פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים יש לי מסך ישן מאוד כהה של מאגואין לי אפשרות בווינדאוז לשנות את הבהירות שלו!בהגדרות של המסך עצמו הבהירות היא עד הסוף!אז אני צריך תוכנה חיצונית שתעשה את זה!
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים שינית את הניגדיות במסך????. אם לא תשנה את ל-100%וגם תשנה בהגדרות של כרטיס המסך
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים יש לי גם את הבעיה.והכל במסך על הכי בהיר.אני יכול לשנות את זה דרך הכ.מסך אבל במשחקים זה חוזר למצב הכקודם יש דרך להשאיר את ההגדרות של הכ.מסך גם למשחקים?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר אין לי דרייברים למסך!אני משתמש במה שהאקס פי בחר לבד!ככה שאין גם הגדרות לכטיס מסך!חוץ מרזולוציה ואת ההרצים במסך אין עוד הרבה מה לשנות!הייתה לי פעם תוכנה קטנה כזו שמשנה את הבהירות!אבל אני לא זוכר את שמה!
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים אתה יכול לשנות בדרייברים של כרטיס המסך את ה-gamma, אבל זה מעפן.אם המסך נהיה חשוך מדיי (וזה קורה למסכים עם הזמן, בעיקר לזולים שבהם) - הגיע הזמן לצבוע אותו בכחול, ולזרוק לים...
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר בדרייברים של הכרטיס מסך בדרך כלל יש את האופציה לשנות גם את הבהירות וכל זה! (ראה תמונה)אין לי דרייברים לעכרטיס מסך במחשב השניוצריכה להיות איזה תוכנה שעושה את זה!אז אם מישהו מכיר שיגיד את השם או פתרון אחר שיעזור@![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים תראה אם שינית את הבהירות והניגדיות ל100% והמסך עדיין כהה אז אין מה לעשות המסך ישן והישנים תמיד הרבה יותר כהים מהחדשים פשוט תקנה מסך חדש אני ממליץ לך LCD אם אתה לא יכול או לא רוצה תמשיך לסבול עם המסך הזה בדקתי בגוגל ולתוכנה קוראים power streep הנה הלינק כל כך קשה לחפש קצת בגוגלhttp://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=1027
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.