עבור לתוכן

אזור 51

Featured Replies

פורסם

חידקים זה סתם יש כוכב שמכוסה בקרח מתתחת לקרח יש ים ואומרים שיש שם חיים אבל לא מדברים על חיזרים כאלה

זה לא כוכב זה אחד מהירחים של צדק שנקרא אירופה.

במאדים לא מצאו שום חיידקים מצאו סלעים שעליהם יש סימנים שחושבים שמעידים על חיידקים(מעין מאובנים מיקרוסקופיים), אבל אף אחד לא יכול להגיד בבטחון שאלה באמת חיידקים שחיו שם לפי מליוני שנים.

אזור 51 זה בסך הכול בסיס צבאי סודי אמריקאי שבו בונים ומנסים מטוסים ודברים כאלה, קחו את החמקן לדוגמא קחו את הציפור השחורה אלו כלים שהוסתרו שם מהציבור במשך עשרות שנים, ולא סתם.

כול הקשקשת על חייזרים היא שטויות של העיירות מסביב כדי למשוך תיירים מפגרים, ולפתוח פסטיבלים כול שנה ולהכניס טונות של דולרים לכיס שלהם.

תראו את הסרט "זאב הערבות" עם וואן דאם זה בדיוק זה!.

חייזרים לא היו פה, אולי (ואני מאמין) הם קיימים אבל הסיכוי שהם יגיעו דווקא לפה מכול הכוכבים וככובי הלכת הוא פשוט אפסי.

• תגובות 62
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד נושא מעניין . . . כמו זה ששאל על 8200 . . . אף אחד פה לא יודע בוודאות וגם אם הוא יודע אסור לו לספר. קבל את זה ככה.

אבל, לכל המתעניינים התבגרתי בשנים שהנושא היה בכותרות וסיפורים צצו פה ושם. הנה סיכום קצרצר:

הגירסה של העבמ"ים - יש מצב, אחרי הכל יש יותר מדי סיפורים ןקטעי ווידאו (מספר קטן שנבדק בוודאות להיות קטע אמיתי ולא מפוברק) אבל עדיין, של אנשים שראו עצמים בלתי מזוהים באוויר. הצילומים בוויקאו באמת מדהימים. חפשו תוכניות בערוץ נשיונאל ג'יוגראפיק ו ערוץ 8. בהחלט יכול להיות שפעם נפלה איזו צלחת הינשהו ובבסיס הזה מפתחים טכנולוגיות וחוקרים דברים כאלה בסגנון אנטי חומר. למה? מי שעקב בדייקנות אחרי תגובות הממשל לסיפורי רוזוולט ימצא את עצמו מהר מאוד מאמין שהממשל מכחיש בעקביות שהיה שם משהו חוצני, אך יחד עם זאת שינה את הגירסה באשר למה שקרה שם אחרי כמה עשרות שנים למשהו מופרך אחר. איזו טעות. מילא הגירסה שזה היה בלון ניסוי, אבל להנפיץ שזה היה משהו אחר ?! כאן הם נפלו. היו צריכים להישאר עם הגירסה המקורית. יותר "אמין".

הגירסה של המטוסים שלא אושרו - 100% נכון! אני שומע על הAURORA הזה כבר משנת 1995. אפילו מצאתיי דגם נדיר שלו לבנייה של חברת TESTORS שהונדס בהתבסס על עדויות אנשים ומהנדסים שפחות או יותר נתנו לו צורה הגיונית. לא הצחתי למצוא את זה היום באתר של TESTORS אבל יש שם צלחות מרוזוול את דגם אתר הנחיתה כולו שבטח יעניינו . . . תראו את דגמים מספר: 555, 556, 576X:

http://testors.com/catalog_browse.asp?ictNbr=17

בכל מקרה, הסיפור נכון ומישהו שעובד בפרוייקטים מסויימים בשת"פ עם האמריקאי אפילו אישר שזה נכון , אמר שהגוף יותר עגול ממה שיש בתמונות שהמהירות היא מעל 8 מאך ושהוא לא יכול לומר מילה מעבר לכך. וגם זה היה בערך בשנת 1998 .

הנה עמוד מאוד ממצה עליו מפדרציית המדענים באמריקאים (FAS) :

http://www.fas.org/irp/mystery/aurora.htm

ולבסוף, כשעוד התעניינתי בזה פעם בהתלהבות של נער שמרתי לי לינק נדיר מאוד מלפני כמעט 6 שנים (שנת 2000) ,שלהפתעתי הרבה, עדיין עובד ונותן לכם מידע קצת יותר "מקרוב" על אזור 51 (נקרא אזור האגם גרום). תהנו:

http://www.fas.org/irp/overhead/groom.htm

ikonos_040400_overview_02.jpg

אהבתם?

פורסם

מה שווה כל הסודיות האופפת את המטוס הזה וכל מיני כלים אחרים אם הם לא יודעים להגן על עצמם כמו שצריך??

טחנים בעיראק,מפילים להם 2 בינינים גבוהים ויפים( :'()

:kopfpatsch:

פורסם

area51lo3fm.th.jpg

תגלית שלי

:lol:

ויש את הגירסא הצבעונית

Area_51.jpg

פורסם

תראו אני כמעט בטוח שיש חייזרים ושזה רק עניין של זמן עד שזה יוודע לכולנו חוץ מזה יש לי להגיד לכם עוד כמה דברים

במעבדות של לוקהיד מרטין עובדים ומייצרים תכנולוגיות וכלי תעופה מתקדמים בהפרשים של 50 שנה ויותר מההבנה שלנו כיום..

זה נאמר על ידי כמה מדענים שעבדו במעבדות הסודיות של לוקהיד.. לפני מותם ונמצאו כמקורות אמינים מאוד... בניגוד לממשלה של ארצות הברית לוקיד לא שמקרת בנוגע לדברים מסויימים או מטייחת אותם..

ברור שבאזור 51 יש משהו שלא רוצים שנדע בין אם זה חייזרים או כלי תעופפה מיוחדים והסיבה שלא מגלים זה שהם מקבלים הרבה מאוד כסף תאמינו לי מסכורות שלא היו מביישות ראשי ממשלה ואנשים מכובדים בתמורה לאי קבלת שוחד וגילויים..

ותראו משהו מיוחד... תגלדלו רדיד נחשות או כל חומר שמוליך ביעילות ותצרו מעיין בייגלה כזה כמו סובגניה עם חור שזה יכלול לפחות כ700 סיבובים שלמים זה יוצא די עבה לא צריך שהסיבובים יהיו אחידים.. אבל חשוב שהמתכת תיגע אחד בשניה ואז תחברו את זה למתח של 120 כאילו לשקע עם חיבור מתאים לא לדחוף ישר לשקע וזה יתרומם לכם לאויר לבד ממולץ לקשור לפני שזה לא יתחיל להתרומם ויפעג בכם..

מדענים לא יודעים את הסיבה אבל הם חוקרים אותה הם סבורים שכח כזה יכול לגרום לחלליות להתרומם ובמתח גבוה זה גם יוצר מעין טבעת אור אותה טבעת בחלליות

פורסם

ותראו משהו מיוחד... תגלדלו רדיד נחשות או כל חומר שמוליך ביעילות ותצרו מעיין בייגלה כזה כמו סובגניה עם חור שזה יכלול לפחות כ700 סיבובים שלמים זה יוצא די עבה לא צריך שהסיבובים יהיו אחידים.. אבל חשוב שהמתכת תיגע אחד בשניה ואז תחברו את זה למתח של 120 כאילו לשקע עם חיבור מתאים לא לדחוף ישר לשקע וזה יתרומם לכם לאויר לבד ממולץ לקשור לפני שזה לא יתחיל להתרומם ויפעג בכם..

מדענים לא יודעים את הסיבה אבל הם חוקרים אותה הם סבורים שכח כזה יכול לגרום לחלליות להתרומם ובמתח גבוה זה גם יוצר מעין טבעת אור אותה טבעת בחלליות

אממ אם אתם רוצים לעשות קצר בכל הבית ולהסתכן בהתחשמלות לכו על זה.

ולנושא: חייזרים סיכוי סביר מאוד מאוד שיש אפילו "מתקדמים" כמונו וגם הרבה יותר. מאוד לא סביר שזן אחד מהם הצליח להגיע עד אלינו ואם כן עוד פחות סביר שמישו ראה אותו לא כל שכן שחללית התרסקה על הפלנטה שכוחת האל שלנו. מה שכן עמוק בפנים אני משתעשע בהזיות של קונספירציה ותקוות למשו באמת מעניין כמו חייזרים, כל עוד אתה מודע לזה שזה שעשוע עם סיכוי קטן מאוד מאוד להיות מציאותי הכל בסדר :-)

פורסם

מיקרואורגניזם קיימים בחלל

יש לזה כבר הוכחה

כך שבטוח שיש עוד חיים אי שם בכלל

אבל כמו שאנחנו לא מצליחים ממש לנסוע בחלל גם ה"הם" לא הצליחו להגיע אלינו...

תהיו בטוחים שהם הם היו יכולים הם היו באים

פורסם

חחחח בנוגע לקצר לא ניסיתי אני יודע שהמתכת אכן חייבת לגעת אחת בשניה!!!! בלי ויכוחים בבקשה אני ימצא תסירטון ויראה לכם..

פורסם

על הקומבינה עם הנחושת לא שמעתי (מאיפה הבאת את זה ?) אבל יש משהו דומה (משמשעותית יותר קל) שיודעים טוב מאוד איך הוא עובד זה מורכב ממשולש בלזה שעליו רצועת אלומיניום וחוט נחושת מצופה לקה. מה שקורה זה כשמעבירים בחוט הנחושת מתח גבוהה (אזור ה10000 V) נוצרים שדות מגנטיים על כל אחת מצלעות המשולש כך שבמרכז ישנה יניקה של אוויר.

לפרטים: www.americanantigravity.com אני מקווה שכתבתי את זה נכון.

פורסם

לא עובד האתר

פורסם

לא עובד האתר

זה כן עובד

ולמי שאמר פה קודם שהחיידקים שכביכול מצאו על מאדים זה סתם לא עוזר, (אפילו אם לא מצאו לא משנה), זה ממש לא נכון. הכל התפתח מחיידקים ואפילו אנחנו, אז זה לפחות מסמן לנו על חיים במאדים ואולי התחלת תהליך אבולוציוני שייקח כמה מיליוני שנים כמו מה שקרה בכדור הארץ.

פורסם

או עכשיו זה עובד

פורסם

ברור שכרגע זה לא נראה לנו סביר שמישהו יבקר על הכוכב שלנו עם חללית (או בלי?),

אבל תשאלו את עצמכם את השאלה הזאת:

אם הייתה נוחתת חללית של חייזרים איפה שהוא בעולם, האם הממשלות באמת היו מספרות לנו?

פורסם

אם הייתה נוחתת חללית של חייזרים איפה שהוא בעולם, האם הממשלות באמת היו מספרות לנו?

o.k. let me think ::)

...

...

Hmmmm....

Nop

:sleep:

פורסם

ברור שכרגע זה לא נראה לנו סביר שמישהו יבקר על הכוכב שלנו עם חללית (או בלי?),

כל עוד זה במדינה מסודרת... אבל אם איזה חללית תחליט לבדוק איפה בין לאדן מסתתר באפגניסטן ואיזה טליבן יפיל אותה עם "טפו-טפו" זה יהיה כבר יותר בעיתי לשמור על זה בסוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים