עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 5 סוף סוף זה כאן!!!!!

מה לדעתכם הכי "טוב" 1,165 הצבעות

1. 1. מה לדעתכם הכי "טוב"

• פיפא 2006
    • Pro Evolution Soccer 5
    • שניהם אכזבה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שיחקתי היום PES5 וזה בדיוק אותו משחק כמו 4! התפריטים השליטה המשחק- הכל

א לא היה סרט פתיחה שונה תפריט פתיחה שונה והכיתוב PES5 בהתחלה הייתה יכול להשבע שזה אותו משחק

• תגובות 73
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע איך אפשר לאהוב משחק כזה.

ובכלל אני לא מאמין שאתה אוהב משחקים כאלה :)

הפתעת אותי TEATIME :P

פורסם

^^^

תן לי לנחש-אתה משחק בפיפא...טוב מה אפשר לצפות....

TEATIME-מתי יצא המשחק וכמה הוא עולה?

פורסם
  • מחבר

המשחק יצא באירופה לפני שלושה ימים בערך

המחיר- כמו כל המשחקים שיש היום..

פורסם

גם אני קיבלתי את המשחק היום (הביאו לי מאירופה)

ובקטע של התפריטים הכל אותו דבר.

בשלב של המשחק הכניסו וד כמה קטעי וידיאו קטנים וסידרו את הקטע שעושים עליך עבירה אבל יש חוק יתרון (דבר שהיה דפוק ב4 כי גם שחטפו לך הוא לא שרק לעבירה)

ובעיקרון המשחק ממש אותו דבר.. רק השליטה בכדור שונה טיפה

פורסם
  • מחבר

זה שינויים ממש מינוריים, אפשר היה לעשות פשוט פטץ' עו משהו שיתקן את זה

לא ציפיתי מקונאמי לעשות ככה...

פורסם

מה

לא יכול להיות

שיחקתי בדמו והתפריט היה שונה, הגרפיקה, הצורת משחק

מהה?

פורסם
  • מחבר

התפריט בהתחלה שונה כל התפריטים בתוך המשחק כמעט זהים לחלוטין

הגרפיקה.. קצת יותר טובה ממש בקצת

כל השאר זהה לחלוטין

פורסם

לא נכון

המשחק הרבה יותר מציאותי עכשיו

פורסם

דווקא פיפ"א האחרון קיבל ציון ספקטקולרי של 9.0 בגיימספוט. אבל כולנו יודעים ש- PES תמיד יותר טוב (הרביעי היה מהפכה של ממש).

פורסם

פיפא תמיד מקבל ציונים גבוהים על כלום, כל שנה זה אותו הדבר, הרבה רעש והמולה סביב הפיפא שבסוף נשאר באבק של פרו אבו.

ולעינייננו, לפי מה שראיתי מהדמו יש כמה וכמה שינויים,

דבר ראשון האנימציות, שיפרו אותן בדרמתיות, הבעיטות, ההרמות, הנגיחות, שיפרו כמעט הכל

גם על הכרטיס מסך המעפן שלי אני רואה ששיפרו את הגרפיקה

חוק היתרון עובד פה מעולה

שינו את הבעיטות תנסו למשל לבעוט עם R2, אפשר להבקיע מחוץ לרחבה, ההקפצה מעל השוער כבר לא כזאת פשוטה

הכדרור הרבה יותר קשה

המשחק הרבה יותר קשה

לא יודע איך אפשר לאהוב משחק כזה.

התחלתי לשחק בפרו4 לפני שנה, ומאז אני לא מסוגל לגעת בפיפא, פתאום שמנסים לשחק בפיפא מרגישים שאין שליטה על המשחק, משחק ההתקפה בפיפא עד 2005 היה משחק של קשר שמחזיק בכדור+2 חלוצים, בלי קשרים מצטרפים בלי מגנים מצטרפים, וזה ככה פחות או יותר גם ב-2006 לפי מה שראיתי בדמו.

לא קיימות כמעט אופציות טקטיות בפיפא לעומת הפרו.

גם את הגרפיקה שלו לא אהבתי אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

בקיצור STREGTH אחי, תנסה לעשות בפרו כמה אימונים להכיר את הכפתורים והאפשרויות הרבות, כמה משחקים להסתגלות ולא תוכל יותר להסתכל אחורה על הפיפא.

פורסם

פיפא תמיד מקבל ציונים גבוהים על כלום, כל שנה זה אותו הדבר, הרבה רעש והמולה סביב הפיפא שבסוף נשאר באבק של פרו אבו.

ולעינייננו, לפי מה שראיתי מהדמו יש כמה וכמה שינויים,

דבר ראשון האנימציות, שיפרו אותן בדרמתיות, הבעיטות, ההרמות, הנגיחות, שיפרו כמעט הכל

גם על הכרטיס מסך המעפן שלי אני רואה ששיפרו את הגרפיקה

חוק היתרון עובד פה מעולה

שינו את הבעיטות תנסו למשל לבעוט עם R2, אפשר להבקיע מחוץ לרחבה, ההקפצה מעל השוער כבר לא כזאת פשוטה

הכדרור הרבה יותר קשה

המשחק הרבה יותר קשה

התחלתי לשחק בפרו4 לפני שנה, ומאז אני לא מסוגל לגעת בפיפא, פתאום שמנסים לשחק בפיפא מרגישים שאין שליטה על המשחק, משחק ההתקפה בפיפא עד 2005 היה משחק של קשר שמחזיק בכדור+2 חלוצים, בלי קשרים מצטרפים בלי מגנים מצטרפים, וזה ככה פחות או יותר גם ב-2006 לפי מה שראיתי בדמו.

לא קיימות כמעט אופציות טקטיות בפיפא לעומת הפרו.

גם את הגרפיקה שלו לא אהבתי אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

בקיצור STREGTH אחי, תנסה לעשות בפרו כמה אימונים להכיר את הכפתורים והאפשרויות הרבות, כמה משחקים להסתגלות ולא תוכל יותר להסתכל אחורה על הפיפא.

מחזק...!! אין אחרי שעשיתי אימונים בpes4 פשוט עולם אחר... משחק טקטי בניגוד לפיפא,יותר ריאליסטי ופחות מכני

חוצמזה יש את הoNline launcher שזה תוכנה שפועלת על שרת irc ושם אתה יכול לשחק דרך שיטת האייפי כמו צ'ט רק שאתה יכול להזמין שחקנים וזה אוטומטית קולט את האייפי של היריב שבחרת ונותן בחדר שאתה נמצא נתונים על משחקים של שחקנים אחרים

פורסם

^^^

תן לי לנחש-אתה משחק בפיפא...טוב מה אפשר לצפות....

TEATIME-מתי יצא המשחק וכמה הוא עולה?

אני?? FIFA??

לא!!!!

לא רוצה איפה לגעת במשחק הזה.

לא סובל משחקי של EA ובכלל של כדרוגל,רק את נייד פור ספייד אהבתי.

אבל עדיין קשה לי להאמין ש טי טים אוהב משחקים כאלה,הוא אוהב הרבה משחקי תפקידים :silly:

פורסם

סוף סוף זה הגיע ואתם צריכים להגיד מה אתם חושבים !!! מה יותר טוב לפי דעתכם פיפא2006 או

Pro Evolution Soccer 5 !!!

פורסם

ברור שPES 5

סוף סוף הגיע איזה גראפיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים