עבור לתוכן

שינוי קירור עבור הכרטיס הבא

Featured Replies

פורסם

רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים:

1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ?

2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ?

או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?

פורסם

מה הטמפ' עכשיו?

פורסם

נכון לעכשיו אין קירור שמתאים לו...או לפחות לא יודעים עדיין מה כן ומה לא..

ובקשר לקירור מה התקציב +- כי כן צריך לשנות אותו אם אתה מתכנן גם פתיחה וגם אובר..(אל תשכח שעכשיו הטמפ' קצת קרירות אבל שנה הבאה עוד פע ם קיץ..חם !)

פורסם
  • מחבר

רק פתיחת צינורות דורשות קירור חדש ?

פורסם

נכון לעכשיו אין קירור שמתאים לו...או לפחות לא יודעים עדיין מה כן ומה לא..

ובקשר לקירור מה התקציב +- כי כן צריך לשנות אותו אם אתה מתכנן גם פתיחה וגם אובר..(אל תשכח שעכשיו הטמפ' קצת קרירות אבל שנה הבאה עוד פע ם קיץ..חם !)

תגיד? אתה אידיוט? אני יסיביר לך את זה בעוד דיון?

הGTO2 זהה מילימטר במילימטר לX850XT/PE...לא צריך להיות גאון...כל קירור שמתאים לסידרת הX850 תתאים גם לGTO2...

אנשים עם קירור סטוק הגיעו ל6.4K ב3DMARK2K5...אנשים עם קירור יותר טוב הגיעו ל 7K-7.2...

פורסם

גם אחרה פתיחת צינורות הקירור סטוק יספיק לך (כמובן שעם קירור יותר חזר תגיע יותר רחוק בOC)..

ותעקוב אחרה הטמפ' שלך אחרה הפתיחת צינורות תראה שהכול תקין..(לא צריכה להיות בעיה..)..

פורסם

תגיד? אתה אידיוט? אני יסיביר לך את זה בעוד דיון?

הGTO2 זהה מילימטר במילימטר לX850XT/PE...לא צריך להיות גאון...כל קירור שמתאים לסידרת הX850 תתאים גם לGTO2...

אנשים עם קירור סטוק הגיעו ל6.4K ב3DMARK2K5...אנשים עם קירור יותר טוב הגיעו ל 7K-7.2...

הוא לא זהה בשום מילימטר ותהיה בשקט אם אתה לא יודע..זה שאפשר לפתוח לו צינורות ולעשות לו כמה מודים שיעשו לו ביצועים דומים לשל X850 זה ממש לא אומר שהוא זהה בגודל וכו'..ונכון ל עכשיו אני רוצה שתראה לי קירור אחד שמתאים לו..(לא X850...X800GTO)

פורסם

הGTO2 הוא בדיוק X850XT עם ביוס שונה וקירור שונה.

פורסם

הוא לא זהה בשום מילימטר ותהיה בשקט אם אתה לא יודע..זה שאפשר לפתוח לו צינורות ולעשות לו כמה מודים שיעשו לו ביצועים דומים לשל X850 זה ממש לא אומר שהוא זהה בגודל וכו'..ונכון ל עכשיו אני רוצה שתראה לי קירור אחד שמתאים לו..(לא X850...X800GTO)

פרוש לדוקים.

הGTO2 זהה לגמרי לX850XT/PE. כמו ש The Prophet אמר,ההבדלים הם ביוס וקירור.

פורסם

פרוש לדוקים.

הGTO2 זהה לגמרי לX850XT/PE. כמו ש The Prophet אמר,ההבדלים הם ביוס וקירור.

lol

שנייהם עם ליבות 480 זהות..:]

פורסם

אז תכלס הם ממש אותו כרטיס?

רק שהgto2 מקורר בו נגיד ככה פחות , ויש לו הגדרות אחרות בביוס ? זהו?

פורסם

הGTO2 הוא X850P עם זכרונות במהירות 1.6 NS.

והX850P בנוי באותה צורה בידיוק כמו הX850XT.

פורסם

אז תכלס הם ממש אותו כרטיס?

רק שהgto2 מקורר בו נגיד ככה פחות , ויש לו הגדרות אחרות בביוס ? זהו?

יש להם אותו קירור ואותה ליבה פשוט לGTO2 לא כל הצינורות פתוחים וגם קלוקים נמוכים יותר

ובגלל זה אתה עושה פתיחת צינורות(שזה 2 שניות)ואז עושה OC קל ומקבל:

X850XTPE :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים