עבור לתוכן

מתכנן לעשות מוד לקירור של הR9800PRO המתיישן שלי :]

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

יש לי פה קירור שלי P4E ששוכב פה ומחכה שייעשו איתו משהו

אז חשבתי לעצמי אולי לדפוק אותו כלשהו על הכרטיס מסך

חשבתי לעצמי זה יכול להיות קשה אבל שווה לנסות...

עכשיו יש לי כרטיס של GIGABYTE

ואני לא בטוח איך לשים אותו

1)או שלהוריד ת'קירור של הכרטיס ואז לשים איכשהו תהיטסינק על הכרטיס ועכשיו השאלה איך לשים אותו ?

2) לא להוריד ת'קירור המקורי, אך להסיר ת'מאורר של ההיטסינק שהיה על המעבד ולשים ת'מאורר הזה על הקירור המקורי של הכרטיס...וגם ת'זה אני לא בטוח איך לשים

זה הקירור מקדימה:

fan1.jpg

מאחורה:

fan2.jpg

המאורר השחור טיפה שונה אצלי...אך זה לא משנה

מקווה שתעזרו לי איכשהו :]

8)

פורסם
  • מחבר

תודה באמת על העזרה... :s07:

פורסם

בגלל שהקירור לא מותאם לכ.מסך אז תיהיה לך בעיה בחיבור שלו...

תנסה להפריד את ההיטסינק מהחיבור ואולי גם דבק טרמי אני בספק שתצליח להדביק אותו

פורסם

עדיף לנסות לחבר רק את המאוורר של הקירור להיטסינק הקיים , אתה יכול לשרוט את הליבה בטעות ולדפוק לגמריי את הכרטיס אם תנסה לחבר את ההיטסינק של המעבד (למרות שראיתי פה שעשו את זה אבל ..)

אני עשיתי מוד דומה , חיברתי את המאוורר סטוק של המעבד שלי להיטסינק של הכרטיס מסך מעל למאוורר המקורי (זה משום-מה מתלבש בול על ההיטסינק של לידטק :D) וחיברתי אותו לווסת מתח חיצוני ככה שכשאני משחק במשחקים כבדים יותר אני מעלה לו את הRPM שיקרר יותר (הבעייה שהוא מרעיש רצח אז בד"כ הוא מונמך עד הסוף)

פורסם

עדיף לנסות לחבר רק את המאוורר של הקירור להיטסינק הקיים , אתה יכול לשרוט את הליבה בטעות ולדפוק לגמריי את הכרטיס אם תנסה לחבר את ההיטסינק של המעבד (למרות שראיתי פה שעשו את זה אבל ..)

אני עשיתי מוד דומה , חיברתי את המאוורר סטוק של המעבד שלי להיטסינק של הכרטיס מסך מעל למאוורר המקורי (זה משום-מה מתלבש בול על ההיטסינק של לידטק :D) וחיברתי אותו לווסת מתח חיצוני ככה שכשאני משחק במשחקים כבדים יותר אני מעלה לו את הRPM שיקרר יותר (הבעייה שהוא מרעיש רצח אז בד"כ הוא מונמך עד הסוף)

בנוסף למאוור שיש על הזה של הלידטק ?

פורסם

כן בנוסף, על ההיטסינק עצמו זה מתלבש ממש טוב (קירור סטוק של אינטל P4 בsocket 478 )

רק דורש לשבור שן אחת כדי שייכנס וייתפס טוב , גם עזר לי בOC , לפני המוד כשהעלתי את הליבה מעבר ל550 הייתי מקבל מלא ארטיפקטים עכשיו אני ב565 יציב בלי שום ארטיפקטים .

פורסם

כן בנוסף, על ההיטסינק עצמו זה מתלבש ממש טוב (קירור סטוק של אינטל P4 בsocket 478 )

רק דורש לשבור שן אחת כדי שייכנס וייתפס טוב , גם עזר לי בOC , לפני המוד כשהעלתי את הליבה מעבר ל550 הייתי מקבל מלא ארטיפקטים עכשיו אני ב565 יציב בלי שום ארטיפקטים .

אם לא שמת לב הסינק הוא ל775

אם תשים את כל הסינק הוא יוכל לשבור לך את הכרטיס חלילה

פורסם

שמתי לב, לא אמרתי לשים את הסינק אמרתי לשים את המאוורר ,אני פשוט סיפרתי שעשיתי משהו דומה למה שהוא רוצה לעשות .

[עריכה]

אני יודע שעם המאוורר הזה זה לא יצליח לו כמו שלי כי הוא בנוי אחרת , אבל אולי הוא יוכל למצוא איזה קומבינה כי המאווררים האלה מגיעים לRPM גבוה וזה יכול לעזור לביצועים של הכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים