עבור לתוכן

לכל בעלי ה6200 שרצו לקנות קירור חדש...כנסו...

Featured Replies

פורסם

"סינקים" מה זה ?

עידכון : מישהו?

סינקים הכוונה היא להיטסינקס..גופי קירור לזכרונות..אחת הבעיות העיקריות באוברקלוק לכרטיס מסך היא הזכרונות שמתחממים, ומגבילים את האוברקלוק[כשהם מתחממים הם יוצרים סימנים מוזרים בתמונה שהכרטיס מפיק[תקנו אותי אם אני טועה]]

אבל בהגדרה של סינקים לפחות אני בטוח..-גופי קירור לזכרונות שעל הכרטיס מסך[במקרה הזה]

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סינקים הכוונה היא להיטסינקס..גופי קירור לזכרונות..אחת הבעיות העיקריות באוברקלוק לכרטיס מסך היא הזכרונות שמתחממים, ומגבילים את האוברקלוק[כשהם מתחממים הם יוצרים סימנים מוזרים בתמונה שהכרטיס מפיק[תקנו אותי אם אני טועה]]

אבל בהגדרה של סינקים לפחות אני בטוח..-גופי קירור לזכרונות שעל הכרטיס מסך[במקרה הזה]

אני יודע מה זה הטסטינג..

כאשר עשיתי OC די קריטי למעבד התחילו להופיע על מיני סימנים על המסך בתצוגה עוד לפני שנכנסתי לWINDOWS מישהו יכול לתת לי השערה מדוע דבר כזה קרה?

פורסם
  • מחבר

מר נייס גאי פתח דיון אתה תקבל עזרה הרבה יותר טובה....בכל מקרה היו לך סימנים על המסך כי לא נעלת AGP/PCI זה העלה את המהירות של האפיקים האלו, תנעל(בביוס).

דן, הזלמן עולה 184 שקל, הסינקים לזכרונות שלי הם של ונטאק והם מנחושת, בעקרון הזלמן מגיע עם סינקים משלו...:)

מישל, עוד לא נגעתי בזכרונות, הם רוצים מתח החמודים, אבל אני עוד לא רוצה לגעת בהם.

ספריטסודה, אני כרגע 6600GT מוחלש כזה:| אני צריך עוד איזה 300-500 נקודות ב03 ואיזה 200 ככה ב05 בשביל להיכנס לרמה של הGT הכי חלש.

זה אפשרי מאוד...אני עושה OC למעבד עוד מעט מה שיתן לי עוד כמה אקסטרה פוינטס...

פורסם

מר נייס גאי פתח דיון אתה תקבל עזרה הרבה יותר טובה....בכל מקרה היו לך סימנים על המסך כי לא נעלת AGP/PCI זה העלה את המהירות של האפיקים האלו, תנעל(בביוס).

דן, הזלמן עולה 184 שקל, הסינקים לזכרונות שלי הם של ונטאק והם מנחושת, בעקרון הזלמן מגיע עם סינקים משלו...:)

מישל, עוד לא נגעתי בזכרונות, הם רוצים מתח החמודים, אבל אני עוד לא רוצה לגעת בהם.

ספריטסודה, אני כרגע 6600GT מוחלש כזה:| אני צריך עוד איזה 300-500 נקודות ב03 ואיזה 200 ככה ב05 בשביל להיכנס לרמה של הGT הכי חלש.

זה אפשרי מאוד...אני עושה OC למעבד עוד מעט מה שיתן לי עוד כמה אקסטרה פוינטס...

פצצה אחי!

ותחבר לאיציק לדבר על הOC ועל הגדרות בביוס שלך

יש כמה דברים שעדיף שתדע - שיעזרו לך מאוד

פורסם

מר נייס גאי פתח דיון אתה תקבל עזרה הרבה יותר טובה....בכל מקרה היו לך סימנים על המסך כי לא נעלת AGP/PCI זה העלה את המהירות של האפיקים האלו,

אוקיי אני אשאל עוד על זה תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים