פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים יש לי כמה שאלות תודה רבה לכל מי שעוזר ועונה על השאלות 1. איפה נמצא החיישן טמפ' בלוח-אם? 2. איפה נמצא החיישן טמפ' בהארד דיסק? 3. כמה נקודות אני אמור לקבל ב- 3DMark 2005 (יש לי ג'יפורס 6600GT בלי OC) 4. סליחה על הנוביות אבל איך מוציאים חריץ PCI? לא צריך לפרק את הלוח-אם נכון? תודה רבה על העזרה
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים 1. איפה נמצא החיישן טמפ' בלוח-אם? בתוך הצ'יפסט 2. איפה נמצא החיישן טמפ' בהארד דיסק? מתחת למכסה האלומניום 3. כמה נקודות אני אמור לקבל ב- 3DMark 2005 (יש לי ג'יפורס 6600GT בלי OC) 3200-3900 4. סליחה על הנוביות אבל איך מוציאים חריץ PCI? לא צריך לפרק את הלוח-אם נכון? אתה מתכוון להוציא את הסלוט הלבן עצמו?! אם כן זה בילתי אפשרי וזה צורך להלחים אותו החוצה וברוב המקרים קניה של לוח חדש.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים X-ShaY - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר אתם לא הבנתם למה אני מתכווןאני יתן סתם דוגמהנגיד יש מחשב חדש ורוצים להרכיב כרטיס מסךאז צריך להוציא מכסה כזה (כמו פס מברזל) ואז לשים את הכרטיס! כדי שחיבורים של הכרטיס (TV OUT........) יהיו בחוץ!
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים אהה, הוא מדבר על המתכת של החיבורים לPCI מאחורי המארז.אתה מוציא את המתכת שיש במאחורי הכרטיס PCI על הצד האחורי של המארז. צריך לעשות את זה חזק, ותשים את הכרטיס מסך עם הפח שלו שבא איתו.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים לקחת מברג ולהבריג את הבורג החוצה(אם יש) ואז להוציא את כיסוי הסלוט.ואם אין בורג זה פשוט תן לזה מכה קטנה מבפנים וזה יצא.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים תודה!מישהו יכול לענות לי על השאלות האחרות?המגיב הראשון ענה לך כבר. ומה שהוא כתב נכון.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים מחבר אה תודה! פשוט לא שמתי לב כי הוא הגיב בציטוט כזה.. ד"א יצא לי ב- 3DMark05 3409 :-[ אבל זה ציון בסדר לפי איך ש- domiel אמר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.