עבור לתוכן

איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הספק והכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תוכנה ו/או תוכנות לא יותר מדי מסובכות שייראו לי את הנתונים הנ"ל.

נ.ב.

מה הן הטמפרטורות המקסימליות הכי בטוחות לרכיבים הנ"ל?

• תגובות 42
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

של הספק אי אפשר לדעת כי אין לו חיישן, של הכרטיס מסך בדרייבר...

פורסם

http://www.lavalys.com/products/overview.php?pid=1〈=en

זה יראה לך את הכרטיס מסך בתנאי שיש לך חישן..

כרטיס מסך זה די תלוי איזה כרטיס יש כרטיסים שיכולים לעבוד ב 70c בלי בעיה ויש כרטיסים ש 60c במנוחה זה נחשב למאוד גבוהה בשבילהם..

תגיד את הטמפרטורות+איזה כרטיס מסך ונגיד לך אם זה סביר..

וגם כפי שקודמי אמר אין לדעת בקשר לספק אין לו חישן..

פורסם
  • מחבר

זו הטמפרטורה של הכרטיס מסך עפ"י הדרייבר המקורי של Nvidia. זה טוב? לא טוב? במידה ולא מה אני מאמור לעשות?

נ.ב.

הטמפרטורה שבדרייבר מציג היא אמינה או שהיא "מזייפת"?

[attachment deleted by admin]

פורסם

במאמץ או במנוחה? במנוחה זה גבוהה. איזה קירור יש לך ?

פורסם
  • מחבר

במאמץ או במנוחה? במנוחה זה גבוהה. איזה קירור יש לך ?

תסביר מה הכוונה ב"מאמץ" ו"מנוחה". כשלקחתי את הסקרין שוט הנ"ל אף יישום/משחק לא רץ ברקע אם לזה אתה מתכוון. אבל לקחתי את הסקרין שוט אחרי כמה משחקים בקוויק 4 (מצטער אם זה לא קשור ואני יוצא newbie...)

קירור? במחשב בכלל או בכרטיס בפרט?

במחשב ספק 420 של אנרמקס ושלוש מאווררים 80 מ"מ. בכרטיס מה שקיבלתי איתו (קירור של 6800 אולטרה מתוצרת 3D-CLUB).

אז זה לא טוב או שזה בסדר?

פורסם

לא ממש טוב , למעשה גבוהה מידי, רענן משחה טרמית, תן סרטוט של הסיקרולציה שנראה אם יש משהו לשפר

פורסם

לא ממש טוב , למעשה גבוהה מידי, רענן משחה טרמית, תן סרטוט של הסיקרולציה שנראה אם יש משהו לשפר

למעשה עוד לא ראיתי GEFORCE 6600 שהוא לא פחות מ 65-70 מעלות במנוחה (אני מדבר על הליבה עצמה מן הסתם) זה כמעט סביר אבל אפשר להוריד אותו עוד וממולץ אם אני לא טועה ניידיה טוענת שהדגם של GEFORCE6600 אולטרה מסוגל לעבוד גם ב 80-90 מעלות זה בערך הגבול..

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות:

משחה טרמית? קניתי אותו ביום חמישי ובאחד הפורומים כאן מרו לי שכל כרטיס שלא עושים לו OC אז הקירור שהוא מגיע איתו מהמפעל מספיק לו. זה לא נכון?

שרטוט? אני לא כ"כ חזק בזה אבל אני ינסה להסביר:

מאוורר 80 מ"מ אחד ממוקם בתחתית קדמת המארז (איפה שיש בד"כ את החלונות הקטנים האלה שכשפותחים אותם רואים יציאות USB) והוא מזרים אוויר כלפי פנים.

2 מאווררים 80 מ"מ ממוקמים מתחת לספק ומזרימים את האוויר החוצה. מקווה שהבנת...

פורסם

הבנתי... זה לא מספיק.. אם יש אפשרות תוסיף מאורר נוסף מקדימה..

68 מעלות במנוחה זה לא טוב, שים משחה חדשה זה המינימום שאתה יכול לעשות..

למעשה עוד לא ראיתי GEFORCE 6600 שהוא לא פחות מ 65-70 מעלות במנוחה (אני מדבר על הליבה עצמה מן הסתם) זה כמעט סביר אבל אפשר להוריד אותו עוד וממולץ אם אני לא טועה ניידיה טוענת שהדגם של GEFORCE6600 אולטרה מסוגל לעבוד גם ב 80-90 מעלות זה בערך הגבול..

זה 6800U :kopfpatsch: שים לב
פורסם
  • מחבר

יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי עליהן בצורה מסודרת. תודה.

מה זאת אומרת "לא טוב"?

1. זה עלול לשרוף ת'כרטיס/לקצר לו ת'חיים?

2. המיקום של המאווררים לא נכון?

.החיישן של הדרייבר מתוכנת להתריע אותי בפני טמפרטורות חריגות ומסוכנות אם הוא לא אומר כלום זה לא אומר שהכל בסדר?

4. האם זה לא נכון שהקירור הסטנדרטי של הכרטיס (זה שהוא הגיע איתו מהמפעל) מספיק לכרטיס?

5. תבין בבקשה משהו, אני לא אוברקלוקר ואין לי כוונה להיות כזה. אני גם לא פדנט שרוצה שכל המערכת שלו תהיה בטמפרטורה של 35 ואם לא אז יתהפך העולם. האם הקירור שיש עכשיו "עושה את העבודה" זה 100% מבחינתי.

פורסם

1. לקצר

2. נכון, הצעתי להוסיף

3. החיישן מתוכנת ל 145 מעלות, אם תגיע לזה הכרטיס שלך ימס

4. הוא בסדר אך הטמפ' קצת גבוהות

5. אין צורך להגיע ל 35 מעלות, בסך הכל הצעתי פתרונות לקירור הכרטיס

פורסם
  • מחבר

1. לקצר

2. נכון, הצעתי להוסיף

3. החיישן מתוכנת ל 145 מעלות, אם תגיע לזה הכרטיס שלך ימס

4. הוא בסדר אך הטמפ' קצת גבוהות

5. אין צורך להגיע ל 35 מעלות, בסך הכל הצעתי פתרונות לקירור הכרטיס

לא התכוונת "להיכנס" בך... מצטער אם נפגעת. פשוט ההערה האחרונה שלי הייתה כדי להבהיר שטמפרטורות סטנדדרטיות בהחלט מספיקות לי.

עוד שאלה ששאלתי על ספק כוח בפורום אחר ולא ענו לי:

יש לי כפתור (כפתור מסתובב כמו כפתור של ווליום במערכת סטריאו) על הספק שמווסת את מהירות המאוורר. הוא צריך להיות על מקסימום או מינימום? רעש לא מפריע לי. אם הוא יהיה על מקסימום יש סכנה להתחממות יתר? (אני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל זה מה שכתוב בחוברת...)

פורסם

ממש לא נכנסת בי שאלת, עניתי,

בקשר לספק בדיוק ההפך כמה שיותר חזק המאוורר ככה הספק קריר יותר

פורסם

הבנתי... זה לא מספיק.. אם יש אפשרות תוסיף מאורר נוסף מקדימה..

68 מעלות במנוחה זה לא טוב, שים משחה חדשה זה המינימום שאתה יכול לעשות..זה 6800U :kopfpatsch: שים לב

אוקיי למעשה התכוונתי לאולטרה בכול זאת מה הטמפרטורה שהוא בדרך כלל עובד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים