עבור לתוכן

מחפש מאוורר למעבד פ4 2.800MHZ 478!!

Featured Replies

פורסם

שלום! ;)

החלתי לעשות או למעבד שלי (מוזכר בכותרת) כרגע יש לי מאוורר מקורי של אינטל (הג'ייפ הזה עם שני התופסנים הלבנים)!!

המעלות הן על50 במנוחה ולא עובר את ה60 במאמץ!

חשבתי על הFATALITY אבל הוא גדול מידי והוא לא יכנס לי למארז כי התושבת של המעבד ממש קרובה לספק (הרווח בין הקירור לספק הוא כ ס''מ).

אז אני צריך מאוורר טוב שיכול להכנס לי למראז!

ויש יש לי שאלה:

איך עושים אוק לזכרונות?

יש לי שני סטיקים של 512 של ADATA

תודה רבה מצפה לתשובתכם!

פורסם

חמודי.. :P סתם.. אני כבעל אותו מעבד, עם זכרונות מעפנים... הצלחתי בעבר לעשות.. אובר ל3.35 ויציב עם הקירור סטוק.. הכל עניין של הסירקולציה שבתוך המארז... חייבים להיות לך לפחות 2 מאווררים אחד מתחת להרדיסק ואחד לפחות לכיוון יציאה מהמארז...

כרגע הורדתי צ'יפ אחד של 256 מעפן והוספתי אחד טוב של twinmos 512 מגה.. הייתי חייב להוריד באובר כי הזכרונות לא באותם תזמונים...

אז כרגע אני על 3.2... אבל בקרוב אני ייקנה עוד 512 ויוריד לגמרי את הזכרונות המעפנים... ואז אולי אני יגיע ל3.4....... אבל אני אצטקך לבדוק יציבות עם prime 95 על כל מגהרץ נוסף.. חח

ד"א התזמונים בזכרונות הקודמים : 3-4-4-8, בחדש 2.5-3-3-8, משמע ככל שהתזמונים של הזכרונות טובים יותר, אופציית האוברקלוק גבוהה יותר..

אבל זה תלוי גם באיזה לוח יש לך, לי יש לוח לא מתקדם ביותר, אבל איכותי של Asus... שזה נותן לי יתרון מסוים על לוחות אחרים מבחינת אוברקלוק.

זה תלוי בנוסף גם איזה סטפינג יש למעבד שלך... שלי revision C0 stepping 3 תבדוק את זה בתוכנה CPU-Z.

בסופו של דבר, כמובן עדיף קירור יותר טוב.. אבל קודם כל, רציתי להבהיר לך שאתה לא חייב אותו.. כי הפרסקוט הוא אוברקלוקר מטורף. ושלי לא עובר 60 מעלות במאמץ.

פורסם
  • מחבר

כן נכון אני כמו טמבל רצתי וקניתי זכרונות מעפנים!!

בדקתי את התיזמונים והם הגרועים ביותר שיש נראה לי חחחחחחחח...

2.5.3.3.9

בכללי אני רוצה להוציא מהמערכת שלי את המיץ כבר עשיתי אוק לכרטיס מסך (6600GT) והגעתי ל600\1200 עכשיו אני רוצה לעבור למעבד וזכרונות!

בכללי אני צריך עכשיו קירור למעבד ואני גם קונה קירור לזכרונות אבל זה כבר לא כזה קריטי כי זה גרושים!

הדבר העיקרי זה הקירור של המעבד ראיתי את הביג טייפון אבל אני לא יודע עליו כלום! האם הוא בכלל מתאים לתובת שלי? אבל שמעתי עליו דברים טובים!

אז אם אפשר כמה עצות מה לקנות עד 250 שח!

רק קירור למעבד!

תודה

פורסם
  • מחבר

לצערי אי אפשר פשוט יש לי לוח אם מיני (קניתי אותו עקב זה שהלוח הקודם נשרף אז קניתי משהו פשוט וזול שיחזיק פחות משנה) אז אם אני ישים אותו הוא יתנגש עם הספק והזכרונות והטרנזיסטורים (לא יודע אם קורים לזה ככה נווו השחורים האלה שנראים כמו לדים רק בלי אור חחחחחחחחחחחחחחח...) שיש אותם על הלוח אם ולפעמים גם על כרטיסי מסך\קול...

אז אני צריך פחות או יותר משהו בגודל של המאוורר הישן (הקירור סטוק של אינטל) רק יותר חזק מן הסתם!!!

תודה

פורסם

הוא אמור להשתלב גם עליו תביא לי תדגם המדוייק של הלוח שלך.. אני יבדוק..

אתה יכול לראות את כל החומרה שלך בתוכנה: EVEREST

www.lavalys.com

תוריד מפה את התוכנה Everest Home edition

פורסם
  • מחבר

טוב סבבה הינה דגם הלוח שלי!

Gigabyte GA-8S648FXP-RZ

הצ'יפ של סיס (SIS).

ואני לא מאמין שהוא יוכל לשבת עליו כי זה לוח מאוד קטן!

פורסם

אל תקנה את הזלמן.......לי יש והוא לא שווה גרוש......הוא יוריד לך את הטמפרטורה מקסימום ב2 מעלות...........תקנה את הביג טייפון הוא יתאים והוא הכי טוב שיש ביחס למחיר......או שתקנה את הsonic tower ותקנה לו בנוסף מאורר 120mm ואז זה באמת יהיה מצויין......אבל אל תחשוב על זלמן

פורסם
  • מחבר

אבל הביג טייפון הוא ענק אבל אני יבדוק אותו.

אבל הסוניק זה כבר סיפור אחר כי הוא באמת ענק הוא נראה לי יצא לי מהמארז כי אם אני לא טועה זה הקירור עם הצינורות חום והצלעות נחושת שמולבשות עליו? נכון אז אם זה זה אז הוא בכלל לא יכנס כי יש לי מארז MIDI...

ורגע הסוניק והטייפון לאיזה סוקטים הם מתאימים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים