פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים אני מתחיל לפחד אנשים......בסנדרה התוכנה מראה לי שהמתח כרגע ב12V הוא 12.88 כשתמיד הוא היה מתחת ל12.60 ........איך יכול להיות שזה עלה פתאום?זה מסוכן?בדקתי גם עם התוכנה שבאה עם הלוח וגם בביוס,אותו דבר..........יש סיכון בזה ? או שפשוט לא להאמין לזה?ספק גנ'רי COLORSIT......אין לי כסף עכשיו בשביל ספק,איך אפשר לסחוב איתו עוד חצי שנה ככה?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מדידה בעזרת תוכנה היא לא מדוייקת. תשתמש במולטימטר כדי למדוד את המתח. ורצוי להחליף את הספק הג'נרי למשהו איכותי יותר בשביל השקט האישי שלך (זה גם יכול לחסוך לך כסף בעתיד אם הספק הג'נרי יישרף וייקח איתו עוד רכיבים).
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מחבר מדידה בעזרת תוכנה היא לא מדוייקת. תשתמש במולטימטר כדי למדוד את המתח. ורצוי להחליף את הספק הג'נרי למשהו איכותי יותר בשביל השקט האישי שלך (זה גם יכול לחסוך לך כסף בעתיד אם הספק הג'נרי יישרף וייקח איתו עוד רכיבים).NeoPower 480W. להחליף?!
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים איש מטורף - דיברתי על הספק של COOL BOY ולא שלך. את שלך לא נראה לי שיש צורך להחליף אבל כדאי לבדוק עם מולטימטר על כל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.