עבור לתוכן

איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הספק והכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

כן, אבל שים לב שהכל מחובר טוב

• תגובות 42
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב, אפשר המלצה לקירור יעיל ואפקטיבי וייעודי ל-6800 אולטרה? לא מעל 200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הוא יעיל? קל להרכבה? יש אפשרות להרכיב אותו בנסוף לקירור האורגינל? מה תהיה טמפ' הליבה במאמץ ובמנוחה עם קירור כזה?

פורסם

יעיל, קל להרכבה, אך ורק במקום, לא יכול להגיד לך איבדתי את הבדולח

פורסם
  • מחבר

בטוח יש עליו ביקורת איפהשהוא... כדי שאני אתחיל לחפש.

פורסם

עזוב לחפש...

לי יש את הסיילנסר והוא מעולה פשוט...

היה לי בעיית חום כמו שלך(הכרטיס היה מגיע לטמפ' של 73,74 במנוחה...

עכשיו הכרטיס קבוע על 50 במנוחה ולעיתים רחוקות עובר את ה60 במאמץ מטורף...

ולגבי הקל להרכבה...לדעתי זה הקרור שהכי קל להרכיב אותו(בטוח יותר מזלמן)וחוצמזה אם את רוצה קח את הכרטיס והם ירכיבו לך אותו בחנות.(ככה עשו לי בזיגזג).

פורסם

כמה שטויות.................הבנאדם לא עושה אוברקלוק !מה לא מובן בזה שזה יספיק לו? :kopfpatsch:

זה 6800 אולטרה לא איזה 5200 .......תבינו,זה כרטיס שמתחמם,אם הוא לא עושה אוברקלוק זה לא צריך להזיז לו,ומספיק כבר להטעות פה אנשים אם אתם לא מבינים!!

פותח התראד אתה לא צריך להחליף קירור,הקירור שבא עם הכרטיס מספיק ביותר,בקשר למעבד זה כבר בולשיט אחד גדול מה שאמרו לך פה,אני רואה בחנות שאני עובד בה פרסקוטים שעובדים במנוחה על 50-60 ,הטמפ שלך מעולה!

פרסקוטים מטבעם חמים ,אם אתה רוצה בכל זאת לקרר קצת את הכרטיס ,שים מאוורר 80 מ"מ מתחתיו או שתאלתר איזה PCI FAN על המסילות,ותדאג שיהיה לך סרקולצייה טובה במארז.

ותתחדש ;)

פורסם

כמה שטויות.................הבנאדם לא עושה אוברקלוק !מה לא מובן בזה שזה יספיק לו? :kopfpatsch:

זה 6800 אולטרה לא איזה 5200 .......תבינו,זה כרטיס שמתחמם,אם הוא לא עושה אוברקלוק זה לא צריך להזיז לו,ומספיק כבר להטעות פה אנשים אם אתם לא מבינים!!

פותח התראד אתה לא צריך להחליף קירור,הקירור שבא עם הכרטיס מספיק ביותר,בקשר למעבד זה כבר בולשיט אחד גדול מה שאמרו לך פה,אני רואה בחנות שאני עובד בה  פרסקוטים שעובדים במנוחה על 50-60 ,הטמפ שלך מעולה!

פרסקוטים מטבעם חמים ,אם אתה רוצה בכל זאת לקרר קצת את הכרטיס ,שים מאוורר 80 מ"מ מתחתיו או שתאלתר איזה PCI FAN על המסילות,ותדאג שיהיה לך סרקולצייה טובה במארז.

ותתחדש ;)

אנחנו מדברים שטויות...אם לא היית קופץ כמו איזה חמור וקורא את כל הת'ארד אז היית מבין שאף אחד פה לא המליץ לו לקנות קרור לכרטיס...

הוא רצה למרות שאמרו לו שהוא לא צריך...

ולגבי הטמפ' של המעבד...כל המארז שלו חם(כשהוא פתח את המארז הטמפ' של הכרטיס מסך ירד ל61...)

הסיילנסר מוריד גם את הטמפ' הכללית במארז וגם את של הכרטיס ולכן זו קנייה טובה...

פורסם

אנחנו מדברים שטויות...אם לא היית קופץ כמו איזה חמור וקורא את כל הת'ארד אז היית מבין שאף אחד פה לא המליץ לו לקנות קרור לכרטיס...

הוא רצה למרות שאמרו לו שהוא לא צריך...

ולגבי הטמפ' של המעבד...כל המארז שלו חם(כשהוא פתח את המארז הטמפ' של הכרטיס מסך ירד ל61...)

הסיילנסר מוריד גם את הטמפ' הכללית במארז וגם את של הכרטיס ולכן זו קנייה טובה...

מה שתגיד........חמור זה בנאדם שאומר למישהו שלא עושה OC עם טמפטורות סבירות לקנות סיילנסר.

שוב,אם המארז שלו חם נראה לך שפרסקוט היה על 48 מעלות?

אתה יודע בכלל כמה מארזים אני ראיתי שיש בהם 4 מאווררים והטמפרטורה מעל 60 לפרסקוט!

בכל מקרה ,שמתי לב שהוא שאל בקשר לקירור בכדי להתעניין,אני אישית ימליץ לך על הזלמן(למרות שאני בספקות אם תצטרך אם לא תעשה OC אבל שיהיה....)

;)

פורסם

מי אמר לו לקנות?

הוא ביקש אז המלצתי לו...

עזוב אותך משטויות..אין לי כוח לריב...

פורסם
  • מחבר

פותח התראד אתה לא צריך להחליף קירור,הקירור שבא עם הכרטיס מספיק ביותר,בקשר למעבד זה כבר בולשיט אחד גדול מה שאמרו לך פה,אני רואה בחנות שאני עובד בה  פרסקוטים שעובדים במנוחה על 50-60 ,הטמפ שלך מעולה!

ותתחדש ;)

:xyxthumbs::yelclap: באמת נראה לי דיי חשוד שקירור סטנדרטי לא יספיק לכרטיס ללא OC. בכל אופן אני אקנה איזה מאוורר 80 ס"מ ב-20 שקל סתם כדי לראות אם זה עוזר במשהו... מקסימום ילכו 20 שקל.

פורסם

:xyxthumbs::yelclap: באמת נראה לי דיי חשוד שקירור סטנדרטי לא יספיק לכרטיס ללא OC. בכל אופן אני אקנה איזה מאוורר 80 ס"מ ב-20 שקל סתם כדי לראות אם זה עוזר במשהו... מקסימום ילכו 20 שקל.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים