פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים בשעה טובה קניתי כרטיס מסך 6800GT עכשיו אני מנסה לעשות OC לכרטיס וכשאני מעלה אותו לרמה של 6800U שאמור ליהיות בטוח ב-100% אז נתקע לי התמונה בבדיקה ואחרי 10 שניות זה ממשיך לעשות את הבדיקה ניסיתי להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל והרצתי עוד פעם בדיקה וזה עוד פעם נתקע לי ל-10 שניות וממשיךלמה זה קורה?בפעם הקודמת עשיתי פירמוט למחשב וזה הסתדר ליאז מה הבעיה עכשיו אפילו עם ההגדרות הרגילות של הכרטיס זה עושה לי תקיעות
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים תנסה להתקין דרייברים (ישנים/חדשים)..ועם איזה תוכנה 3DMARK03/05.. (מאמין ש05 אבל..)???
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר שמע אחי גם עם הדריברים החדשים וגם עם הישנים זה קורה לי ובשני הגרסאות של התוכנה מה זה כבר יכול ליהיות כולם מצליחים לעשות OC לכרטיס הזה אין סיבה שגם אני לא יוכל אפילו ה-OC הכי קטן לא יודע אני מבואס להההלה
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אתה יכול לכתוב בדיוק באיזה חלק של הבדיקה זה נתקע לך??וגם תכתוב מה המעבד שלך כדי לשלול את הסיכוי הקטנטן שהמעבד חלש מידיי.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר יש הצליח לי העלתי כל פעם ב-5 למעבד ולזיכרון והרצתי בדיקה כל פעם והבנתי שהגבול של הזיכרון זה 1130 עם אני שם 1140 זה נתקעובמעבד הגעתי בינתיים ל-420 בלי תקיעות עכשיו עם ההגדרות האלה הוא יותר חזק מהאולטרה נכון?אבל דבר אחד שביאס אותי שבבדיקה ב-3DMARK גרפתי בקושי 1000 נקודות יותר משל הבדיקה ללא OC זה בסדר או לא?יכול ליהיות שהבעיה שלי היתה כשעשיתי OC בפעם הראשונה הקפצתי ישר מ-350 ל-400 יכול ליהיות שזאת היתה הבעיה ותודה רבה רבה על העזרה שלכם ועל ההענות המהירהנ.בהכרטיס עומד לי על 58 מעלות במנוחה ועל בערך 70 בפעולה זה בסדר?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מעלות בסדר, יכול להיות יותר טוב אבל אין לך מה לדאוג.בקשר לאובר קלוק, אם הגעת ל 420 לליבה בלי תקיעות זה יפה מאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.