פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים ממ הייתי אומר לך לנסות לפתור את התרגיל בעצמך, או את ההתחלה שלו לפחות !כי יש כל מיני דרכים לפתרון, אם אני לא טועה ..
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר ממ הייתי אומר לך לנסות לפתור את התרגיל בעצמך, או את ההתחלה שלו לפחות ! כי יש כל מיני דרכים לפתרון, אם אני לא טועה .. אם הייתי יודע לפתור את התרגיל בעצמי נראה לך שהייתי פותח על זה ת'ארד ?! מישהו יותר רציני אולי ? חח :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים לפחות את ההתחלה, פונקציות זה לא בתחילת הלימוד של סי, זה די באמצע אחי !לפחות תראה איך אתה מתחיל את זה..
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים אוקי, נתחיל בשאלה הפשוטה:אתה יודע איך בכלל פותרים משוואות ריבועיות? (עזוב אותך מפונקציות ו-C...)
פורסם 2005 באוקטובר 2820 שנים א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות.תסתכל כאן על החלק האחרון שמדבר על דיסקרימיננט(מצטער שזה באנגלית אבל זה מה שמצאתי): http://www.andrews.edu/~calkins/math/webtexts/numb12.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.