עבור לתוכן

צריך עזרה בלהחליט איזו שפה ללמוד..

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מרגיש שמיציתי את תחום ה-WEB והאינטרנט ועכשיו ברצוני לבנות תוכנה. התוכנה שאני רוצה צריכה להקליט אותי ולבצע כל מיני אפקטים כמו המהרה וכו'...

עכשיו אני רוצה לדעת באיזו שפה יהיה לי הכי נוח:

1. להקליט ולקרוא את הHZ.

2. ליצור ממשק משתמש.

3. להשוות קטעי קול...

אני מתלבט בין C++ וויזואל C++.

על מה אתם ממליצים? לא חייב מביניהם..

פורסם

Visual C++ זה לא שפת תכנות, זה IDE (סביבת פיתוח).

זה פשוט כלי שנוח לעבוד איתו ב-C++.

בכל מקרה, כדאי לך לחשוב גם על ג'אווה או פייתון.

פורסם

לא שאני נהנה לדכא אנשים, אבל יש לך לא מעט ללמוד לפני שתתחיל לעבוד עם קבצי קול (ואני עוד לא מדבר על אפקטים).

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אני מודע לכך שיש לי המון עד שאני אגיע לקטע של סאונד אבל אני שואל את זה כדי לדעת מראש. בכל אופן החלטתי בסוף ללכת על ג'אווה אני אשמח לקבל הסברים בעברית...

פורסם

אל תדאג אני מודע לכך שיש לי המון עד שאני אגיע לקטע של סאונד אבל אני שואל את זה כדי לדעת מראש. בכל אופן החלטתי בסוף ללכת על ג'אווה אני אשמח לקבל הסברים בעברית וגם מהדר טוב כלשהו. המליצו לי על eclipse אבל לא מצאתי אותו...

אם אתה רוצה לעבוד עם קבצי קול בצורה מתמטית, אני ממליץ על MATLAB, כל הפונקציות הנחוצות מובנות ;D

פורסם

אל תדאג אני מודע לכך שיש לי המון עד שאני אגיע לקטע של סאונד אבל אני שואל את זה כדי לדעת מראש. בכל אופן החלטתי בסוף ללכת על ג'אווה אני אשמח לקבל הסברים בעברית וגם מהדר טוב כלשהו. המליצו לי על eclipse אבל לא מצאתי אותו...

שאני יבין, רשמת "ECLIPSE" בגוגל ולא מצאת אותו ? אולי הקטע של תוכנה לא מתאים לך...

בכל מקרה, תשקול גם את PYTHON כאפשרות.

פורסם
  • מחבר

שאני יבין, רשמת "ECLIPSE" בגוגל ולא מצאת אותו ? אולי הקטע של תוכנה לא מתאים לך...

בכל מקרה, תשקול גם את PYTHON כאפשרות.

תרגע, אני מצאתי פשוט לא הייתי בטוח שזה זה בגלל שלא רשום שם במפורש שזה עורך או מהדר של ג'אווה...

לזה שאמר על MatLab, השנה אני לומד במקצוע הנקרא מדע חישובי גם ג'אווה וגם MatLab ככה שאני אוכל להחליט במה מביניהן להשתמש :)

פורסם

MATLAB זה יותר כלי פיתוח

זה לא נועד ל-stand-alone

פורסם

דווקא MatLab נשמע לי כמו כלי אידיאלי לזה.

משתמשים בו הרבה בנושאי תקשורת, גרפיקה וגם סאונד.

יש לו גם ספריה מאוד רחבה שמטפלת בסאונד.

פורסם

כן אבל אתה צריך את ה-MATLAB עצמו רץ ברקע והיא תופסת המון זיכרון.

זה כלי אידאלי לנסיונות של אלגוריתמים אבל כשאתה רוצה מוצר מוגמר אתה כבר לא יכול להשתמש בה

פורסם

כן אבל אתה צריך את ה-MATLAB עצמו רץ ברקע והיא תופסת המון זיכרון.

זה כלי אידאלי לנסיונות של אלגוריתמים אבל כשאתה רוצה מוצר מוגמר אתה כבר לא יכול להשתמש בה

מאוד תלוי מה המוצר.

DSP ובקרים נצרבים ישירות מ-MATLAB, יש תמיכה ממש טובה של חברות רבות בשוק ב-SIMULINK, תיתן לעשות קומפילציה מ-SIMULINK לשפת C.

ובכלל יש מגמה להישתמש יותר ב-MATLAB, מקצר בהרבה תהליכי פיתוח.

פורסם

מאוד תלוי מה המוצר.

DSP ובקרים נצרבים ישירות מ-MATLAB, יש תמיכה ממש טובה של חברות רבות בשוק ב-SIMULINK, תיתן לעשות קומפילציה מ-SIMULINK לשפת C.

ובכלל יש מגמה להישתמש יותר ב-MATLAB, מקצר בהרבה תהליכי פיתוח.

ד"א יש איזה פורום בארץ של אנשים שמשתמשים ב SIMULINK ? כי כתבתי במהלך הקיץ קוד די מגניב לזה (שמאפשר סנכרון מספר מודלים בסימולינק דרך רשת על מספר מחשבים), וחשבתי לפרסם אותו אונליין.

פורסם

כן, כנראה שזה מה שאני יעשה, אבל אני צריך להוסיף קצת תיעוד פנימי וליפות אותו לפני כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים