עבור לתוכן

קירור לכרטיס מסך.....

Featured Replies

פורסם

אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC......

SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL

אני צריך לקנות לו קירור נוסף?

או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?

פורסם

מצתרף אליו גם אני קונה אותו..

למרות שנראה לי שאם עושים לו OC ומאמצים אותו אז הוא מתחיל ממש להתחמם.. אני לא יודע מה איתך אבל שאני יקנה אותו אני יחכה קצת עם OC ואז אני משקיע על מאוורר רציני שישאיר אותו בטמפ' נמוכות גם אחרי שאני יגיע איתו לX1800XT...

ד"א זה קשור גם לזרימת אוויר במארז?? אם כן אז יש לי מאוורר מאחורה 120 ס"מ ואחד מקדימה 120 ס"מ ואני לא יודע בקשר לאחורי אני רק יודע שהקדמי הוא סוס

פורסם

לול נתחיל בזה שאף פעם לא תגיע איתו לX1800XT.

בעיקרון קירור הסטוק יחזיק ברוב המקרים כמעט עד הטיפה האחרונה של הכרטיס...

ברגע שתגיעו לסוף האובר עם הכרטיס תיקנו לו קירור ואז תוכלו לסחוט אותו עד הסוף...

פורסם

קודם כל צחקתי בקשר ל x1800xt .

ועכשיו לנושא- ה GTO2 יגיע לארץ בשבוע הבא עם קירור פאסיבי, משמע- צלעות קירור ללא מאוורר!

עם הצלעות תוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס ללא overclock

כדי לעשות OC תצתרך לקנות קירור לכרטיס. אם תקנה אותו מksp הוא יעלה 1350 ש"ח (פחות או יותר).

איש המכירות של ksp הצהיר שבמקרה ותוסיף לכרטיס מאוורר האחריות תרד, אך צלעות קירור תוכל להוסיף וגם זה אך ורק ע"י טכנאי מוסמך של ksp

פורסם

לא קיים כזה דבר GTO2 עם קירור פאסיבי.

פורסם

התבלבלת בין ה GTO2 לGTO

פורסם

זה מה שטכנאי המוסמך של ksp אמר.. אתה רוצה להתווכח איתו, בבקשה זה המספר טלפון שלו

03-9522922 קוראים לו מיקי והוא נמצא בסניף בראשון, זה מה שהוא אמר לי אני סה"כ העברתי את ההודעה לפה. יכול להיות שהוא טעה או שמי שאמר לו שהכרטיס מגיע עם קירור פאסיבי טעה.

בכל מקרה הכרטיס הוא של ספיר. גם אני לא מאמין שהוא מגיע עם קירור פאסיבי אבל מה אני יכול לעשות :nixweiss:

זה משעלי.. אני התבלבלתי? אחרי הכל זה מה שהטכנאי של ksp אמר לי.. את הGTO הרגיל כבר יש בארץ ולכן לא נראה לי שהתבלבלתי.. הוא אכן הסביר שהGTO2 יגיע עם קירור פאסיבי

פורסם

הטכנאים של KSP תת רמה לא מבינים מה הם אומרים, כנס לאתר של SAPPHIRE ותראה שהוא אקטיבי!

פורסם

את האמת שבאתר של ספיר לא ראיתי שום מידע על הGTO2. תוכל לתת לי קישור בבקשה?

פורסם

צודק אין את זה באתר, אבל הוא אקטיבי בכל חור תמצא אותו עם קירור אקטיבי

עריכה:

פורסם

במקרים האלה ישראל זה חור מיוחד, בכל מקרה אני באמת מקווה שאתה צודק וגם אני מאמין שהוא אכן מגיע עם קירור אקטיבי. שבוע הבא אני יתקשר שוב לksp כדי לברר אם הקירור הוא פאסיבי או אקטיבי.

פורסם

עזוב את KSP, אם אתה קונה במקום פתח אותו, אם לא תברר (שאל אם יש מאורר)

פורסם

אל תדאג אני ישגע את מיקי (איש התמיכה של ksp ) כמו שצריך, שיגיע הכרטיס אני יבקש ממנו לפתוח את אחת הקופסאות ולבדוק בישביל אם יש מאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים