עבור לתוכן

מוד קטן לכרטיס מסך עם מאוורר סטוק של אינטל

Featured Replies

פורסם

טוב ככה, סתם עשיתי חיפוש בין כל החלקים ספייר שיש לי למחשב ומצאתי את הקירור סטוק שלי של אינטל (קירור לP4 socket 478)

ואת הfan mate 2 שקיבלתי עם הקירור של זלמן . החלטתי שחבל שהם סתם ישכבו בארון ללא שימוש ושאפשר לעשות איתם משהו שימושי .

המוד הוא נורא פשוט ומאוד יעיל , המעלות במנוחה לא צונחות הרבה, 2-1 מעלות בסך הכל, אבל הכרטיס מתחמם הרבה הרבה פחות במשחקים ובoc

לפני המוד אם הייתי מעלה מעל ל550 את הליבה הייתי מקבל ארטיפקטים במשחקים, אחרי המוד אני על 565 בלי ארטיפקטים ויציב,

לפני המוד הכרטיס היה עובר את ה80 מעלות ב3DMARK05 , אחרי המוד הוא לא עובר את ה70.

הכרטיס הוא כרטיס 6600gt של leadtek עם קירור סטוק.

הכרטיס:

0037sy.th.jpg

הקירור של אינטל:

0105yz.th.jpg

המאוורר מנותק מההיטסינק:

149915121496149715051502150514.th.jpg

המאוורר "מתלבש" על ההיטסינק של הכרטיס, בגלל שהוא בנוי עם תופסנים מכל הצדדים

וההיטסינק של ה478 הוא כמעט בדיוק באותו גודל של הלידטק ,הייתי צריך לשבור רק שן אחת כדי שהוא יתלבש על ההיטסינק בצורה מושלמת:

הכרטיס בתוך הלוח (אני יודע שחלק חושבים לעצמם "זה יפול!" אבל זה לא , זה תפוס טוב) :

ולסיום , בגלל שהמאוורר מרעיש מאוד , חיברתי אותו לfan mate 2 של זלמן כדי שאוכל לווסת לו את המהירות ,

בד"כ הוא על הכי חלש (וגם במצב הזה הוא יעיל, ובקושי שומעים אותו) ובמשחקים כבדים אני מעלה לו את המהירות .

הנה תמונה של הfan mate , קצת מכוער אבל נוח ;D

19yt1.th.jpg

פורסם

לא אהבתי... (ערבי כזה) אבל זו דעה אישית שלי

פורסם

נחמד מאוד

בקשר לתמונה הזאת http://img395.imageshack.us/my.php?image=149915121496149715051502150514.jpg

אז המאורר שם בצד שמאל שמוציא אויר הוא חסר תועלת לפי דעתי  כי אויר חם עולה למעלה

אם כבר תעשה אותו מכניס אויר

מאוורר אחורי שמכניס אוויר זה לא יעיל, פשוט צריך להעלות אותו מעל לכרטיס מסך.

----

יש שיפור בטמפרטורה של הכרטיס מסך?

לא אהבתי... (ערבי כזה) אבל זו דעה אישית שלי

לא פלא, עם מה שיש לך...  8)

פורסם

:lol: כן אה... לא תאמת אם זה היה נעשה יותר אסטתי הייתי אומר מילה יותר טובה

החלפת משחה לגשר ולליבה?

המוד הוריד טמפ'? כמה?

פורסם

חזק אהבתי גם יושב טוב וגם נראה טוב כל הכבוד אחי אתה מלך :yelclap::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תשמע מבחינה אסטטית אני יודע שזה לא הכי מוצלח, אבל זה לא משהו ששמים לב אליו או רואים דרך החלון של המארז יותר מידי , זה פשוט מוד לשם ביצועים

בקשר לטמפרטורות מה שמעניין הוא שהטמפרטורות במנוחה לא ירדו הרבה , מעלה או שתיים אבל מצד שני הכרטיס מתחמם הרבה פחות במאמץ, לשם השוואה לפני המוד כשהייתי בודק בריבה טונר עם האופצייה של "להקליט" טמפרטורות, בזמן בדיקה ב3DMARK05 הכרטיס היה עובר את ה80 מעלות בשיא (80-83)

ואחרי זה (באותו יום) עשיתי את המוד ובדקתי וטמפרטורת השיא הייתה 69.

כמו כן אני מגיע יותר רחוק בOC , לפני כן הגבול שלי היה ב550 לליבה , יותר מזה הייתי מקבל ארטיפקטים גם ב3DMARK וגם במשחקים

עכשיו אני ב565 ליבה בלי שום ארטיפקטים , (הגעתי ל590 אבל עם אטיפקטים)

בקשר לfan mate הייתי מעביר אותו פנימה כי הוא באמת נראה מעפן , אבל זה לא נוח כל פעם לפתוח את המארז.

אולי אני יוסיף פאן באס במקום כונן CD מיותר שיש לי , שסתם נמצא שם כדי לתפוס מקום.

נחמד מאוד

בקשר לתמונה הזאת http://img395.imageshack.us/my.php?image=149915121496149715051502150514.jpg

אז המאורר שם בצד שמאל שמוציא אויר הוא חסר תועלת לפי דעתי כי אויר חם עולה למעלה

אם כבר תעשה אותו מכניס אויר

תתפלא אבל בהתחלה שמתי אותו שיכניס והוא דווקא העלה את המעלות ב3 מעלות! , זה שהוא מוציא עוזר להיטסינק להיפטר מהאוויר החם מהצדדים

נ.ב - כן החלפתי משחה לליבה, שמתי AS5, אבל זה עשיתי כבר מזמן , רק כשקיבלתי את הכרטיס

פורסם

עם כבר אז תעשה מוד לה fan mate תעשה את הפוטנציומטר שלו חיצוני וזהו

פורסם

בקשר לfan mate הייתי מעביר אותו פנימה כי הוא באמת נראה מעפן , אבל זה לא נוח כל פעם לפתוח את המארז.

אתה יכול להעביר אותו לצד ימין של המארז בפינה השמאלית של הדלת למטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים