עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה על 2 מאווררים שקטים

Featured Replies

פורסם

המאווררים נועדו למלא את שני החורים במארז 1088 שלי, היות וקיבלתי איתו רק מאוורר אחד. :kopfpatsch: (שכרגע ממוקם בצד האחורי)

מה שחשוב, שיהיו שקטים ולא עם מחיר גבוה! כמה שפחות, העיקר שיעשו את עבודתם ושיהיו שקטים. (שסכום הקניה לא יעלה על 120 ש"ח בבקשה)

אם אני לא טועה, 92 אחד ו 80 אחד ימלאו את החורים. (הכוונה ל-2 בחזית, אחד שממנו יוצא אוויר מה-Golden ORB II, ואחד מתחתיו, אם אני טועה בגדלים, אנא המליצו על מאווררים שכן מתאימים לגדלים)

אם אפשר במסגרת התקציב, מאווררי LED יתקבלו בשמחה, אך אינם חובה.

פורסם

למארז יש סידור כזה :

מאוחר - מאוורר 120mm.

דלת - תחתון זה 80mm ועליון זה עם ה-CPU duct שלא נראה לי שצריך לשים שם מאוורר אבל אפשר לשים שם מאוורר 92mm.

מקדימה - מקום לשני מאווררי 80mm, אחד תחתון והשני בכלוב התחתון לקירור הדיסק קשיח.

עכשיו,

מה מהרשימה הנ"ל אתה צריך ?

הנה מאווררים מומלצים :

GlacialTech 80mm Blue Case Fan - עולה 30 ש"ח.

ZALMAN (FB123) 92MM FAN - עולה 49 ש"ח (בלוג'יק עולה 70 ש"ח). ומאוורר 90mm עולה 60 ש"ח שם...למרות שלפי Antec צריך מאוורר 92mm.

GlacialTech 120mm Blue Case Fan - עולה 50 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

אני חושב שהמאוורר של האורב צריך קצת תגבור, לכן אם העליון בצד יזרים עליו אויר יהיה יותר יעיל.

לא ידעתי על הקדמי, כי הפלסטיק מסתיר, אבל אולי אני אשים שם משהו (LED כחול או אדום יכול ליצור אפקט נחמד)

מכיוון שה-120 מאחור בשימוש ע"י מה שבא עם המארז, מאוורר 120 לא נחוץ, לכן אצטרך 2 מאווררי 80, ואחד של 92.

האם ה-GLACIALTECH שהצעת הוא מאיר, או שסתם צבוע בכחול?

פורסם

סתם כחול :smile1:

אם אתה רוצה משהו עם לדים קח אחד מה-Coolermaster, הם צריכים להיות שקטים.

פורסם
  • מחבר

וואללה, נראים לא רע.

אתה חושב שה-92 יעזור לאורב, או שסתם גובל בבזבוז?

פורסם

לדעתי יש מספיק מאווררים במחשב, תוריד את ה-CPU Duct (לדעתי הוא סתם הורס את הסירקולציה) וה-Orb יקח אוויר דרך הרשת ממול, הוא דיי גדול :)

פורסם
  • מחבר

רואים דרך ה-DUCT את האורב

לאיזה מאוורר הוא יפריע

והברקים של הדאקט נראים די מוזרים

לא בטוח שיש לי מברג מתאים

נ"ב ה-COOLERMASTERים דוחפים מספיק אוויר כדי להגביר את היעילות והסירקולציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים