עבור לתוכן

איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הספק והכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצטרף לשאלה: מהן הטמפרטורות המומלצות ל-6800 אולטרה בזמן מנוחה ובזמן מאמץ?

ומזה בכלל מנוחה ומאמץ? שאלתי מקודם ולא ענו לי...

• תגובות 42
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנוחה זה כאשר לא מופעל יישום 3D, מאמץ זה כאשר מופעל...

אין טמפ' קבועה כנקודת מוצא, אני מאמין ש50 במנוחה זה טוב

פורסם

מנוחה זה כאשר לא מופעל יישום 3D, מאמץ זה כאשר מופעל...

אין טמפ' קבועה כנקודת מוצא, אני מאמין ש50 במנוחה זה טוב

לא ראיתי 50 במנוחה בכול כרטיסי הGEFORCE 6600 רק עם קירור מאוד חזק אם החברה טוענה שהכרטיס יכול לפעול ללא בעיה על 80 מעלות אז לא אומר שהטמפרטורה אומר לשווף יותר כלפי למעלה..

פורסם

תסכים איתי ש70 מעלות זה הרבה..

פורסם

6600GT

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטמפ' בסדר...ידוע שכל ה6800 של ניווידיה מיוצרים עם קרור סטוק חרא...

אם לא תעשה OC אין שום סכנה לכרטיס...

יכול להיות שכל המארז שלך חם...

מה הטמפ' של המעבד?

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה של המעבד שלי (פנטיום 4 פרסקוט 2.8MHz) היא 48-49 מעלות אחרי שהמחשב היה דלוק 16 שעות רצוף. טמפרטורת מערכת היא 39 מעלות. הנתונים לקוחים מהביוס. טוב או לא טוב?

נ.ב.

מכיר חנויות שמוכרות קירור ל6800 אולטרה AGP? לא מחפש לקנות אלא סתם להתעניין. תודה.

פורסם

חחח זה הורג אותי שמתבלבלים ועוד מתווכחים יש כאלה הרבה אנשים :kopfpatsch:

בקשר לקירור אתה יכול לשים על המחלון כך שזה יכניס אויר קר ישר על הכרטיס מסך כמו אצלי רק שאצלי יש 2

ושים אחד שיוציא אוויר למעלה אתה יכול רק לשנות מקומות לא חייב כל כך ההרבה מאוררים

פורסם
  • מחבר

חחח זה הורג אותי שמתבלבלים ועוד מתווכחים יש כאלה הרבה אנשים :kopfpatsch:

בקשר לקירור אתה יכול לשים על המחלון כך שזה יכניס אויר קר ישר על הכרטיס מסך כמו אצלי רק שאצלי יש 2

ושים אחד שיוציא אוויר למעלה אתה יכול רק לשנות מקומות לא חייב כל כך ההרבה מאוררים

לא הבנתי שום דבר מהתגובה שלך. אתה יכול להיות קצת יותר ברור?

פורסם

הטמפרטורה של המעבד שלי (פנטיום 4 פרסקוט 2.8MHz) היא 48-49 מעלות אחרי שהמחשב היה דלוק 16 שעות רצוף. טמפרטורת מערכת היא 39 מעלות. הנתונים לקוחים מהביוס. טוב או לא טוב?

נ.ב.

מכיר חנויות שמוכרות קירור ל6800 אולטרה AGP? לא מחפש לקנות אלא סתם להתעניין. תודה.

זה לא קשור כמה זמן הוא היה דלוק..זה קצת גבוה אם זה במנוחה...

לזיגזג 2000 יש פתרונות קירור טובים לכרטיס שלך(אוויר)...

תעשה ניסוי קטן...תפתח את המארז ותעבוד כשהמחשב פתוח ואז תגיד כמה מעלות המעבד או הכרטיס מסך...אם זה פחות אתה צריך או להוסיף מאוורר,לסדר חוטים,לנקות אבק.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור כמה זמן הוא היה דלוק..זה קצת גבוה אם זה במנוחה...

לזיגזג 2000 יש פתרונות קירור טובים לכרטיס שלך(אוויר)...

תעשה ניסוי קטן...תפתח את המארז ותעבוד כשהמחשב פתוח ואז תגיד כמה מעלות המעבד או הכרטיס מסך...אם זה פחות אתה צריך או להוסיף מאוורר,לסדר חוטים,לנקות אבק.

אני מודה שבטמפ' של כרטיסי מסך אני לא מבין כלום, אבל, לגבי המעבד שלי מלאאאאאאאאאאאא אנשים מבינים שהתייעצתי איתם אמרו לי שלגבי המעבד הספציפי שלי אין שום צורך לדאוג אם הוא לא עובר את ה-55-56 ואני דיי רחוק מהטמפ' האלה כמו שאמרתי. אותו דבר כתוב גם באתר של אינטל ואותו דבר כתוב גם בדיון מרוכז שנפתח כאן באחד הפורומים (אם אני לא טועה הפורום הזה.). בכל אופן תודה.

פורסם

מה קשור?

זה מעיד על זה שהמארז שלך חם...

תבדוק מה שאמרתי לך(כשאתה פותח אותו)ותגיד לי מה קורה...

פורסם
  • מחבר

פתחתי ת'מארז והטמפ' ירדה ל-61.

פורסם

זה רק מוכיח מה שאמרתי...

ניקית אבק לאחרונה?

החוטים במארז מסודרים(יש סירקולציה טובה של האוויר?)

המחשב נמצא בכוך במקרה?

פורסם
  • מחבר

זה רק מוכיח מה שאמרתי...

ניקית אבק לאחרונה?

החוטים במארז מסודרים(יש סירקולציה טובה של האוויר?)

המחשב נמצא בכוך במקרה?

אבל המארז דיי נקי והספק והכרטיס עצמו חדשים. החוטים אמנם לא מסודרים, אני אטפל בזה ונקווה לתוצאות. זה מותר פשוט לאסוף את כל החוטים ולקשור אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים