פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים יש הרבה ביקורות שטוענות שהוא לא טוב, ובכסף הזה יכלת לרכוש BigTyphoon ומאורר לדים 12CM.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים להיפך, הרבה בקורות מראות שזהו גוף קירור מצויין. אם הוא שווה 300 ש"ח - אבל כמו שאמרו מעלי היית יכול לקנות בפחות כסף את ה- BT שהוא שוקל הרבה פחות.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר אב ל מזה משנה כמה הוא שוקל? אני לא מבין אותכם העיקר שיקרר טוב ועם הוא שוקל הרבה זה אומר שיש לו הרבה מתכת (הוא מאלומיניום ואלומיניום היא מתכת קלה)ועם יש הרבה מתכת זה אומר שיש הרבה מה לקרר וגם הגיוני שהוא עולה 300 שקל והוא לא מקרר טוב עכשיו בדקתי אותו והוא משהו טוב ואחרי שמחברים אותו ללוח אז הוא נתפס טוב וחזק אז זה לא כל כך נראה כבד למרות שהוא 800 גרםויש את הדגם האחר הישן יותר שהוא 1 ק"ג בגלל שהוא עשוי מנחושת.ה hyper מגיע עם מאורר לדים 100 מ"מ המאוורר הזה מאיר את כל המארזאני ממליץ לכם במקום לקנות את ה bt תוספיו כמה שקלים קנו כבר את ה hyper שהוא מצויין לדעתי אבל כל אחד והדעות שלוויש לו מקום ל 2 מאוררים של 100 אחד שיכניס אויר אחד שיוציא אפשר גם ש2 יכניסו אבל אני לא ממליץ
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים גבר, לפני שאתה מפזר המלצות קודם תרכיב את הקירור.מעניין לראות איך הוא מתמודד עם פרסקוט.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר עם לא הייתי מרכיב אותו לא הייתי ממליץ :-Xאבל כבר הרכבתי אותו ואיך שהרכבתי אותו הוא ישר הוריד 20 מעלות וזה עוד בלי מאורר ואני יכול לשים עליו 2 מאוררים ;D
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים ה-hyper 6 הוא גוף קרור מצויין בערך ברמה של ה-BTהחסרונות שלו שהוא מרעיש יותר ויקר יותר מה-BT
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר מהההההההההההההההה ה hyper 6+ בכלל לא מרעיש אבל ממש בכלל יש לו מאורר הכי שקט שראיתי אפילו על הקופסא רשום שזה ultra silent 100mm fanאז הוא עולה ב 70 יותר מה bt אבל הוא גם יפה יותר הוא מגיע עם מאורר שבחנות עולה 90 שקל והוא גם הרבה יותר יפה
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אפילו על הקופסא רשום שזה ultra silent 100mm fan רשום זה שאני אומר שיש לי טיל בליסטי בבית לא אומר שיש לי את זה חברות מזמן ידועות כשקרניות, הן אוהבות ל"יפות" את הנתונים שלהם
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר אבל אני אומר לכם שהוא ממש שקט הוא פשוט לא שומעים אותו עם לא הספק שלי אז בכלל לא היו שומעים כלום אני לא יודע מאיפה שמעתם שהוא מרעיש כי הוא ממש לו וגם הגו קירור עצמו לא יכול להרעיש רק המאורר שלו והמאורר שלו לא עושה בכלל רעש פשוט לא שומעים אותו
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תקשיב, אתה כבר קנית את הקירור. אתה מרוצה ממנו? יופי. אבל הסיבה היחידה שאתה כל כך מגונן על הקירור הזה, הוא בגלל שאתה קנית אותו! וכמו כל הישראלים, אתה לא רוצה "לצאת פראייר". אין לי מה להוסיף, מעבר לעובדה שכל אתר בעולם טוען הBT והST פלוס שתי מאווררים הם הרבה יותר טובים מהקירור הנ"ל.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תקשיב, אתה כבר קנית את הקירור. אתה מרוצה ממנו? יופי. אבל הסיבה היחידה שאתה כל כך מגונן על הקירור הזה, הוא בגלל שאתה קנית אותו! וכמו כל הישראלים, אתה לא רוצה "לצאת פראייר". אין לי מה להוסיף, מעבר לעובדה שכל אתר בעולם טוען הBT והST פלוס שתי מאווררים הם הרבה יותר טובים מהקירור הנ"ל. אהבתי את הדעה שלך מאשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.