עבור לתוכן

לא יודע איך לצרוב תכנית מוקלטת

Featured Replies

פורסם

ברשותי התוכנה - PCTV Vision, תוכנה עימה אני יכול יכול לחבר את הממיר למחשב ולראות טלוויזיה. בתוכנה יש אופציה להקליט את מה שהטלוויזיה מציגה, והקובץ המוקלט נשמר בקובץ MPG. ברשותי גם צורב DVD, ואני רוצה לצרוב את מה שהקלטתי במחשב לדיסק DVD ולראות אותו במכשיר ה-DVD שלי בסלון, שאני ישר אכניס את הדיסק והוא יתחיל להריץ את מה שהקלטתי. יש לי את התוכנה NERO 6 שעימה אני מעוניין לצרוב, אך אני פשוט לא יודע איך. אני אודה לכל מי שיעזור לי בבעיה, תודה מראש.

פורסם

פשוט קנפג את התוכנה (שאותה אני לא מכיר) שתקליט בפורמט mpeg-2 (רצוי שהוא יהיה מוגדר כפורמט DVD PAL),תדאג לזה שיהיה לך הרבההההה מקום בדיסק הקשיח שלך,וזהו,שאתה גומר להקליט גרור את קובץ הmpeg לנירו בתור DVD-VIDEO וזרום (אם אפשר גם לקנפג בתוכנה עצמה,עדיף להגדיר שהיא תחלק את הקבצים שהיא מקליטה,כל 1GB שתתחיל קובץ חדש,ואכ"ח פשוט גרור את הקבצים לפי הסדר).

לחילופין אתה יכול לשמור את ההקלטה בתור mpeg-1 בפורמט VCD,יתפוס הרבה פחות מקום על הדיסק הקשיח שלך אבל האיכות תהיה בהתאם.

פורסם

אשמח עם תגיד לי מאיפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת ובאמצעות איזה כבלים מתחברים למחשב.

פורסם
  • מחבר

אינני יודע היכן אתה יכול להשיג את התוכנה, אבל אם קצת חיפושים ברשת אני בטוח שתמצא. את התוכנה הביאו לי מחו'ל.

את החומרה שמגיעה עם התוכנה אתה מחבר למחשב, ולה יש כל מיני חיבורים וגם חיבור טלווזיה. אז את הממיר אתה מחבר לכבלים ולכל מה שצריך ואז אתה רק מחבר את הממיר לחומרה של PCTV VISION.

פורסם

אה, חייבים רכיבי חומרה קנויים... חבל...

תודה בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים