פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים כל לוח יכתוב לך את זה כי הטייפון עובד על מהירות סיבוב נמוכה.הוא מקרר מספיק טוב במהירות הזו, אבל הלוח שחושב שיש לו קירור סטוק מתריע על מהירות נמוכה מדי, כמובן בהשוואה לסטוק.אתה יכול בדר"כ לבטל את ניטור מהירות המאוורר בביוס.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מזל שלא כל אחד שקונה קירור דואג להודיע לפורום. ;Dובכל זאת תתחדש ותהנה מהקירור שלך.
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אני מחר פותח הודעהE-M-P 2-K G-A-S ת-א-כ-ל-ו- -ת-ל-ב-!-!-!חחח באמת קרור טוב יש לי אותו על המשחב של אחי רק המעפן הוא המשקל שלו והגודול זה מביא לי עצבים
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר כל לוח יכתוב לך את זה כי הטייפון עובד על מהירות סיבוב נמוכה.הוא מקרר מספיק טוב במהירות הזו, אבל הלוח שחושב שיש לו קירור סטוק מתריע על מהירות נמוכה מדי, כמובן בהשוואה לסטוק.אתה יכול בדר"כ לבטל את ניטור מהירות המאוורר בביוס.תודה רבה אח שלי זה הסתדר !!! ואתה שמקבל את הקרור גז (הראה לי) תתחדש כפרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.