פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל) :s07:
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אתה צריך לנעול את התדר של הAGP/PCIעל 66/33 בביוסואת הSPREAD SPECTRUM גם לעשות על DISABLED (היא מתבטלת לך אוטמטית כמו שאמרת אבל עדיך ידני לכול מקרה..)
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אוקיי .....אבל אני לא מצליח לשנות את התדרים.......אני יכול לשנות את הFSB אבל אין לי יכולת לגעת בAGP או בPCI
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מה זאת אומרת לא מצליח לגעת??אולי האופציה על AUTO או צריך לפתוח אותה ואז לנעול ואם יש לך תאופציה לשנות את התדר (התדר של הAGP והPCI הולך לפי MHZ)אז תשים את הAGP על 66MHZ ואת הPCI על 33MHZ...
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר כאילו שהגישה חסומה.....רק ב FSB אני יכול לגעת......ואין לי אופציה לפתוח את זה.....התדרים של הAGP והPCI עולים בהתאמה לFSB ...יש מצב לג'אמפרים?
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר קראתי.....לא רשום שום דבר על זה....כתוב שההרצים תלויים בהרצים של ה CPU.......the values depend on CPU Host frequency
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר למה לא......קצת אובר קלוקינג עלול ממש להרוס את הכרטיס מסך והכרטיס קול שיש לי...SB LIVE 5.1
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים מחבר אין סיכוי לעידכון ביוס או משהו בקשר לזה...או שזה פשוט טמון בצ'יפסט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.