פורסם 2005 בנובמבר 120 שנים מחבר אתם יכולים להביא קישורים למאוררים שאתם מדברים עליהם כי ראיתי פה כמה שמות אבל אני לא יודע איך קואים להם לדוג: UFO\הקולרמאסטרים\הטונדרבליידתודה!!
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים לפי האתר של TT הט'נדרבלייד וה- UV Ultra לא זהים. במחינת הרעש כן, אבל מבחינת ה- CFM לא (70 ומשהו אצל הט'נדר ו- 50 ומשהו אצל ה- UV). האם זה אפשרי לנתק לט'נדרבלייד את הלדים? תודה.
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים האם זה אפשרי לנתק לט'נדרבלייד את הלדים? תודה. ע"פ הידוע לי... כן, צריך לנתק אותם מהמאוורר וזהו תשובה סופית ובטוחה אני אוכל לתת לך ברגע שאני אראה אותם פיזית (במהלך הסופ"ש)
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר אתם יכולים להביא קישורים למאוררים שאתם מדברים עליהם כי ראיתי פה כמה שמות אבל אני לא יודע איך קואים להם לדוג: UFO\הקולרמאסטרים\הטונדרבליידתודה!!
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים מחבר תודה אחי!!ראיתי במידע על כל מיני מאוררים שהם רושמים את הלחץ אווירעד כמה הוא משפיע?ועל מה בעצם הוא משפיע?ומה נחשב טוב?משהו יודע?נראה לי שאני ילך על המאורר הזה http://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htmאבל כתוב שהוא 4 פיניםConnector:4 Pinלאיפה אני מחבר אותו?יש לו עוד יציאות חוץ מה 4פינים?ואפשר לבטל את האור שלו?
פורסם 2005 בנובמבר 220 שנים ממליץ לך לקרוא כמה פוסטים מעליאבל בכל מקרה הנה זה שובע"פ הידוע לי... כן, צריך לנתק אותם מהמאוורר וזהותשובה סופית ובטוחה אני אוכל לתת לך ברגע שאני אראה אותם פיזית (במהלך הסופ"ש)
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים מחבר תשובה סופית ובטוחה אני אוכל לתת לך ברגע שאני אראה אותם פיזית (במהלך הסופ"ש)קבלת אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.