פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים רבותיי עוד יומים היא נפתחת סוף סוף גם לנו בארצנו הקטנטונת חנות מחשבים extreme הרבה שואלים מתענייינים ומחפשים לקחת את עניין האוברקלוקינג צעד נוסף אז בפתיחה הרשמית ביום שישי יהיו הרבה תשובות אליאור the byter (וגם אני)יענה לשאלות ויתן הדגמות למערכות שלו וגם תוכלו להתרשם מהחנות החדשה לא כל יום מוצאים חנות שיש בה מערכות קירור גז מערכות קירור מים וחומרה איכותית בהישג יד גם אני אהיה שם עם המחשב שלי ואם יהיה זמן ומצב אולי ננסה לשבור עוד שיא במקום (צינור חנקן וקרח יבש בנתיים)או שתי מערכות מחוברות למחשב אחת למעבד ואחת לכרטיס מסך יהיה נחמד ונחמד יהיה לראות את כולכם שם אז אם לכל מי שיש שאלות או אפילו סתם רוצה לאשר השתתפות יכול באמצעות הת'ראד הזה וקישור לאתר החנות http://www.emp.co.il/
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר לא יודע להתחרות חזק אבל המערכות K2 חזקות יותר מהוופוצ'יל והיום גם יפייפיות למי שמודינג מעניין אותובכל מקרה מכל זוית אפשרית הן יתנו פייט טוב לכל מערכת בעולם
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אני חושב שהיו צריכים לחשוב על תאריך הפתיחה...רוב המשתמשים בפורום, עדיין לומדים בתיכון/חטיבה,אם זה היה למשל היום, יום חופש(מצד שני הורים עובדים) אני חושב שהרבה יותר יגיעו,אני בכל מקרה לא יגיע(גם לבצפר לא), ואני ממליץ בחום לא לנסוע על אופניים ב-2 לפנות בוקר(הכידון התפרק ואני התפרקתי אחריו)עריכה:כשאני חושב על זה, אליאור הציג פעם אוברקלוקים בשידור חי, אולי הוא יעביר את כל הפתיחה של החנות דרך האנטרנט(אני מרותק לבית....)?
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים ואיייי פתיחה לפנים אני מת להיות שם עים יסתדר לי אני יבוא עים עוד חבר נ.ב יהיה אפשר לקנות משם דברים קירורי מים וכו' .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.