עבור לתוכן

דאגה לגבי OC - צריך עצה והצעה.

Featured Replies

פורסם

<------- המפרט שלי בצד.

בכל אופן, אתמול החלטתי לעשות OC 1:1 ולבדוק עד לאן אני אוכל להגיע בלי שגיאות memtest וprime95. אחרי כמה טוויקים ומשחקים עם הגדרות עדינות, הצלחתי לסחוט 241mhz מהזכרונות, דבר שהוא הישג בפני עצמו.

מתח המעבד - 1.425 עם VID special control -110%, שתי אלה מובילים אותי למתח של בערך 1.52 במצב מקסימלי.

לזכרון הבאתי מתח של 2.9.

הבדיקה הראשונה נעשתה ע"י memtest בלוח הDFI והשנייה ע"י prime - שתיהן יציבות לחלוטין בהגדרות אלו. למרות שהביצועים ירדו במעט בגלל כמה טוויקים ואני לא אשאר עם ההגדרות האלה, זה סתם לשם הOC.

תראו, אני דואג משתי סיבות:

1. אני יודע שהסיכויים שקיבלתי את הזכרונות עם צ'יפים של TCCD או BH-5 הם אפסיים כמעט, אבל לפי נסיון של אנשים רבים אני יודע שהזכרונות לעיתים נדירות עושים מעל ל230fsb יציב. מה יכול לקרות לזכרונות או לרכיבים אחרים אם אני אמשיך להעלות מתח לשם בדיקה, או להעלות FSB?

2. האם למישהו יש מושג אם הheat spreaders על הגייל מודבקים או או שניתן פשוט לפתוח ולהורידם? האם זה יעקם את צורתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים