנות 1 בבן גוריון) נבדקים בVISUAL C++ או יותר ספציפי במהדר C של MICROSOFT ויש טיפה שינוי בין המהדרים השונים (לדוגמא- שארית של מספר שלילי, המהדר של MICROSOFT יתן מספר שלילי ויש מהדרים שיתנו מספר חיובי, עניין של הגדרה בלבד) ודבר כזה יכול לגרום לציון נמוך יותר מכיוון שהמהדר שלך יצר תוכנית מצויינת מהTEXT שנתת לו אבל במהדר אחר זה אולי יהיה קצת שונה ולא "תקין" לפי דרישות התרגיל

לכן כדי לשאוף ל100 ( ;D ) עדיף להשתמש באותם כלים שיבדקו לך את התרגיל

תודה, לא חשבתי על זה אפילו

פורסם

אם היית בתרגול של חורב (מתרגל של סיקסיק בבן גוריון) הוא דיבר בדיוק על זה

אחרי שהוא "האיר" את עיני לגבי זה ואני גם לא הולך להסתכן עם קומפילר אחר

תוודא רק שבאמת באונ' שלך משתמשים בVISUAL 6.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים