פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים היי מה המצב רציתי לדעת עם יש אנשים שמעוניינם להצטרף לקבוצת תכנות שאני מקים האנשים צריכים להיות בעלי ידע בשפת C , אסמבלימי שמעוניין שישאיר פרטים או שיפנה אליי בפרטי תודה
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר המטרה של קבוצת התכנות היא פיתוח תוכנות חופשיות החל מתוכנות קטנות לתוכנות מתקדמות בחרתי בC כי אני בעצמי מתכנת בשפה זו וגם זו שפה חזקה
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני לא חושב שכדי להקים תוכנות מתקדמות או כל תוכנה בדוס כי זה לא כדאי. אתה תוכל להשתמש בה רק בדוס. גם הגרפיקה והעיצוב שלה יהיה לא משהו כי יש לך רק 16 צבעיםעדיף אם כבר זה לבנות ב C++ ב-VS שיש אפשרות לתוכנה לרוץ בווינדוס וגם הפקודות שלה יותר מתקדמות ויעילות.אם כבר לבנות תוכנות, אז לבנות תוכנות שיוכלו לרוץ בווינדוס ולא בדוס אתה לא חושב?
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר אני לא היתכוונתי רק לבניית תוכנות לווינדוס אלה לקוד הפתוח והוא לינוקס ובקשר לעיצוב אני יודע שזאת לא השפה הטובה ביותר בקשר לעיצוב תוכנות אבל צריך להתחיל ממקום כלשהוא
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים פעם היתי כלי ב-C :2gunsfiring:, עכשיו אני קצת חלוד :gorgeous: , אבל מעניין מה אתה זומם ???C מתאימה בעיקר ליישומי Realtime
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אני סיימתי לפני שבוע לבנות תוכנה לפתרון לוח סודוקו בשפת C(אני רק צריך לכתוב את זה במחשב איזה עצלן אני....) ואני שאלתי פה בפורום אם אפשר להתמשק עם זה בווינדוס וענו לי שאפשר עם WIN32 API או אפשר עם DEVCPP כך שזה בהחלט אפשרי...
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים אני סיימתי לפני שבוע לבנות תוכנה לפתרון לוח סודוקו בשפת C(אני רק צריך לכתוב את זה במחשב איזה עצלן אני....) ואני שאלתי פה בפורום אם אפשר להתמשק עם זה בווינדוס וענו לי שאפשר עם WIN32 API או אפשר עם DEVCPP כך שזה בהחלט אפשרי...בואנה אתה לא נורמלי ... לתכנת חלונות עם C ו- WIN32 API , רק לכתוב חלון מסכן אחד לוקח איזה 20 שורות קוד, ועל כל שורה אתה תשב איזה חצי שעה רק להבין מה כל פרמטר עושה, וזה עוד כלום , חכה כשתצטרך להוסיף events, לא תצא מזה.אתה יכול להפוך את התכנית שלך ל- dll ואז להפעיל אותו ב- VB שהוא יותר נוח ל- GUI
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר אני רוצה לעשות קצת סדר הינה כמה פרטים על קבוצת התכנות:העבודה היא בהיתנדבותרוב העבודה תהיה מהבית (חוץ מפגישה פעם בשבועיים או חודש)הפלטפורמה היא בעיקר לינוקס אבל גם יעשה פיתוח בשביל ווינדוסכלי הפיתוח הם :בווינודוס הקומפיילר של בורלנד ,בלינוקס קומפיילר gccרוב התוכנות יהיו realtime
פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים יש לך דוגמאות לתוכנות שעשית או תוכנות שאתה מתכוון לעשות. באסמבלי אין לי הרבה ידע(מלימודי הבית ספר), אבל בC יש לי ידע. נשמע מעניין.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר אין לי דוגמאות של תוכנות שעשיתי אבל יש לי דוגמה למשהו שאני מתכנן לעשות והוא יהיה תוכנה הדומה ל- sunbird http://www.mozilla.org/projects/calendar/sunbird.htmlנראה איך זה מתפתח ולפי זה נקבע את המשך הדרך עם אתה רוצה עוד פרטים דבר איתי בפרטי
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים כבר 7-8 שנים לא נגעתי בתכנות ממשי אבל אם אתה מדבר על קוד פתוח תחת רישיון GPL אני מוכן לנסות ולתרום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.