פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים שמעו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי קצת אז מה הקירור הכי שקט למעבד וגם במחירים סביריםאני יודע שהזלמן מצויין אבל רציתי לדעת אם יש אולי אחד אחר יותר טוב.כמו כן הקירור לא נועד לאוברקלוקינגאז פשוט שאני אוכל לעשות כל פעולה פשוטה עם המחשבאותו דבר גם לגבי הכרטיס מסך אם יש הצעותתודה מראש
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר איזה הסוניקטאור של טרמלטייק?לא ראיתי אותו בKSP אבל כן בפאנדאסחשבתי לכרטיס מסך תקירור הפסיבי של זלמןהוא נחמד נכון?!
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אני מצטרף. SONICE TOWER. יעיל מאוד, עם אופציה להוספת מאווררים שקטים בעתיד.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר סבבה תודהלא יודע איך לא ראיתי את זה למרות שאני עדיין לא מוצא את זה באתרבכל זאת תודהיש לי 6600GTאם אני לא טועה בדקתי הרגע באתר של זלמן וכתוב שהקירור הפסיבי הכחול הזה שלהם לא מתאים לזה זה נכון?כי אם כן זה די דופק אותי כי בניתי עליו כי הוא גם זול הוא סבבה לקירור פסיבי ואין הרבה קירורים פסיבים אחריםואי בדקתי עכשיו כמה רעש עושה כל מאוורר וכמה רעש יש בלי שתיהם כאילו אם הם יהיו פסיביים וזה מדהיםהכטיס מסך שלי מרעיש כמו מטוסהמעבד קצת פחותועוד מאוורר אחד למארז שגם אפשר לוותר עליו כי בכל מקרה המארז שלי פתוחאקיצר עצרתי לכמה שניות את כל המאווררים ופתאום היה שקט עצבני לא שומעים שהמחשב עובד בכלל זה פשוט מדהים
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תסתכל בחתימה שלי על הקירור שלי ל 6600GT. אי אפשר לשמוע אותו, לא משנה כמה מנסים.NV Silencer 6 Rev.2ולינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3091שווה כל שקל ושומר על הכרטיס ב 53 מעלות ב IDLE ב OC הכי גבוה שהצלחתי להגיע אליו.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר סבבה זו גם אפשרות אבל אני מעדיף כמה שפחות רעש כי אני רוצה שיוכלו לישון כשהמחשב ידלוק כי עכשיו אי אפשר אז זה תוקע את כל ההורדות כי אי אפשר להוריד בלילה.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים קירור פאסיבי יחזיק את כרטיס המסך שלך על סביבות 70 מעלות ו 90-100 מעלות במאמץ במנוחה וזה לא בריא במיוחד.אני מוכן לחתום לך שאת הסיילנסר אתה לא תוכל לשמוע.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר כן גם ראיתי עכשיו באתר של זלמן שהם אומרים שכרטיסים מעל fx5700 radeon 9800 חייב מאווררולי יש 6600GT אז זה כנראה פוסל לי תאפרות הזואז כנראה אני אלך על הסיילנסר אין מה לעשותומה לגבי הקירור הפסיבי למעבד זה גם מחייב מאוורר? או שאם המארז פתוח זה יספיק?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים יפה, כמו שלי.עם מארז מאוורר היטב ובלי מאוורר על הסוניק המעבד עובד על סביבות 40 מעלות במנוחה, סביבות 45-47 במאמץ.עם מאוורר 120ס"מ ב 1300 סל"ד מינימליים על 32 מעלות במנוחה וסביבות 38 במאמץ.אם הרעש כ"כ חשוב לך, אתה יכול בשקט להפעיל אותו פאסיבי לחלוטין.
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר יש לי בשונה משלך שכחתי לציין ליבת newcastle אני לא יודע אם ההבדל גדולמה שחשוב לי זה רק הרעש כאילו חשוב לי שלא יהיה רעש ולכן אני מעדיף מארז פתוח וככה אני מבטל את כל מאווררי המארז
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים ככה או ככה, רק הסוניק הוא פאסיבי לחלוטין ועם מארז פתוח כנראה שגם הניוקאסל לא יזדקק למאוורר.שאר הפאסיביים למיניהם פחות טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.