עבור לתוכן

אזור 51

Featured Replies

פורסם

שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה

מקווה להרבה תגובות

• תגובות 62
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואלה בדיוק פנית למקום הנכון למידע על תיקים אמריקיים מסווגים! :xyxthumbs: ( :kopfpatsch:)

פורסם
  • מחבר

ידעתי שיגידו כאלה תגובות אני לא מצפה שתגידו לי בודאום אם זה נכון או לא אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה

פורסם

טוב חייזרים אני אומר ממש לא...

אבל מה שכן...יש שם משהו דומה...יש שמועות ממש ממש חזקות שהצבא האמריקאי מפתח שם מטוס מיוחד אשר נקרא:

Aurora

מה שידוע לי שטוענים שהמטוס הזה יכול לעבור את ה4 מאך!!! שזאת מהירות עצומה ויש אפילו הטוענים שהוא יוכל להגיע ל10-6 מאך!

עכשיו המטוס ממש דומה לחללית ככה שכנראה מישהו ראה אותו וחשב שהוא חללית...

תמונות:

התמונה הזאת סאת סקיצה ולא המטוס באמת:

aurora.jpg

אנימציה שלו:

aurora.gif

עוד כמה תמונות:

f121-3-m.jpg

f121-2-m.jpg

f121-1.jpg

פורסם
  • מחבר

פיי איזה מטוס כל הקטע למה אם כל כך סודיים ויש שלטים שאומרים שאם תתקרב אם יתחילו לירות בך והכול שומרים בסוד

פורסם

זה סתם נועד להסוות את area 69 ששם בוש וחבריו מבצעים אורגיות על סדאם חוסיין

פורסם
  • מחבר
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

כן יש שם חייזרים בכל מיני צורות וגדלים.

פורסם

רק בשביל שתדעו המטוס הזה זה המטוס של X-MAN "הציפור השחורה" או משהו... :smile1:

פורסם
  • מחבר

שלא תחשבו שאני מאמין בחיזרים הוא משהו פשוט זה נושא די מעניין

פורסם

כן שמעתי על ה-Aurora

ראיתי עליו תוכנית בערוץ דיסקברי

יש בו משהו חדשני מאוד ואומרים שהוא משתמש בזרם אוויר חזק מאוד שמיוצר כשהוא טס במהירות כדי לשרוף את הדלק לטיסה במקום במנוע רגיל

פורסם

רק בשביל שתדעו המטוס הזה זה המטוס של X-MAN "הציפור השחורה" או משהו... :smile1:

מצטער להגיד לך אבל אתה טועה...

זאת הציפור השחורה:

blackbird.jpg

IMG_8989%20blackbird%20&%20background%20(ok).jpg

זה מטוס אמיתי שהיה בשימוש בשנות ה60...

השם האמיתי שלו זה:

sr-71 Blackbird

פורסם
  • מחבר

גם אני שמעתי על מטוסים ואנשים שאומרים שראו אותם וחושבים שזה חיזרים וחלליות אבל מה הקטע של השלטים שלהם שאסור להתקרב

פורסם

גם אני שמעתי על מטוסים ואנשים שאומרים שראו אותם וחושבים שזה חיזרים וחלליות אבל מה הקטע של השלטים שלהם שאסור להתקרב

האמריקאים לא ממש רוצים שידעו על המטוס הזה כמו שהם לא רוצים שידעו עוד הרבה דברים.... אבל מה לעשות אנחנו בכל זאת יודעים...

בכל זאת עם יש להם אותו באמת אז יש להם את המטוס הטוב בעולם וזאת עליונות צבאית בשמיים...

פורסם

מקווה שאירן יוכלו לטעום קצת ממה שהוא יפיל עליהם שיעול*פצצת ניטורן*שיעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים