פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlonהמחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר).מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים.שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר..ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!!החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך..ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצבתודה.
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlonהמחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר).מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים.שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר..ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!!החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך..ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצבתודה.מה התדר של הזיכרון ?ומה התיזמונים שלו?אותה חברה?
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים מחבר אני לא בדיוק יודע מה זה כל אחד מהדברים האלו אבל זה הדגם:KVR400X64C3A/256256MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMMזה גם הדגם המקורי וגם הדגם הנוסף שקניתי...
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים מחבר אולי הזיכרון שהוספת פגום...תנסה לשים רק אותו.כמו שכבר כתבתי בהודעה המקורית, החלפתי בין הזכרונות ועם כל אחד מהם בנפרד המחשב עבד בסדר גמור..רק כשאני מחבר את שניהם ביחד הבעיות מתחילות לצוץ ???
פורסם 2005 באוקטובר 2920 שנים נסה כול אחד על סלוט שונה או שהבעיה כמו שאמרו בזיכרונות במיוחד אם הם גינרי < MADE IN CHINA > CRAP
פורסם 2005 בנובמבר 620 שנים מחבר הבעיה, לדעתי, היא לא באחד הזכרונות כי הפעלתי כל אחד מהם בנפרד..יכול להיות שיש בעיה ב Slot? יכול להיות שיש איזה קינפוג של הביוס שיכול לפתור בעיות כאלו?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים לי הייתה אותה בעיה במחשב הישן, שמתי שני סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR266, אחד מהם של קינגסון ואחד ג'נרי (NONAME), בהתחלה היו לי מסכים כחולים והיה נתקע לי במשחקים לאיזה 4 שניות כל פעם כשהייתי משחק, הייתי בטוח זה בגלל הזכרון הג'נרי הזה, הסרתי אותו ושמתי אותו בארון לחצי שנה, אחרי חצי שנה בדקתי אותו כי אמרתי אולי אני ימכור למישהו שצריך למשרד שלו אז לפחות שיהיה תקין ליישמוי ווינדוס וכאלו, ואז שמתי אותו בסלוט השלישי שהיה לי, רץ סבבה ביותר בכל המשחקים ואין יותר את הבעיות שהיו - הבעיה היא בסלוט האמצעי הייתה (יש לי 3 סלוטים שם)... לוח של ELITEGROUP מסריח
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים תנסה להעביר את הסטיקים בין הסלוטים.תעבור על כל המצבים, 90% שזאת הבעיה.ד"א איזה ספק יש לך ?
פורסם 2005 בנובמבר 720 שנים בהתחלה חשבתי שממדובר בבעיה של DUAL : אבל כנראה שאין לך את הפונקציה הזו בכל אופן בדוק אם שני הסטיקים זהים גם בצ'יפים שעליהם !! אולי אחד חד צדדי והשני דו צדדי (צ'יפים משני כיוונים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.