פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים להשאיר את יגאל אמיר בבית כלא או לזרוק אותו לכלבים, ולא לתת לא שום זכות דיבור.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר אבל יצא איזה ספר מזמן שאני לא זוכר את השם שלו והיו שם הרבה הוכחות של דוחות ניתוחים וכל מיני ראיות ואומרות שהיה שם משהו מוזר..
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים יגאל עמיר ימח שמו וזכרו מעל האדמה, עמלק.אני לא מבין בכלל מה הויכוח.כבר אנשים שוכחים את הקלטת? כבר אנשים שוכחים את מה שהיה לפני 10 שנים? מה השתגענו?הוא רצח, וכבר לא משנה את מי, הוא צריך להרקב בכלא, מצידי בצינוק, כל חייו.roeiw בן כמה אתה, שאתה לא זוכר את הרצח?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר 21 ואני זוכר טוב מאוד ואני לא מצדיק את הרצח הנורא הזה. אבל קרו שם הרבה דברים מוזרים.
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים RK, יש הרבה מאוד דברים שאומנם לא שכחת - אבל אתה (וכל אחד אחר, for that matters) פשוט לא יודע...http://he.wikipedia.org/wiki/תאוריות_הקשר_על_רצח_רבין
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים היה היום ראיון של לונדון וקירשנבאום עם "אבי תאורית הקונספירציה" וזה פשוט היה מצחיק ברמות!!!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים קראתי, תיאוריות קשר הם דבר נחמד לסרט או ספר.זה אתה אומר.העובדה היא שקיימות הרבה מאוד (מאוד) סתירות בממצאים ובראיות של הנושא, שאף אחד לא טורח להתייחס אליהן (מעניין למה)..
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים ומי לא התייחס אליהם? להזכירך ועדה רשמית חקרה את הרצח וקבעה את עדות הרוצח. אם אתה טוען שהם שקרנים אתה מוזמן להביא הוכחות. עד אז אתה הוא בחזקת השקרן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.