פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אני צריך גוף קירור נורמאלי למעבד AMD Athlon 64 3000+ Veniceשיהיה בחנות www.zigzag2000.co.ilתקציב : 100-120שיהיה טיפה יותר טוב מהקירור Box , לא צריך יותר .
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אוקיי הייתי אצלם שלשוםFreezer אין להם ולא יהיה להם בחודש הקרוביש להם את ה PrimeCoolerבעוד שבוע אני אוכל להגיד איך הוא מבחינת קירוראבל מבחינת רעש הוא שקט לגמרי גם במהירות הגבוהה ביותר
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אפשר לשאול למה קנית זיכרונות ברמה מאוד גבוהה כאשר ובמקביל אתה קונה קירור ממש לא "טוב" יחסית..נ.ב אתה זה שמדבר כל הזמן והאמת ממש בהיגיון..וזה טוב..על ביזבוז וכל הנושא הזה במפרטים..המפרט שלך ממש לא בנוי טוב..ולדעתי ניסית קצת להתפרק אחרי שלא קנית מחשב אחרי הרבה זמן..נכון ?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בלי להיכנס יותר מדי לפרטים היה תקציב מיוחד למעבד לוח זכרון וכרטיס מסך (ע"ס 2500 שקל) להתערבות (בתקווה שאני אנצח ולא אצטרך לשלם את ה 2500 שקל האלה)ואת השאר אני שילמתי מהכיס שליואתה יכול לראות שמה שהוצאתי מהכיס שלי זה ברמה גבוההומה שמהתקציב המיוחד זה תקציב מיוחד, זה מוגבל תקציביתבכל מקרהאני הייתי אמור לקנות פריזר 64, אבל הוא לא יהיה במשך כחודש עד חודש וחציולכן לקחתי PrimeCoolerמקסימום אם הוא לא טוב אני אקנה פריזר מתי שיהיה
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים באמת שאנילא מבין אותך!! אתה תקנה עכשיו קירור ועוד יש מצב שתקנה עוד אחד אם זה לא טוב?? כאילו מה הרעיון במחיר של שניהם תביא BT
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר מה עם קירור פשוט יותר? יש משהו בנועה ב85 ש"ח . Arctic Cooler Silencer Ultra 64 אני צריך קירור שיהיה ברמה של הקירור Box פלוס מינוס אני מתכנן OC קל מאוד למעבד , אפילו הBox יספיק לי , הבעיה היא שזה תוספת של 150 שקל למעבד מה אתם אומרים על הקירור הפשוט הנ"ל ? ברמה של הבוקס?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים באמת שאנילא מבין אותך!! אתה תקנה עכשיו קירור ועוד יש מצב שתקנה עוד אחד אם זה לא טוב?? כאילו מה הרעיון במחיר של שניהם תביא BT מצב קשה ! זיגזג נותנים זיכוי על הקירור שמחזירים להם ובטח כשאומרים שלא מרוצים
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מצב קשה ! זיגזג נותנים זיכוי על הקירור שמחזירים להם ובטח כשאומרים שלא מרוצים מצטער לא ידעתיטוב שהערת לי
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים גם בינתיים הוא לא יורכבאני רוצה לראות לאן אפשר להגיע עם הקירור Box של הסמפרונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.