פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים האם כדאי לי לקנות קירור מים למחשב חדשסליחה על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb מה היתרונות בקירור מים ומה המחיר+- ואיפה הכיכדאי לקנות. והאם קשה להתקין.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים את הדבר הכי חשוב להגיד שכחת מה הדגם של הלוח אם שלך? ועוד שני דברים חשובים:מה המעולת שלך עכשיו ולמה המחשב?(oc,סתם משחקים,משחקים כבדים עבודות....)
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר עוד לא קניתי זה מה שמתוכנן ואני ישמח לקבלהמלצה ללוח אם מתאים והשאלה היא האם עדיף להשקיע בקירור מיםנ.ב המחשב הוא גם למשחקים ואולי לoc אני חדש בתחום אז אולי בעתיד
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים עוד לא קניתי זה מה שמתוכנן ואני ישמח לקבלהמלצה ללוח אם מתאים והשאלה היא האם עדיף להשקיע בקירור מיםנ.ב המחשב הוא גם למשחקים ואולי לoc אני חדש בתחום אז אולי בעתידיש כאלה שיגידו אחרת, אבל לדעתי עדיף קירור אוויר ולא קירור מים אם אתה לא מכין את הקירור מים בעצמך (עבודה למנוסים בלבד)כי מערכת מים טובה עולה יותר מ2000 שקלים ולכן כבר עדיף להוסיף עוד 1000 שקלים וכבר לקנות מערכת גז(שינוי מצב צבירה) שיש לה ביצועים כפולים ומכופלים משל קירור מים.וקירור אוויר עולה יותר זול מקירור מים באותה רמת קירור למרות שלקירור מים יש את הפוטנציאל במערכת יקרה להגיע לרמת קירור יותר טובה משל קירור אוויר.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים קיצר אחי תרד מהקירור מים זה סתם שטותי לך על אויר גם אני עשיתי את זה =) !!!
פורסם 2005 באוקטובר 2720 שנים בגדול אני ממליץ לך ללכת על קירור אוויר, זול יותר וקל יותר לטיפול.לי אישית יש מערכת קירור מים וזה רק בגלל שנשמר לי מכל המאוררים והרעש שלהם - הOC שלי די חלש (אני לא צריך יותר) ומערכת קירור מים (זולה) עושה לי את העבודה בשקט.תחשוב עד כמה אתה פריק של שקט וOC ותעשה את החישובים שלך מה עדיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.