עבור לתוכן

קרור לכ.מסך 6600GT AGP GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE].

וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?}

לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור

נ.ב.

לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה :)

פורסם

אם אתה רוצה יש את הסיילנסר...אני קניתי אותו ל6800LE והוא הוריד לי את הטמפ' בערך ב20C שזה מלא...

ומניסיון שלי החלפת הקרור גם מגדילה את משך החיים של הכרטיס וגם גורמת לכך שהארטיפקים יווצרו רק בשלב גבוה יותר בOC...

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3090

בעיקרון תשאל בחנות אם הוא מתאים לכרטיס מסך שלך(מבחינת תאימות כי באתר היצרן לא מצויין GT לAGP אבל גם לא היה מצויין ל6800LE שלי

והוא מתאים כמו כפפה...

חוצמזה יש לך גם את הזלמן שהוא מצויין...

פורסם

לי יש את 6600GT AGP רק של לידטק, ולפי מה שאני זוכר בררתי בעבר ולאף 6600GT AGP אין אפשרות לשים את הסיילנסר מכיוון שהגשר שם (של הAGP) שהוסיפו צריך את הסינק שלו ואז מפריע לסיילנסר וא אפשר להוריד אותו כי אז הסיילנסר לא מכסה אותו.

בקיצור אי אפשר את הסיילנסר, ודרך אגב גם לא את הV-1 .

לך או על הזלמן VF700 (לי עובד מצויין) או לך על אחד הקירורים האחרים הORB או משהו מסגנון שהוא יותר זול - המלצה שלי לך על הזלמן.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם ה-V-1 כתוב באתר שהוא מתאים לAGP 6600 אשמח לדעת אם מישהוא נישא ויודע כי זה מה שאני רוצה לקנות.

פורסם

ההפך - כתוב שהוא לא מתאים

6600 GT PCI-e Yes Retention mount cushion pad required
AGP NO
6600 PCI-e Yes Retention mount cushion pad required
AGP NO

פורסם

אני חושב לקנות-Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ורציתי לוודה שהוא מותאם ל6600gt agp gigabyte וגם ביקורת אם יש למישהו נסיון

או לינק לביקורת על הכרטיס.

נ.ב.

רציתי לשאול איך הוא בקרור של הגשר שיש בכרטיס אני שואל גם בגלל הגובה שלו

תודה אשמח לתשובה כי אני חייב קרור

פורסם

אנשים תעזרו לי בבקשה אני חייב לתת תשובה עד יום-א הקרוב ואין לי מושג אם המאורר הזה טוב

ועד כמה הוא אמור להיות יעל ולאפשר לי להגדיל את הOC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים