פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש""זה פעם המאה..."אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאודאני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agpיפה אני מבין שעד כאן ברור חחחאני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינגאז ככהחשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירותודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים ה700 יהיה בסדר גמור, לא שופטים קירור לפי הRPM שלו תישקול גם את הסיילנסר.
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים אני בעד הסיילנסר - NV Silencer 6 Rev.2 שאני משתמש בו לא עושה רעש ומקרר מצוין לאובלקלוק.
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר בקשר לסיילנסרהמטרה שלו לקרר מבלי לעשות רעשרעש זה לא הבעיה שליאז אם תוכלו להביא לי משהו יותר טובואם הסיילנסר בכל מקרה טוב אז תודה
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מחבר אוףאני צריך קירור לכרטיס agp לא pci xהסיילנסר לא מתאיםלמישהו יש הצעות אחרות?
פורסם 2005 באוקטובר 3020 שנים מצטער על ההפניה המוטעית, לא ראיתי שביקשת AGP.לך על הזלמן, במקרה הזה הוא עדיף על ה TT.
פורסם 2005 באוקטובר 3120 שנים יש לי גם כרטיס כזה ולתערי אין לך אפשרות אחרת מלבד הזלמן - אצלי הוא עושה תעבודה מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.