עבור לתוכן

Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2 טוב או לא?

Featured Replies

פורסם

נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה :pissed:), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150)

ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד?

ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה?

תודה רבה!

פורסם

אתה נמשך כמו עכבר למלכודת  ...

אתה רוצה לקנות קירור כי "נימאס לך" ?  ::) (150 שקל על סתם.....)

יש לך בעייה כל שהיא עם הטמפרטורה הזו ? זה גורם לך לקריסה אחרי שעתיים משחק ? ארטיפקטים ? מגביל אותך ?

זה לא משפיע על כלום והטמפרטורות שלך בסדר גמור. ברור שהן יכולות להיות טובות יותר - אבל למה (LEMA) ? ...

הסיילנסר בעיקר יתן לך שקט מופתי (לא יודע עד כמה רועש הקירור שלך) תוך שמירה על הטמפרטורות הקודמות במקרה הרע ושיפור נכבד במקרה הטוב.

וד"א קצת עובדות : הסטנדרט במנוחה הוא סביב ה60 מעלות. NVIDIA מודאגת אם המעבד הגרפי שלך הגיע ל120 מעלות. הקירור שיש לך כרגע לא מקרר שום דבר מאחורי הכרטיס , הוא סתם גדול וכמובן זה לא משנה מבחינת הסיילנסר כי כל הצ'יפים נמצאים בצד אחד. הסיילנסר 5 מקרר גם את הזכרונות.

עוד משהו ? למה לא ... סביר להניח שאתה יכול להגיע לאולטרה או קרוב מאוד גם עם הקירור הנוכחי, האם ניסית ? ודבר אחרון - לי יש את הSILENCER 5 R2 ואני מרוצה ממנו - אך זה בגלל השקט , הסיבה שלשמה קניתי אותו.

פורסם
  • מחבר

האמת, אם לא הייתי בודק את הטמפ' של הכרטיס לא היה אכפת לי, אני לא רואה ארטיפקטים ואין קריסות (לפחות לא משהו שנובע מהכרטיס מסך) אבל העובדה שאני יודע שהכרטיס מסך שלי מגיע ל100 מעלות ממש לא מועילה לשקט הנפשי שלי (ואני די בטוח שהיא גם לא מועילה לכרטיס).

חוץ מזה, הכרטיס הזה עוד חדש לגמרי, אני מאמין שכרגע הוא גם יכול לעבוד בטמפרטורות יותר גבוהות אבל כשהוא יתחיל "להזדקן" אני חושש שאני יתחיל לראות את ההשפעות של הטמפרטורה הגבוהה שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים