פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר טוב תודה רבה לשניכם =] עריכה: שחכתי לשאול משהו האם המשחה שבאה עם הBT טובה? האם כדאי לקנות אחת אחרת? אם כן איזה?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה,רציתי לשאול גם האם הזכרונות יספיקו לOC עד נגיד 2500-2600MHZ?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תתחיל להרים משקולות למי שלא ראה פיזית את הביג טייפון,הדבר הזה שוקל ....והרבה ונראה חתיכת מפלצת. אני אישית לוקח את הסוניק טאור שגם הוא איך נגיד.....כבד. פשוט אני כל הזמן רואה בפורום כאן ביגטייפון,סוניק טאור.אתמול יצא לי לראות אותם ולהרים אותם...מפלצות.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אצלי למשל הוא היה צמוד לדלת וזה עשה שריקות כי לא נכנס אוויר (מארז גנרי)
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר תתחיל להרים משקולות למי שלא ראה פיזית את הביג טייפון,הדבר הזה שוקל ....והרבה ונראה חתיכת מפלצת. אני אישית לוקח את הסוניק טאור שגם הוא איך נגיד.....כבד. פשוט אני כל הזמן רואה בפורום כאן ביגטייפון,סוניק טאור.אתמול יצא לי לראות אותם ולהרים אותם...מפלצות. כן ראיתי אותם, הם ענקיים אבל אתם יכולים לענות לי על השאלה הקודמת? רציתי לשאול גם האם הזכרונות יספיקו לOC עד נגיד 2500-2600MHZ?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים כן ראיתי אותם, הם ענקיים אבל אתם יכולים לענות לי על השאלה הקודמת? כל זיכרון 400 MHZ ייתן לך בגלל דבר פשוט מאוד , אתה יכול לשנות יחסי זיכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.