עבור לתוכן

צריך קירור טוב לכרטיס מסך מסוג gf 4 ti 4200!

Featured Replies

פורסם

איי אפשר...יחד עם המאורר מגיע מתאם 3 פינים ל4 פינים, למתאם הזה יש שני חיבורים לבנים (5V-silent mode) ושני חיבורים שחורים (12v-preformance mode)

אתה בוחר איפה לחבר את המאורר...

לפני שמכרתי אותו הX850XTPE שלי אחרי OC רצחני למשהו בסגנון 7800GT נשאר על מקס 65 מעלות.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאני יחבר את המאורר הזה ישירות למולקס? איך בדיוק אני ישלוט על המהירות שלו אם הוא לא מתחבר ללוח אם? ( תזכור שיש לי לוח אם מאוד מאוד ישן של פנטיום 3).

פורסם

אוקי,אני יסביר את זה שוב.

למאוור יש חיבור 3 פינים.

יחד עם המאורר מגיע מתאם.

למתאם יש 4 מקומות לחבר מאוררים,כאשר שניים מהם נותנים 12V(השחורים) ושניים נותנים 5V(הלבנים).

אתה תבחר איפה לחבר את המאורר וברגע שתרצה להוריד/לעלות את מהירות המאורר פשוט תכבה את המחשב ותחבר אותו לחיבור בצבע אחר.

פורסם

מה רע בקירור של הטרמלטייק? הgiant III נראה חייתי והרבה יותר טוב מהזלמן.......זה נכון?

פורסם

לא.

אם יצא לך להסתכל על הV1 של טרמלרייט אתה תחשוב שזה קירור כל כך מעאפן...למרות שהוא הקירור הכי חזק שקיים היום לכרטיסי מסך....

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה אני חושב שאני יקנה את מה שהמלצת לי עליו, ומקווה שאני לא יתקע עם משהו שאני לא יצליח לחבר ( אני חושב שאני צריך לקנות כבלים לספק כוח כי אין לי מקומות לחבר שום דבר חחח).

אגב יש איזה חנות מומלצת לקנות את הקירור הזה או שאני יכול לקנות אותו רק בפנדה? פשוט פנדה מגזימים עם המשלוח.

נ.ב - הבנתי אותך...אני מקבל את זה:

http://www.pandas.co.il/images/products/normal/2302.jpg

עם המוצר ופשוט מחבר לשחור. תודה רבה :) אז אני רק צריך לקנות מפצל למולקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים