פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים שלוםאני מנסה להשתמש בתוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא כותב לי שהוא לא מזהה את הDISPLAY ADAPTOR (ההודעה למטה מצורפת).מה לעשות?התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא שינה כלום[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים למה אתה לא מנסה להשתמש בתוכנה COOLBITS??? היא עובדת ממש טוב והיא נוחה וקלה להפעלה אתה יכול להוריד אותה באתר מדורים ===> הורדות קבצים
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר ניסיתי להתקין את הCOOLBITS אבל אחרי זהוא מכניס אותו לרגסטרי אני לא רואה שינוי הPROPOTIES של הכרטיס, אין שום חלון של OC.אין לי מושג מה הבעיה פה........ ???
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתה הולך לשולחן עבודה, לוחץ לחץ ימני >Properties> Setting>Advancedהולך ללשונית של הכרטיס מסך, ואז בצד יהיה לך Clock Frequesy Control או משהו כזה.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים ניסיתי להתקין את הCOOLBITS אבל אחרי זהוא מכניס אותו לרגסטרי אני לא רואה שינוי הPROPOTIES של הכרטיס, אין שום חלון של OC.אין לי מושג מה הבעיה פה........ ???תנסה שוב אין מצב שאין לך את זה קבל תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים יש מצב שאין לו את זה, לפעמים זה סגור , תפעיל ריוה טונר תעשה OC של אפילו חצי MHZ וזה יפתח
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר איך אני עושה את זה עם הריור טיונר?יש את ה POWER USER, מה שם אני צריך לשנות? ניסיתי לפתוח את הOC אבל יש שם כ"כ הרבה סוגים ובאף אחד מהם אני לא רואה שהחלון פותח לי משהו של ערכים .
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ה-OC לא נימצא שם אלה תיקרא הת קובץ העזרה ואז זה קלי קלות בגדול בדף הראשון שורה שניה חץ מיצד ימין {צבע אפור} ליפתוח ואז ללחוץ על תמונה של כ.מסך ושם יש אפשרות לשחק בתדרים של הכרטיס בהצלחה!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.