עבור לתוכן

האם כדאי לעשות למחשב שלי OC??תמונה מצורפת

Featured Replies

פורסם

בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו

(בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים.....

(כרגע אני מתשמש בספק 235 וואט ממש עלוב ...כדאי להלחיף ספק אם אני עושה OC?)

וכמובן אני ימשיך להתיעץ אתכם לגבי זה......

עריכה- יש מצב שאת הכרטיס מסך אני יחליף לFX5200 (ככה שעליו אני פחות פוחד )כי אני מעביר אותו למחשב 2.6

( ואולי גם את הכרטיס קול אז ככה שאני פחות מוטרד מהכרטיס קול כרגע)

[attachment deleted by admin]

פורסם

בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI לא קשור......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו

(בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGPלא טוב, צריך נעילה מסיבה טובה ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים.....אני לא חושב שהטמפ' שלך מדויקת, והטמפ' של ההארד דיסק מסוכנת לדעתי

(כרגע אני מתשמש בספק 235 וואט ממש עלוב ...כדאי להלחיף ספק אם אני עושה OC?)

וכמובן אני ימשיך להתיעץ אתכם לגבי זה......

עריכה- יש מצב שאת הכרטיס מסך אני יחליף לFX5200 (ככה שעליו אני פחות פוחד )כי אני מעביר אותו למחשב 2.6

( ואולי גם את הכרטיס קול אז ככה שאני פחות מוטרד מהכרטיס קול כרגע)

כמו כן

תחליף את הפסק

דחוף. 12.35 זה רע, רע מאוד

פורסם

הקריאה של תוכנה היא לא מדוייקת כמו של מולטימטר. עם זאת לפי הדברים נראה שיש כאן עסק עם ספק כח ג'נרי ורצוי מאוד להחליף.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יבדוק לגבי החלפה של הספק ויעדכן אותכם.....

אני יודע שיש סיבה לנעילה של הAGP והPCI......ככה הם לא נמצאים בOC כמו המעבד וזיכרונות וככה לא נגרם להם נזק....וגם אפשר ככה לעשות OCרק לכרטיס מסך דרך תוכנה ללא העלאת תדרים לPCI...

וציינתיי שיש לי כרטיס קול בהתחלה בחריץ של הPCI שעלול להגביל אותי אם אני מעלה את ההרצים של התושבות PCI...

ואני יודע שיש לי בעיה עם הטמפ' של ההרד דיסק......(אולי אני יוסיף מאוור אבל יש ספק זבל כרגע)...

והטמפ' לא מזויפות.....אפילו נגעתי בצלעות קירור של המעבד והם לא חמות בכלל ...(וגם הכטיס מסך שלי די בסדר ).........כולל בדיקה בביוס....וכל הטמפ' במנוחה שהמארז פתוח..

עריכה-כדאי לעשות OC??..

פורסם
  • מחבר

:s05: :s05: :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים