עבור לתוכן

מכונית משפחתית ב60000

Featured Replies

פורסם

1900 דיזל, בלי טורבו?  :'(

המכונית (ללא מנוע היברידי) שצורכת בין הכי מעט שיש

וכן משלמים על זה בביצועים, אבל בנאדם שלא נוסע יותר מ 80 לא צריך יותר מזה

חחח ליאור מאיפה הבאת את היציאה הזאת?

כל הסקודות האלה נמכרות בד"כ למוניות ולא נראה לי שיש מישהו שיחשוק במכונית הזאת חוץ מזה שהיא מגיעה תוך איזה 18 שניות למאה גרסת ה-SDI  :sleep:

חוץ מזה סקודה רכב מאוד משעמם (להוציא סופרב) ויקר יחסית.

כשעובדים שנה צמוד לנהגי מוניות מושפעים מזה

אבל זה טוב, מכוניות שאתה תמצא אצל נהגי מוניות אלה המכוניות הכי אמינות שיש, ועם הצריכת דלק בין הכי נמוכות שאפשר

וד"א זה 11 נקודה משהו (האצה)

תלוי איזה סקודה

הפאביה דיי משעמם

האוקטביה לא כל כך, הרבה פחות ממה שאתה מצפה וממה שאומרים (ואני נהגתי על אוקטביות ממודל 98 ועד 2006 חדשה)

סופרב אוטו מאוד מפנק, אבל התג מחיר בהתאם (וגם אם תלך למודל הראשון שלו לא תמצא אותו ב 60 אלף שקל)

• תגובות 83
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה? יקר? :screwy:

סקודה זה פשוט VW זול, בלי הסמל...

אני מודע לכך שזה פולקסווגן בתחפושת.

הסקודה העממית היחידה שלדעתי שווה קנייה היא הפאביה 100 כ"ס ידנית שעולה 100 אלף שח.

שאר הגירסאות לא שוות את הכסף לדעתי (בלי להתייחס לסופרב).

פאביה

יש 1.4 אוטו' עם 75 כ"ס מגיעה תוך 17 שניות למאה ועולה 112 אלף שח (206 1.4 אוטו' עולה 100 אלף)

יש את גירסת ה-SDI 64 כ"ס עולה 120 אלף שח 20 שניות למאה (C3 HDI עולה 112 אלף)

ועם מה אתה צריך לחיות? עם זה...לא תודה יש אפשרויות יותר מעניינות

2005-skoda-fabia-silber-386-5.jpg

אוקטביה

דבר ראשון האוקטביה החדשה עוד לא בארץ ואנחנו נאלצים לסבול את האוקטביה היוצאת מכיוון שהמלאי של הישנות לא נגמר.

1.6 ליטר 100 כ"ס אוטו' 130 אלף שח (1.6 מקבילות עולות 10 אלף פחות)

1.9 TDI עם 90 כ"ס עולה 142 אלף לידני ו-160 אלף לאוטו' (מגאן אוטו' DCI עולה 140)

ועם מה צריך לחיות? עם זה...גם בקטגוריית המשפחתיות יש דברים מעניינים יותר בהרבה.

368_3_18-03-2002-18-38-04.jpg

אגב, המכוניות של סקודה הם על שלדה של פולקסווגן? מה זה אומר?

מכונית ממוצעת מקריבה את הנוחות למען הניהוג ולהפך

בפולקסווגן לא מקבלים אף אחד מהם

חוץ מזה הבסיס גלגלים של האוקטביה הוא 251 ס"מ היום התקן עומד על 10 ס"מ יותר.

פורסם

מכונית ממוצעת מקריבה את הנוחות למען הניהוג ולהפך

בפולקסווגן לא מקבלים אף אחד מהם

רציתי להגיב לזה, אבל אז נזכרתי שאתה בן 16 ובקושי יכול להוציא רישיון על טרקטור.. ::)

פורסם

את זה כתב באוטו אמר, רוני שטרן אם אתה מכיר.

חוץ מזה אין מה להכחיש פה מכוניות של פולקסווגן יקרות בלי כיסוי.

פורסם

יקרות, אולי (למרות שהכל יחסי.. 300 אלף בשביל בימר סידרה 3 [שמבחינת אבזור היא במצב הכי בסיסי שיכול להיות לרכב ב-2005] - זה יקר בלי כיסוי..)

בלי כיסוי, תסלח לי שאני מזלזל בכתבי הרכב בארץ..

פורסם

א. אתה מדבר על בנאדם שלא נוסע מעל 80, ומחפש צריכת דלק נמוכה ככל האפשר.

לדלג על סקודה? לא מעשה חכם

ב. זאת אחת המכוניות הכי בטוחות שיש

תנסה להיכנס עם כל אוטו משפחתי וחצי מסחרי וגם מסחרי באוקטביה מאחורה

אם נשאר משהו מהאוטו שלך אני משלם את מה שהפח שווה לפי משקל

(וזה מנסיון)

ד"א לאוקטביה לא קרה כלום גם אחרי 4 תאונות כאלה, כשרוסקו להם קורולה, סיוויק, אימפרזה וטרנזיט של פורד

את זה כתב באוטו אמר, רוני שטרן אם אתה מכיר.

חוץ מזה אין מה להכחיש פה מכוניות של פולקסווגן יקרות בלי כיסוי.

להזכירך אוקטביה זה וולקסוואגן בורה עם סמל שונה ומחשב רכב של אאודי A6

אנחנו לא מדברים כרגע על וולקסוואגן אלא על סקודה

פורסם

תנסה להיכנס עם כל אוטו משפחתי וחצי מסחרי וגם מסחרי באוקטביה מאחורה

אם נשאר משהו מהאוטו שלך אני משלם את מה שהפח שווה לפי משקל

(וזה מנסיון)

ד"א לאוקטביה לא קרה כלום גם אחרי 4 תאונות כאלה, כשרוסקו להם קורולה, סיוויק, אימפרזה וטרנזיט של פורד

תנסה להיכנס עם כל אוטו בכל אוטו אחר מאחורה ותיראה שהרכב הפוגע הוא גם הרכב שספג את רוב הנזק.

ככה פשוט מכוניות בנויות

פורסם

ליאור יש כמה דברים בנוגע לבטיחות שאינך מבין.

יש במכונית דבר שנקרא אזורים קורסים שתפקידם להתקפל נכון בתאונה ושתא הנוסעים ישאר שלם ויגן על הנוסעים.

זה שאתה נוסע על 80 זה לא אומר שבאוקטביה תהיה הצריכת דלק תהיה יותר טובה מבקורולה למשל.

המנועים של האקוטביה הנוחכית מישנים יחסית.

מילפורד אין לי כוח להכנס איתך לוויכוחים ב.מ.וו סדרה 3 היא לא מכונית פח לשקל היא קצת (הרבה....הרבה הרבה הרבה) יותר מזה.

הפולקסווגן לא ייחודית בשום תחום.

פורסם

תנסה להיכנס עם כל אוטו בכל אוטו אחר מאחורה ותיראה שהרכב הפוגע הוא גם הרכב שספג את רוב הנזק.

ככה פשוט מכוניות בנויות

אני מדבר על הרבה יותר מאשר סתם "רוב הנזק"

אני מדבר על זה שהרכב שנכנס באוקטביה מאחורה נהרס טוטאלית (להוציא את הטרנזיט כולם טוטל לוס)

אבל תלך גם פגיעה של פגוש קדמי בפגוש קדמי

תנסה להיכנס באוקטביה

מעט מאוד מכוניות שורדות יפה אחרי זה

ועוד פחות נשארות כמו האוקטביה

בכל התאונות האלה, (אני מדבר על 4 שנכנסו באוקטביה מאחורה, ועוד 2 שנכנסו פגוש קדמי בפגוש קדמי) באוקטביה לא היה נזק אפילו בחצי מהסכום שהיה אפילו למכונית אחת אחרת

ליאור יש כמה דברים בנוגע לבטיחות שאינך מבין.

יש במכונית דבר שנקרא אזורים קורסים שתפקידם להתקפל נכון בתאונה ושתא הנוסעים ישאר שלם ויגן על הנוסעים.

זה שאתה נוסע על 80 זה לא אומר שבאוקטביה תהיה הצריכת דלק תהיה יותר טובה מבקורולה למשל.

המנועים של האקוטביה הנוחכית מישנים יחסית.

מילפורד אין לי כוח להכנס איתך לוויכוחים ב.מ.וו סדרה 3 היא לא מכונית פח לשקל היא קצת (הרבה....הרבה הרבה הרבה) יותר מזה.

הפולקסווגן לא ייחודית בשום תחום.

אני מבין יפה מאוד

ואני לא מדבר על אזורים קורסים

קרא את מה שכתבתי למעלה

ותלך גם הפוך שהאוקטביה זה הרכב הפוגע מאחורה (למעשה שבוע שעבר לנהג מהתחנה שאני עובד בה היתה תאונה כזאת עם אמבולנס, הוא נכנס באמבולנס מאחורה)

הוא ריסק לאמבולנס את שתי הדלתות והכניס לו אותם מטר לתוך האוטו ביחד עם הפגוש האחורי

הוא היה צריך לשים פגוש חדש וליישר את המכסה מנוע (הוא התעקם מהפגיעה כי האמבולנס יותר גבוה) וליישר את הכנפיים הקדמיות (כי המכסה מנוע עיקם אותם)

והצריכת דלק באוקטביה תהיה יותר טובה מאשר בקורולה

אתה מוזמן ללכת לבדוק את זה ולחזור עם תשובות

תאמין לי שלא חסרים דגמים של מכוניות בתחנת מוניות

והנהגים כל היום משווים צריכת דלק בין היתר

המחשב רכב לא משקר

פורסם

אני מוכן לחתום לך שאם תיכנס עם אוקטביה במגאן מאחור ואם מגאן תיכנס באוקטביה מאחור המצב של המגאן יהיה יותר טוב.

ואני מוכן לחתום לך על הבית שלי שלקורולה תהיה צריכת דלק עדיפה משמעותית משל אוקטביה.

מנועי ה-VVTI הרבה יותר מתקדמים ממנועי פולקסווגן שמורכבים על האוקטביה הנוחכית (אני משווה גירסאות 1.6 ליטר)

רק בשביל להכניס אותך לפרופורציות אני מביא לך צריכות דלק ממבחנים באוטו שנעשים תמיד בתנאים תובעניים ביותר (פול גז).

גיליון 198

מאזדה 6 מול טויוטה אוונסיס מול סיטרואן C5

צריכות דלק: 6 כ-7 ק"מ לליטר. C5 כ-7.3 ק"מ לליטר. אוונסיס כ-9 ק"מ לליטר

גיליון 214

מאזדה 3 מול רנו מגאן מול טויוטה קורולה

צריכות דלק: מגאן כ-7.9 ק"מ לליטר. 3 כ- 7.5 ק"מ לליטר. קורולה כ-9.3 ק"מ.

אז תבין אף מנוע מיושן של פולקסווגן עם 8 שסתומים לא מסוגל להתחרות במנוע מודרני של טויוטה.

פורסם

אחח צריכת דלק.

השבוע קנינו מגאן 2 דיזל ידנית והיא עשתה את המבחן הקשה ביותר למכונית.

נסענו לירושלים 5 אנשים עם מזגן פועל לאורך כול הדרך הסתובבנו קצת בעיר ישבנו עם חברים וחזרנו הביתה.

סך הכול נסענו 264 קילומטר על 13.5 ליטר סולר, 5 נפשות עם מזגן בעליות של ירושלים נתון מדהים ומחשב הדרך לא משקר!.

נתוני המנוע אומנם לא מדהימים, 80 כ"ס אבל 20 קג"מ מומנט כבר ב2100 סל"ד עושים את ההבדל.

לפותח התרד רוצה קצת ריגוש רוצה יופי לך על הפוקוס, מחפש אמינות אמינות אמינות וחיסכון- טויוטה.

פורסם

זה ידוע שהדיזלים של הצרפתיות מאוד חסכוניים, אבל כמו שציינת, חלש מהמתחרים.

פורסם

כן לא מדהימים אבל נגיד את זה ככה רייסים אולי אני לא יכול לעשות, אבל לשייט ב110-130 בכביש 6 אני יכול ללא בעיה.

אני חושב שלארץ זו מכונית מושלמת נוחה חסכונית ביותר ונכון לא מהירה אבל גם ככה הכבישים פה חרא והחוקים לא מאפשרים.

פורסם

אני ממליץ על הפוקוס. ואם יש תקציב אז קח מונדאו.

שניהם של פורד ד"א.

אהה ולמתלהב עם המזדאה-לידיעתך פורד קנו את מאזדה דיי מזמן

זה שבארץ יש את העדר שקונה מאזדה לא אומר שהמאזדה טובה יותר.

פשוט מאזדה ממשיכים ליצר בפמעלים שלהם ורווחים הולכים לפורוד והם (פורד) לפעמים משנים כמה דברים.

בכל מקרה אני ממליץ על המונדאו-יש לנו במשפחה דגם ישן יותור שלו אבל מכונית טובה וחזקה

פורסם
  • מחבר

BOSE,עדין לא החלטנו כי אנחנו לא יודעים איפה לקנות בגלל החשש לקות מליסינג ושקנייה במזומן של 60000 תאלץ לחכות עוד לפחות חצי שנה ואנחנו מעונינים בטרייד אין על המיצובישי עם מימון ל3 שנים.עכשיו ,שטפו לאבא שלי את המוח על המאזדה ולהגיד לו שהיא לא משהו .זה יהיה קשה מאוד...

הטויוטה מודל 00-01 מש מכוערת לדעתי המיצובישי שלי עם כל המכות פח שלה נראית טוב יותר.אני מאוד רוצה לשכנע אותו לקחת את הסקודה.אני דיברתי עם המון נהגי מוניות שסיפרו לי שזה האוטו הכי אמין כמעט שיש בשוק המשפחתיות.גם הפוקוס חזק בתמונה ,אך השאלה איך היא במודל 00-01? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים