פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר לא, אבל יש של Visual Studio Express (2005).מה זה אומר?אני כרגע מתחיל את צעדי הראשונים בלימוד תיכנות בכלל דרך C++ של מיקרוסופט. האם זו אותה סביבת עבודה? אותם פקודות? אותו תחביר? אותו מבנה/רעיון?
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים פקודות ותחביר הן של C++, לא משהו ספציפי של Visual C++. באותה מידה אתה יכול לתכנת בכל סביבת תכנות אחרת, כגון dev-cpp או אפילו עם notepad.
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים יש הרבה מהדרים של C/C++ (עקרונית הם של C++ בעיקר אבל C++ פשוט מוסיפה הרבה דברים לC וכול פקודה של C עובדת בC++)יש גם חינמיים (ואללה שכחתי את השם שלו)העניין הוא שמה שבבדיקה של התרגלים שאתה מגיש (אני בדיוק מתחיל תכנות 1 בבן גוריון) נבדקים בVISUAL C++ או יותר ספציפי במהדר C של MICROSOFT ויש טיפה שינוי בין המהדרים השונים (לדוגמא- שארית של מספר שלילי, המהדר של MICROSOFT יתן מספר שלילי ויש מהדרים שיתנו מספר חיובי, עניין של הגדרה בלבד) ודבר כזה יכול לגרום לציון נמוך יותר מכיוון שהמהדר שלך יצר תוכנית מצויינת מהTEXT שנתת לו אבל במהדר אחר זה אולי יהיה קצת שונה ולא "תקין" לפי דרישות התרגיללכן כדי לשאוף ל100 ( ;D ) עדיף להשתמש באותם כלים שיבדקו לך את התרגיל
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים מחבר יש הרבה מהדרים של C/C++ (עקרונית הם של C++ בעיקר אבל C++ פשוט מוסיפה הרבה דברים לC וכול פקודה של C עובדת בC++)יש גם חינמיים (ואללה שכחתי את השם שלו)העניין הוא שמה שבבדיקה של התרגלים שאתה מגיש (אני בדיוק מתחיל תכנות 1 בבן גוריון) נבדקים בVISUAL C++ או יותר ספציפי במהדר C של MICROSOFT ויש טיפה שינוי בין המהדרים השונים (לדוגמא- שארית של מספר שלילי, המהדר של MICROSOFT יתן מספר שלילי ויש מהדרים שיתנו מספר חיובי, עניין של הגדרה בלבד) ודבר כזה יכול לגרום לציון נמוך יותר מכיוון שהמהדר שלך יצר תוכנית מצויינת מהTEXT שנתת לו אבל במהדר אחר זה אולי יהיה קצת שונה ולא "תקין" לפי דרישות התרגיללכן כדי לשאוף ל100 ( ;D ) עדיף להשתמש באותם כלים שיבדקו לך את התרגילתודה, לא חשבתי על זה אפילו
פורסם 2005 בנובמבר 420 שנים אם היית בתרגול של חורב (מתרגל של סיקסיק בבן גוריון) הוא דיבר בדיוק על זהאחרי שהוא "האיר" את עיני לגבי זה ואני גם לא הולך להסתכן עם קומפילר אחרתוודא רק שבאמת באונ' שלך משתמשים בVISUAL 6.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.