עבור לתוכן

לכל בעלי ה6200 שרצו לקנות קירור חדש...כנסו...

Featured Replies

פורסם

מה המצב?

טוב היו הרבה דיונים על הכרטיס הזה והרבה אנשים תהו איזה קירור לקנות, הבעיה היא שחלק מהקירורים לא מתאימים או מתאימים רק חלקית ולא ידעו מה לקנות.

אז כמו שהבטחתי שאני אקבל את הזלמן אני אדווח לגבי תאימות - הוא מתאים בול! לכרטיס של לידטק לפחות. אי אפשר לשים סינקים בזכרונות למטה אבל אפשר לשים סינקים למעלה.

ואני רוצה להגיד משהו - WOWOWOWOWOOWKOWW

על 475/720 עם קירור סטוק הייתי על 47-50 במנוחה ועל 79 במאמץ.

עם הזלמן, אותו סידור במחשב אותה הסירקולציה ועל 475/720 אני על 35 מעלות במנוחה!!!!! ועל 46 במאמץ!!!! זה שיפור של 15 נקודות במנוחה ושיפור של 34 מעלות במאמץ!!

איך זה יכול להיות אתם שואלים?טוב זה די פשוט, הקירור המעפן של ה6200 יכול להיות באותה המידה פאסיבי פשוט, הוא ממש על הפנים, מאורר ממש קטן עם כנפיים ממש קטנות שלא דוחף הרבה אוויר בכלל והסוף קירור עשוי מאיזה מתכת מוזרה שמרגישה כמט כמו פלסטיק והוא מאוד קטןןןן!!

אז למי שתהה איזה קירור לקנות ורצה את הזלמן אך לא ידע אם הוא יתאים(מיקום הקבלים וכו'...) ויש לו לידטק, אז אין מה לדאוג זה מתאים ומומלץ!

*השתמשתי בAS5 לפני ואחרי.

*שמתי סינקים לזכרונות לא של זלמן אלא של ונטק.

*תוצאות המשך הOC בקרוב, אני מתכנן גם VMOD.

*למי שיש לידטק ועוד לא גילה את התוכנה המצויינת שלהם(WINFOX) שיוריד, אפשר בעזרתה לקבל קריאת טמפ' יותר מדוייקת ובלי שינוי ביוס, היא מלאה באופציות כגון אובר ליותר מ450 כמו בריווא, אי אפשר לפתוח בעזרתה צינורות:\ אבל אפשר לעדכן/לגבות/לשנות ביוס לכרטיס וכו'...ואחד החשובים אפשר בעזרתה לדעת טמפ' בכל רגע נתון גם במבט לאחור, כלומר תוכלו לדעת לאחר הבנצ' באיזה חלק הגעתם לטמפ' הכי גבוהה ומהי כמובן.

נ.ב

אפשר בבקשה לינק ל S&M ולפריים 95?

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד לך אחי אני מעריך מאוד את מה שעשית תודה רבה לך

ואת התוכנות האלה יש במדור ההורדות באתר

פורסם
  • מחבר

אה וואללה שכחתי ממדור הורדות, תודה אחי...חח...

ואין בעד מה...

אני מתחיל להעלות ליבה וזכרונות עכשיו אז אני אחזור עם תוצאות בלי VMOD בנתיים:)

פורסם

יש מצב שהוינפוקס הזה יקרא טמפרטורה גם בכרטיס MSI שלי? כי אני ממש לא רוצה לצרוב עכשיו ביוס..עם המזל שלי משהו ישתבש, ועד שאני אשיג כרטיס PCI...חבל..

אז יש סיכוי שזה יצליח לקרוא טמפרטורה אצלי גם? ולא יעשה נזק או משהו?

פורסם
  • מחבר

נזק זה לא יעשה....תוריד את התוכנה ודבר איתי באיציק אני אסביר לך איך לבדוק בתוכנה אם יש קריאת טמפ'.

בעקרון רק שתדע שלעשות את המוד של הטמפ' זה ממש קל וזה עניין של בערך דקה רק שדברים יכולים להשתבש.

פורסם

המממ

תודה רבה

למי שעדין חושש הרכבתי אותו על הכרטיס שלי 6200 AGP

של

INNO 3D

עובד בובה

לי הוא הוריד מ 84 מעלות ל 62 מעלות במאמץ

ומ72 מעלות במנוחה ל 56

פורסם
  • מחבר

72 מעלות במנוחה?!ואו המארז שלך חנוק אחי.

ד"א הכרטיס שלי הוא גם AGP...!

פורסם

אשכול של עמוד שלם ואפילו לא אמרת על איזה קירור בדיוק אתה מדבר... :kopfpatsch::bash:

פורסם

אשכול של עמוד שלם ואפילו לא אמרת על איזה קירור בדיוק אתה מדבר... :kopfpatsch::bash:

לפי מה שכתוב למטה זה דיי ברור שהוא מדבר על ה VF700 של זלמן.

אז כמו שהבטחתי שאני אקבל את הזלמן אני אדווח לגבי תאימות - הוא מתאים בול! לכרטיס של לידטק לפחות. אי אפשר לשים סינקים בזכרונות למטה אבל אפשר לשים סינקים למעלה.
פורסם
  • מחבר

הדיון הזה מופנה לבערך 5-7 אנשים שיש להם את הכרטיס ורצו לקנות את הVF700 של זלמן אז אין הרבה מה לציין פה....

פורסם

הפאטאליטי לא יותר טוב?

פורסם

הפאטאליטי לא יותר טוב?

הפאטליטי זה סתם שם מסריח שדפקו לו.

לקחו את ה vf700 cu led צבעו את הנחושת באדום(שזה מחליש את הביצועים), החליפו את הלד מכחול לאדום(לא שווה שקל), שמו למאוורר מתח קצת יותר חזק כדי שיסתובב יותר מהר (מסקנה: הוא גם יותר רועש), דפקו לו שם "מיוחד".

ובגלל כל השטויות האלה הוא עולה יותר יקר ב 20 שקלים מהרגיל מנחושת עם הלד הכחול. והוא גם לא עולה עליו בביצועים.

פורסם

יש לך השוואות, אני גם מתעניין , (6200 | 6600 אותו PCB)

פורסם

ואייייייייייי תודה רבה רבה רבה לך..אני קניתי שלשום 6600 של לידטק ולא היה לי מושג על התוכנה..אני עכשיו יוריד..תודה רבההההההה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תחדש אחי ממש פצצה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים