עבור לתוכן

הקמת קבוצת תכנות ב C

Featured Replies

פורסם

היי מה המצב

רציתי לדעת עם יש אנשים שמעוניינם להצטרף לקבוצת תכנות שאני מקים האנשים צריכים להיות בעלי ידע בשפת C , אסמבלי

מי שמעוניין שישאיר פרטים או שיפנה אליי בפרטי

תודה

פורסם

מה זאת אומרת "קבוצת תכנות"?

מה המטרה שלה? פרוייקט כלשהו?

ולמה דווקא C?

פורסם

אני מתכנת C ברמה גבוהה ואסבמבלי ומוכן להצטרף, רק תסביר לאיזו מטרה?

פורסם
  • מחבר

המטרה של קבוצת התכנות היא פיתוח תוכנות חופשיות החל מתוכנות קטנות לתוכנות מתקדמות

בחרתי בC כי אני בעצמי מתכנת בשפה זו וגם זו שפה חזקה

פורסם

אני לא חושב שכדי להקים תוכנות מתקדמות או כל תוכנה בדוס כי זה לא כדאי. אתה תוכל להשתמש בה רק בדוס.

גם הגרפיקה והעיצוב שלה יהיה לא משהו כי יש לך רק 16 צבעים

עדיף אם כבר זה לבנות ב C++ ב-VS שיש אפשרות לתוכנה לרוץ בווינדוס וגם הפקודות שלה יותר מתקדמות ויעילות.

אם כבר לבנות תוכנות, אז לבנות תוכנות שיוכלו לרוץ בווינדוס ולא בדוס אתה לא חושב?

פורסם
  • מחבר

אני לא היתכוונתי רק לבניית תוכנות לווינדוס אלה לקוד הפתוח והוא לינוקס

ובקשר לעיצוב אני יודע שזאת לא השפה הטובה ביותר בקשר לעיצוב תוכנות אבל צריך להתחיל ממקום כלשהוא

פורסם

פעם היתי כלי ב-C :2gunsfiring:, עכשיו אני קצת חלוד :gorgeous: , אבל מעניין מה אתה זומם ???

C מתאימה בעיקר ליישומי Realtime

פורסם

אני סיימתי לפני שבוע לבנות תוכנה לפתרון לוח סודוקו בשפת C(אני רק צריך לכתוב את זה במחשב איזה עצלן אני....) ואני שאלתי פה בפורום אם אפשר להתמשק עם זה בווינדוס וענו לי שאפשר עם WIN32 API או אפשר עם DEVCPP כך שזה בהחלט אפשרי...

פורסם

אני סיימתי לפני שבוע לבנות תוכנה לפתרון לוח סודוקו בשפת C(אני רק צריך לכתוב את זה במחשב איזה עצלן אני....) ואני שאלתי פה בפורום אם אפשר להתמשק עם זה בווינדוס וענו לי שאפשר עם WIN32 API או אפשר עם DEVCPP  כך שזה בהחלט אפשרי...

בואנה אתה לא נורמלי ... לתכנת חלונות עם C ו- WIN32 API , רק לכתוב חלון מסכן אחד לוקח איזה 20 שורות קוד, ועל כל שורה אתה תשב איזה חצי שעה רק להבין מה כל פרמטר עושה, וזה עוד כלום , חכה כשתצטרך להוסיף events, לא תצא מזה.

אתה יכול להפוך את התכנית שלך ל- dll ואז להפעיל אותו ב- VB שהוא יותר נוח ל- GUI

פורסם

טוב אז DEVCPP יפתור את הבעיה או שמא שלא????

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות קצת סדר

הינה כמה פרטים על קבוצת התכנות:

העבודה היא בהיתנדבות

רוב העבודה תהיה מהבית (חוץ מפגישה פעם בשבועיים או חודש)

הפלטפורמה היא בעיקר לינוקס אבל גם יעשה פיתוח בשביל ווינדוס

כלי הפיתוח הם :בווינודוס הקומפיילר של בורלנד ,בלינוקס קומפיילר gcc

רוב התוכנות יהיו realtime

פורסם

יש לך דוגמאות לתוכנות שעשית או תוכנות שאתה מתכוון לעשות. באסמבלי אין לי הרבה ידע(מלימודי הבית ספר), אבל בC יש לי ידע. נשמע מעניין.

פורסם
  • מחבר

אין לי דוגמאות של תוכנות שעשיתי אבל יש לי דוגמה למשהו שאני מתכנן לעשות והוא יהיה תוכנה הדומה ל- sunbird

http://www.mozilla.org/projects/calendar/sunbird.html

נראה איך זה מתפתח ולפי זה נקבע את המשך הדרך

עם אתה רוצה עוד פרטים דבר איתי בפרטי

פורסם

מתי מתחילים????

פורסם

כבר 7-8 שנים לא נגעתי בתכנות ממשי

אבל אם אתה מדבר על קוד פתוח תחת רישיון GPL אני מוכן לנסות ולתרום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים