עבור לתוכן

hyper 6+ טוב?

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה hyper 6+ הוא טוב? שווה 300 שקל?

פורסם

יש הרבה ביקורות שטוענות שהוא לא טוב, ובכסף הזה יכלת לרכוש BigTyphoon ומאורר לדים 12CM.

פורסם

להיפך, הרבה בקורות מראות שזהו גוף קירור מצויין. אם הוא שווה 300 ש"ח - :nixweiss:

אבל כמו שאמרו מעלי היית יכול לקנות בפחות כסף את ה- BT שהוא שוקל הרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

אב ל מזה משנה כמה הוא שוקל? אני לא מבין אותכם העיקר שיקרר טוב ועם הוא שוקל הרבה זה אומר שיש לו הרבה מתכת (הוא מאלומיניום ואלומיניום היא מתכת קלה)

ועם יש הרבה מתכת זה אומר שיש הרבה מה לקרר וגם הגיוני שהוא עולה 300 שקל והוא לא מקרר טוב

עכשיו בדקתי אותו והוא משהו טוב ואחרי שמחברים אותו ללוח אז הוא נתפס טוב וחזק אז זה לא כל כך נראה כבד למרות שהוא 800 גרם

ויש את הדגם האחר הישן יותר שהוא 1 ק"ג בגלל שהוא עשוי מנחושת.

ה hyper מגיע עם מאורר לדים 100 מ"מ המאוורר הזה מאיר את כל המארז

אני ממליץ לכם במקום לקנות את ה bt תוספיו כמה שקלים קנו כבר את ה hyper שהוא מצויין לדעתי אבל כל אחד והדעות שלו

ויש לו מקום ל 2 מאוררים של 100 אחד שיכניס אויר אחד שיוציא אפשר גם ש2 יכניסו אבל אני לא ממליץ

פורסם

גבר, לפני שאתה מפזר המלצות קודם תרכיב את הקירור.

מעניין לראות איך הוא מתמודד עם פרסקוט.

פורסם
  • מחבר

עם לא הייתי מרכיב אותו לא הייתי ממליץ :-X

אבל כבר הרכבתי אותו ואיך שהרכבתי אותו הוא ישר הוריד 20 מעלות וזה עוד בלי מאורר ואני יכול לשים עליו 2 מאוררים ;D

פורסם

על כמה המעבד במנוחה? ובמאמץ?

פורסם

ה-hyper 6 הוא גוף קרור מצויין בערך ברמה של ה-BT

החסרונות שלו שהוא מרעיש יותר ויקר יותר מה-BT

פורסם
  • מחבר

מהההההההההההההההה ה hyper 6+ בכלל לא מרעיש אבל ממש בכלל יש לו מאורר הכי שקט שראיתי אפילו על הקופסא רשום שזה ultra silent 100mm fan

אז הוא עולה ב 70 יותר מה bt אבל הוא גם יפה יותר הוא מגיע עם מאורר שבחנות עולה 90 שקל והוא גם הרבה יותר יפה

פורסם

אפילו על הקופסא רשום שזה ultra silent 100mm fan

רשום hahaha.gifhahaha.gif

זה שאני אומר שיש לי טיל בליסטי בבית לא אומר שיש לי את זה

חברות מזמן ידועות כשקרניות, הן אוהבות ל"יפות" את הנתונים שלהם

פורסם
  • מחבר

אבל אני אומר לכם שהוא ממש שקט הוא פשוט לא שומעים אותו עם לא הספק שלי אז בכלל לא היו שומעים כלום אני לא יודע מאיפה שמעתם שהוא מרעיש כי הוא ממש לו וגם הגו קירור עצמו לא יכול להרעיש רק המאורר שלו והמאורר שלו לא עושה בכלל רעש פשוט לא שומעים אותו

פורסם

תקשיב, אתה כבר קנית את הקירור. אתה מרוצה ממנו? יופי. אבל הסיבה היחידה שאתה כל כך מגונן על הקירור הזה, הוא בגלל שאתה קנית אותו! וכמו כל הישראלים, אתה לא רוצה "לצאת פראייר".

אין לי מה להוסיף, מעבר לעובדה שכל אתר בעולם טוען הBT והST פלוס שתי מאווררים הם הרבה יותר טובים מהקירור הנ"ל.

פורסם

תקשיב, אתה כבר קנית את הקירור. אתה מרוצה ממנו? יופי. אבל הסיבה היחידה שאתה כל כך מגונן על הקירור הזה, הוא בגלל שאתה קנית אותו! וכמו כל הישראלים, אתה לא רוצה "לצאת פראייר".

אין לי מה להוסיף, מעבר לעובדה שכל אתר בעולם טוען הBT והST פלוס שתי מאווררים הם הרבה יותר טובים מהקירור הנ"ל.

אהבתי את הדעה שלך

מאשר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים